Uzm. Kl. Psk. Betül Gündüz

Psikoloji daha fazla

İzmir 1 adres

1987 Kırıkkale doğumlu olan Klinik Psikolog/Psikoterapist Betül Gündüz, ilk, orta ve lise eğitimini Kırıkkale’de tamamladıktan sonra 2005 yılında Bilkent Üniversitesi Psikoloji bölümünü tam burslu olarak kazanmıştır. Üniversite eğitimi sırasında çeşitli yerlerde stajlar yapmış, alanında uzman kişiler tarafından verilen çeşitli eğitim ve seminerlere katılmış ve 2010 yılında bitirme tezini tamamlayarak şeref belgesiyle mezun olmuştur.
2010-2011 yılları arasında Ankara’da bir özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinde özel çocuklarla ve aileleriyle çalışmıştır.
2011 yılında Adnan Menderes Üniversitesi, Psikiyatri Anabilim Dalı, Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programına kabul edilmiştir. 3 yıl süren yüksek lisans eğitimi boyunca, Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi Psikiyatri biriminin yetişkin servisinde ve yetişkin/ergen ve çocuk poliklinik birimlerinde alandaki uzmanların süpervizörlüğünde psikolojik değerlendirme, bireysel psikoterapiler ve grup terapi seansları, gelişimsel ve zeka değerlendirmesi uygulamalarını yürütmüştür. Yüksek Lisans eğitiminin son yılında (2014) danışmanlığını Prof. Dr. Mehmet ESKİN’in yaptığı “Travmatik Yaşam Olayları ve Sorun Çözme Becerilerinin İntihar Davranışı ile İlişkisi” başlıklı tezini tamamlayarak yüksek lisans programından mezun olmuştur. Yüksek lisans eğitimine devam ederken Aydın’da bir özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinde de hem çocuklarla hem de aileleriyle çalışmaya devam etmiştir.
2016 yılında Aydın ilinde bir meslektaşıyla beraber kurmuş oldukları Zihin Psikolojik Hizmetler ve Danışmanlık Merkezi’nde psikoterapi hizmeti vermiştir. Şu anda ise mesleki çalışmalarına kurucusu olduğu ve İzmir'de bulunan Gün Psikolojik Hizmetler ve Danışmanlık Merkezi'nde devam etmektedir.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin

Psikoloji Randevusu +24 daha fazla

Makaleler

Konum: Online Danışmanlık Randevu

Betül Hanım ile her görüşmemizde kendime doğru bir adım daha atmış oluyorum. Görüşmeler sürecince hep güleryüzlü, anlayışlı davranıyor. Dolayısıyla insan kendini açmakta tereddütte bulunmuyor. Sorduğu sorular ve açıklamalarıyla problemleri çözüme kavuşturmamda epey yardımcı oluyor.

Konum: Online Danışmanlık Randevu

Betül hanımla yaklaşık bir buçuk yıldır terapi sürecine devam ediyorum. Seanslarımız bana kendimle ilgili birçok farkındalık kazandırdı, duygusal dayanıklılığımı güçlendirdi ve problemlerimle baş etme şeklimi büyük oranda değiştirdi. Betül hanım, kibar, profesyonel ve yetkin bir terapist. Danıştığım konu ne olursa olsun seanslarımızda bana güvenli bir alan açıyor ve beni yargısızca dinlediğini hissettiriyor. Gönülden tavsiye ederim..

Konum: Online Danışmanlık

Betül Hanım ile 4 aya yakın bir süredir seanslarımız devam ediyor. Sakinliği ve yargılamadan dinleyişi bana kendimi rahat hissettiriyor. İyi bir dinleyici olması bu süreçte kendi farkındalığımı sağlamama yardımcı oldu. Yeni çıktığım bu yola kendisiyle devam etmekten çok memnunum.

Konum: Online Danışmanlık

Betül Hanım'ın yaklaşımı ilk başladığımdan beri bana kendimi rahat hissettirdi. Oldukça açık sahtelikten uzak iletişimi, ne çok yumuşak ne katı gerçekten doğal hissettiren ve doğru soruları sormasıyla işinde iyi olduğunu düşünüyorum. Görüşmeye başlamadan konuşacak bir şeyimin olmadığını hissettiğim zamanlarda bile doğru yönlendirmeyle altta yatan sorunlar hakkında yol gösteriliyorum ve görüşmelerin benim açımdan aydınlatıcı olduğunu düşünüyorum.

Konum: Zihin Psikolojik Hizmetler ve Psikoterapi Merkezi Boşanma Danışmanlığı

Disiplini ve yöntemleriyle , kördügum olan hayatimi ilmek ilmek çözmüştür. Kompleks bir düsunce yapisina sahip olmama ragmen, harikalar yaratmistir

Konum: Zihin Psikolojik Hizmetler ve Psikoterapi Merkezi Mental Muayene

Çok iyi bir psikolog. Desteği, görüşleri açıklayıcı tavrı ile seanslar güzel geçiyor. Çıktıktan sonra kendimi hep iyi hissediyorum

Telefon numarası doğrulandı

Ankisyete ve gelecek kaygım sebebiyle tavsiye üzerine ulaştım. Online olarak görüştüm.Yaklaşık 6 ay devam ettim. Öfkemi kontrol edebilmeye başladım. Artık kendimi daha rahat ifade edebiliyorum. Betül Hanım'ın yaklaşımı çok güzel. Konuşma tarzı ılımlı. Arkadaş gibi yaklaşıyor. Kendinizi kasmıyorsunuz. Tam tersi rahat hissediyorsunuz yanında. Süreçten çok memnun kaldım.

Ö
Telefon numarası doğrulandı

Betül Hanım'la her seansımı iple çekiyorum.Başladığımız günden bu yana birçok ilerlemeler kaydettim.Çok teşekkür ediyorum.Benim görmediğim bir çok şeyi objektif olarak görmemi sağladı.Öfke kontrolüm daha iyi, kendimi daha hafiflemiş hissediyorum.Sakinliği,çok iyi bir dinleyici olması güzeldi.Destek almaya devam ediyorum.

Telefon numarası doğrulandı

Kendisiyle yaklaşık 1 senedir çalışıyorum. 2 haftada bir seans alıyorum.Oldukça memnunum, hem objektif hem de profesyonel bir bakış açısına sahip.Kişisel gelişimim ve psikolojim açısından çok büyük destek sağladı.Şu ana kadar gittiğim psikologlar arasında en uyumlu olduğum, iletişim kurabildiğim, anlaşıldığımı hissettiğim kişi kendisi.Bilgilerini çok iyi aktardığını, çok anlamılı bir terapi yöntemi kullandığını düşünüyorum.

Konum: Zihin Psikolojik Hizmetler ve Psikoterapi Merkezi Aile Terapisi

Ailevi sorunlarımızın çözümünün bu kadar kolay olacağını hiç düşünmemiştik. Harika bir süreçti. Tsk.