2010-2011 yılları arasında Ankara’da bir özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinde özel çocuklarla ve aileleriyle çalışmıştır.
2011 yılında Adnan Menderes Üniversitesi, Psikiyatri Anabilim Dalı, Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programına kabul edilmiştir. 3 yıl süren yüksek lisans eğitimi boyunca, Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi Psikiyatri biriminin yetişkin servisinde ve yetişkin/ergen ve çocuk poliklinik birimlerinde alandaki uzmanların süpervizörlüğünde psikolojik değerlendirme, bireysel psikoterapiler ve grup terapi seansları, gelişimsel ve zeka değerlendirmesi uygulamalarını yürütmüştür. Yüksek Lisans eğitiminin son yılında (2014) danışmanlığını Prof. Dr. Mehmet ESKİN’in yaptığı “Travmatik Yaşam Olayları ve Sorun Çözme Becerilerinin İntihar Davranışı ile İlişkisi” başlıklı tezini tamamlayarak yüksek lisans programından mezun olmuştur. Yüksek lisans eğitimine devam ederken Aydın’da bir özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinde de hem çocuklarla hem de aileleriyle çalışmaya devam etmiştir.
2016 yılında Aydın ilinde bir meslektaşıyla beraber kurmuş oldukları Zihin Psikolojik Hizmetler ve Danışmanlık Merkezi’nde psikoterapi hizmeti vermiştir. Şu anda ise mesleki çalışmalarına kurucusu olduğu ve İzmir'de bulunan Gün Psikolojik Hizmetler ve Danışmanlık Merkezi'nde devam etmektedir.
Aile İçi İletişim Sorunları
Travma Terapisi
İlişki Terapisi
Şema Terapi
de...ç
Betül Hanım ile her görüşmemizde kendime doğru bir adım daha atmış oluyorum. Görüşmeler sürecince hep güleryüzlü, anlayışlı davranıyor. Dolayısıyla insan kendini açmakta tereddütte bulunmuyor. Sorduğu sorular ve açıklamalarıyla problemleri çözüme kavuşturmamda epey yardımcı oluyor.
i....g
Betül hanımla yaklaşık bir buçuk yıldır terapi sürecine devam ediyorum. Seanslarımız bana kendimle ilgili birçok farkındalık kazandırdı, duygusal dayanıklılığımı güçlendirdi ve problemlerimle baş etme şeklimi büyük oranda değiştirdi. Betül hanım, kibar, profesyonel ve yetkin bir terapist. Danıştığım konu ne olursa olsun seanslarımızda bana güvenli bir alan açıyor ve beni yargısızca dinlediğini hissettiriyor. Gönülden tavsiye ederim..
Betül Hanım ile 4 aya yakın bir süredir seanslarımız devam ediyor. Sakinliği ve yargılamadan dinleyişi bana kendimi rahat hissettiriyor. İyi bir dinleyici olması bu süreçte kendi farkındalığımı sağlamama yardımcı oldu. Yeni çıktığım bu yola kendisiyle devam etmekten çok memnunum.
Betül Hanım'ın yaklaşımı ilk başladığımdan beri bana kendimi rahat hissettirdi. Oldukça açık sahtelikten uzak iletişimi, ne çok yumuşak ne katı gerçekten doğal hissettiren ve doğru soruları sormasıyla işinde iyi olduğunu düşünüyorum. Görüşmeye başlamadan konuşacak bir şeyimin olmadığını hissettiğim zamanlarda bile doğru yönlendirmeyle altta yatan sorunlar hakkında yol gösteriliyorum ve görüşmelerin benim açımdan aydınlatıcı olduğunu düşünüyorum.
Disiplini ve yöntemleriyle , kördügum olan hayatimi ilmek ilmek çözmüştür. Kompleks bir düsunce yapisina sahip olmama ragmen, harikalar yaratmistir
Çok iyi bir psikolog. Desteği, görüşleri açıklayıcı tavrı ile seanslar güzel geçiyor. Çıktıktan sonra kendimi hep iyi hissediyorum
Ankisyete ve gelecek kaygım sebebiyle tavsiye üzerine ulaştım. Online olarak görüştüm.Yaklaşık 6 ay devam ettim. Öfkemi kontrol edebilmeye başladım. Artık kendimi daha rahat ifade edebiliyorum. Betül Hanım'ın yaklaşımı çok güzel. Konuşma tarzı ılımlı. Arkadaş gibi yaklaşıyor. Kendinizi kasmıyorsunuz. Tam tersi rahat hissediyorsunuz yanında. Süreçten çok memnun kaldım.
ö.....
Betül Hanım'la her seansımı iple çekiyorum.Başladığımız günden bu yana birçok ilerlemeler kaydettim.Çok teşekkür ediyorum.Benim görmediğim bir çok şeyi objektif olarak görmemi sağladı.Öfke kontrolüm daha iyi, kendimi daha hafiflemiş hissediyorum.Sakinliği,çok iyi bir dinleyici olması güzeldi.Destek almaya devam ediyorum.
e....
Kendisiyle yaklaşık 1 senedir çalışıyorum. 2 haftada bir seans alıyorum.Oldukça memnunum, hem objektif hem de profesyonel bir bakış açısına sahip.Kişisel gelişimim ve psikolojim açısından çok büyük destek sağladı.Şu ana kadar gittiğim psikologlar arasında en uyumlu olduğum, iletişim kurabildiğim, anlaşıldığımı hissettiğim kişi kendisi.Bilgilerini çok iyi aktardığını, çok anlamılı bir terapi yöntemi kullandığını düşünüyorum.
Ailevi sorunlarımızın çözümünün bu kadar kolay olacağını hiç düşünmemiştik. Harika bir süreçti. Tsk.
Betül Gündüz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Betül Gündüz, Psikoloji. Size Betül Gündüz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Fobilerden Kurtulmak.
Betül Gündüz adresi nerede?Betül Gündüz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alsancak, Cumhuriyet Bulvarı, No:212, Konak/İzmir, Türkiye İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Betül Gündüz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Betül Gündüz uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Betül Gündüz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Betül Gündüz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Betül Gündüz hangi dilleri konuşuyor?Betül Gündüz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Betül Gündüz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Betül Gündüz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Betül Gündüz hakkında ne düşünüyor?Toplam 36 hasta / danışan, Betül Gündüz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar