Uzm. Dt. Betül Güney İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun olmuştur.
Necmettin Erbakan Üniversitesi Çocuk Diş Hekimliği Bölümünden uzmanlığını almıştır.
Kocaeli - İzmit'te Dentriva Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinde Çocuk Diş Hekimi olarak hizmet verdikten sonra 2021 yılı itibariyle hastalarını Küçükçekmece İstanbul'daki muayenehanesinde kabul etmeye başlamıştır.

Uzm. Dt. Betül Güney Muayenehanesi
Halkalı Merkez Mahallesi, 1. İkitelli Caddesi, Meydan Halkalı Sitesi, Çarşı Katı, 2/2 K, Küçükçekmece, İstanbul

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Randevu +52 daha fazla

Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu

Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu

Halkalı Merkez Mahallesi, 1. İkitelli Caddesi, Meydan Halkalı Sitesi, Çarşı Katı, 2/2 K, İstanbul

Uzm. Dt. Betül Güney Muayenehanesi

Konum: Uzm. Dt. Betül Güney Muayenehanesi Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu

2 çocuğum da sorunsuz muayene oldu.oğluma dolgu yapıldı.ilk diş tedavisi olduğu için endişeliydim ancak; sabırla, sakince, güzel bir iletişimle tedavimiz sorunsuz gerçekleşti

Konum: başka bir yer Diğer

Çocuğumuz’a ( 10 yaşında ) daha önce uygulanmış amputasyon işlemilyle alakalı ilgili dişte iltihap oluşmuştu . Alttan da yeni diş çıktığından iltihaplı dişin çekilmesi gerekiyordu. Betül hanım gayet profosyonel şekilde, anlatarak, çocuğumuzu korkutmayarak işlemi gerçekleştirdi. Sonrası ise sorunsuz.

K

8 yaşındaki Oğlum Mustafa Kemal in diş tedavisi için Betül hanıma ilk defa geldik oğlumun dişinin çekilmesi gerektiğini söyledi Betül hanım ben bile tedirgin olurken diş çekilme konusunda gayet profesyonel bir şekilde tedaviyi gerçekleştirdi Oğlum için Kesinlikle doğru bir doktor seçimi olduğunu deneyimledik Ve artık tüm diş tedavilerimiz için Betül hanımdayız inşallah

Z

Betül Hanım, güleryüzlü ve çocuklarla çok iyi iletişim kuran bir diş hekimi. Kendisinin ilgisinden çok memnun kaldık. 6 yaşındaki kızımın diş çekimi münasebetiyle tanışmış olduk ve keşke çocukken -diş hekimi fobisi olanlar iyi bilir- böyle çocuk dilinden anlayan diş hekimlerine denk gelseydik dedim.

6.yaşımızda kendisini diş doktorumuz olarak seçtik, süt dişlerindeki ihmal edilmemesi gereken çürükler için tedavi olduk, ilk görüşmede çekingen davranan kızım sonraki randevularda hiç bir ek desteğe gerek kalmadan tek başına koltuğa oturup, tedavisini tamamlayıp, sonraki randevular için de endişe etmemeye başladı. Bu gözlem bile, bu yaş aralığındaki çocuklar için ne kadar işinin uzmanı olduğunu gösteriyor, tavsiyemizdir.

Tatlı dilli çocuklarla iletişimi güzel kızım 3 yaşında genel anestezi alarak gerçekleştirmişti dolgularını en iyi şekilde gerçekleştirdi 5 yaşında dolguda da kızım hiçbir acı hissetmeden gerçekleştirdi işini çok iyi bir şekilde gerçekleştiriyor

Oğlumun ilk diş deneyimini mükemmel bir şekilde hatırlamasını sağladığı için betül hanıma minnatarız öncelikle.Azı dişi çekilmesine rağmen en ufak bir acı tedirginlik yaşamadık tüm soralarıma detaylı anlatarak beni rahatlattı yer ve konum olarakda çok rahat bir şekilde ulaştık.Biz diş doktorumuzu bulduk herkese de tavsiye ederim

Randevumuza oğlumun diş ağrısı nedeniyle gittik, Betül hanım kontrollerini yaparak dişte her hangi bir sorun olmadığının bilgisini verdi. Diş eti hassasiyetinden kaynaklı sorun olduğunu belirtti, tedavi için gerekli ilaç önerilerinde bulunarak bize yardımcı oldu. Gayet net, hızlı ve güler yüzüyle tam not aldı :)

Kızımızın süt dişi dolgusu için gittik, bize bunun şimdilik gereksiz olduğunu 2 3 ay içinde süt dişinin düşeceğini uygun dille anlattı, doktor hanımın iletişimi son derece iyiydi. Son olarak para kazanma amacı gütmeyen davranışı çok hoşumuza gitti. Doğru diş doktorunu bulduk sonunda.

Çok kibar ve güler yüzlü bir doktor. Kızımla çok ilgilendi doktor korkusu vardı ona rağmen dişini çekmeyi başarabildi muayenehanesi de tam çocuklara gore