Ben Betül. Çok küçük yaşlardan beri insanları gözlemleyen, davranışlarının altındaki sebepleri sorgulayan, iyi etme iç güdüsü ile büyüyen ve hayatını buna göre şekillendirmiş biriyim.
Bu doğrultuda Doğu Akdeniz Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun oldum. Şu anda Doğuş Üniversitesi Genel Psikoloji alanında uzmanlığımı almak üzere yüksek lisans yapıyorum.
Lisans ve yüksek lisans eğitimim dışında Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Danışmanlığı, Oyun Terapisi, Masal Terapisi, Cinsel Terapi, Getap eğitimlerimi tamamladım. Eğitimlerim tamamlandıktan sonra süpervizör desteği ile psikoterapi sürecine başladım. Yaklaşık 2 yıldır online ve yüzyüze olarak danışan görüşmeleri yapıyorum.
Aldığım eğitimler doğrultusunda çocuklar, gençler, çiftler, yetişkinlerle çalıştım. Motivasyonum, bu hizmetin ulaşılabilir olması ve daha bütünsel bir yaklaşımla,
İnsanı olduğu haliyle görebilmek ve kendini görebilmesine yardımcı olmak…
Siz bu yolculuğa hazırsanız tanışmaktan mutluluk duyarım.
Sertifikalarım
Getap
Aile Danışmanlığı / İzmir Psikoloji Enstitüsü
Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) / İzmir Psikoloji Enstitüsü
Cinsel Terapi / İzmir Psikoloji Enstitüsü
Certificate of Contribution to the “Better Together” Campaign
IX. Işık Savaşır Klinik Psikoloji Sempozyumu Katılım Belgesi
Akansel Eğitim Danışmanlık "Çocuklarda Psikolojik Sağlamlık" Başarı Sertifikası"
Akansel Eğitim Danışmanlık "Oyun Terapisi" Başarı Sertifikası"
Akansel Eğitim Danışmanlık "Zeka Kavramının 3 Boyutta İncelenmesi" Başarı Sertifikası"
Akansel Eğitim Danışmanlık "Kaygını Nasıl Kontrol Edebilirsin?" Başarı Sertifikası"
İş Deneyimleri
Betül ile Psikoloji (Manisa, 2024)
Fizyolife Sağlık Hizmetleri (İstanbul, 2023)
Final Eğitim Kurumları (İstanbul, 2022)
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Psk. Betül Karaarslan
Çocuklarda Tematik Algı Testi (CAT)
Şema Terapi
gü...
Zor bir dönemden geçerken Betül hanımı tanımak seanslara başladığımdan bu yana kendimi iyi hissetmek bana çok iyi geldi çok iyi analiz yapıyor ve çok güler yüzlü birisi
f....t
Harika bir kişilik analizi yapıyor ve çok iyi bir dinleyici daha 2. Görüşmede kendimi harika hissediyorum güler yüzlü olmasida harika zaten insanın sorunu olmasa bile konuşmak istiyor
s....
Tedavi sürecini yönetme şeklinden ve kurduğumuz iletişimden çok memnunum. Terapiye başladığımdan beri kendimi daha iyi hissediyorum.
Betül hanım la online başladık şu anda ofisinde yüzyüze görüşmekteyiz. Kendimdeki değişimi görebiyorum
Betül hanım depresyon sürecimdeki beni hayata bağlayan umudumdu. Şu anda sayesinde çok iyiyim
g....e
iletişimin akıcılığı sayesinde tedavimde ilerleme yaşadım sorunlara doğrudan odaklanmamı sağladı sorduğu ve yönelttiği sorularda verdiğim cevaplar şüphesiz çok iyiydi ve çok rahatladım
e....b
Betül hanım benim hayatıma dokundu aklımdan atamadığım o düşüncelerle nasıl baş edeceğimi öğrettti. Göz teması benim için çok önemlidir gerçekten dinlenildiğimi ve duyulduğumu hissettirdi.. Yeniden doğmuş gibi hissediyorum
Seans sürecim çok iyi ilerliyor. Kendimdeki değişimleri açıkca görebiliyorum ve bu beni çok memnun ediyor. Seans sürecinde kendinizle yüzleşmenizi sağlıyor ve bu kolay bi süreç olmayabilir fakat sonunda yeni bir ben kazanıyorsunuz.
Betül hanımla yaklaşık 1 yıldır online olarak görüşüyoruz. Başladığımda depresyondayım. İlaç tedavisi ile birlikte terapilere başladık. Benim sürecime çok büyük katkısı oldu ve şu anda yapamadığım bir çok şey geride kaldı. İşimde de ailemde de hallemediğim bir çok şeyi hallettim.
r....r
kendisiyle uzun zamandır onlıne terapi yapıyorduk bir süredir yüz yüze terapi yapıyoruz. danışanlarına karşı çok ilgili. terapiler sayesinde kendimi çok daha iyi hissediyorum
Betül Karaarslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Betül Karaarslan, Psikoloji. Size Betül Karaarslan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Çocuk Gelişim Testi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı.
Betül Karaarslan adresi nerede?Betül Karaarslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet mah. Akçakmak Yolu No:93/6 Manisa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Betül Karaarslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Betül Karaarslan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Betül Karaarslan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Betül Karaarslan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Betül Karaarslan hangi dilleri konuşuyor?Betül Karaarslan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Betül Karaarslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Betül Karaarslan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Betül Karaarslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Betül Karaarslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Betül Karaarslan hangi sigortaları kabul ediyor?Betül Karaarslan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.