Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme
Good Enough Zeka Testi
Kurumsal Danışmanlık
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
İstanbul
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
SCL90-R Psikolojik Belirti Tarama Testi
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
Yas Terapisi
Çocuk Değerlendirme Paketi
Çocuk Gelişim Testi
Çözüm Odaklı Terapi
ş.....
İlişki sorularımla seanslara başlasamda hayatta önceliğin ben olduğumu ve kendimi tanıma yolunda bana ışık olan kişidir. Seanslara olan özenini ve katkısını daha ilk görüşmede anlayabiliyorsunuz. İlk olarak gülümsemesiyle o sıcaklığı hissedebilirsiniz. Kendime bile itiraf edemediğim duyguları gün yüzüne çıkarmasının yanı sıra bunlara rahatça çekinmeden konuştuğum ilk kişi olabilir kendisi. O kadar tatlı yaklaşımları ve çalışmalarımız var ki hakkında yazmış olduğum sözlerden daha fazlasına layık olduğunu düşünüyorum. İyi ki tanımışım sizi..
Bazen anda kalamadığımı kopukluk yaşadığımı hissediyordum. Bu hayattan bir beklentim isteğim yoktu. Bu şekilde devam etmek istemedim ve yardım almak istedim. Tercihimi Betül hocam dan yana kullandım. Şuan terapilerimiz devam ediyor. Çok memnunum ve kendisine çok teşekkür ediyorum.
t.....
Kalabalık ortamlarda bulunmak benim için çok zordu. Sürekli kaçınıyordum ve aslında 25 yaşıma kadar bu halimden de memnundum. Bunu bir problem olarak görmüyordum. Kız arkadaşım, ailesi ile tanışmamı isteyince inanılmaz derece de içimi korku aldı. Bu korku ilişkime de yansıdı. Sürekli tartışmaya başlamıştık. Artık ilişki bitme noktasına gelmişti. İlk başlarda anlamıyordum neden olduğunu ama terapiden sonra nelerin sebep olduğunu daha iyi anladım. Arkadaşımın tavsiyesi ile Betül hocam ile yollarımız kesişti. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Farklı bir ben ortaya çıkardı. Ya da onun dediği gibi söyleyeyim, içimde zaten var olan kişi buydu ve bu kişi ile barışınca ördüğüm duvarlara da ihtiyacım kalmadı.
k.....
Yaklaşık dört aydır eşimle birlikte Betül Hocama geliyoruz. 2,5 yıldır evliyiz , aramızda aşamadığımız , orta bir noktada buluşamadığımız bir çok problemimiz vardı. Bu yüzden bir uzmana başvurduk. Betül hocamı tercih ettik , çokça memnun kaldık . Allah ondan razı olsun , derdimize derman oldu. Aile içi problemlerimizi çözmemizde , empati kurmamızda yardımcı oldu . Güler yüzü ve samimiyeti için kendisine teşekkür ederiz .
Betül Hoca’ya vajinismus problemi için geldim. Önce doktora gittim . Doktor bana cinsel terapiye gitmemi söyledi . Uzun araştırmalarım sonucunda ve bir arkadaşımın da tavsiyesiyle eşimle birlikte Betül Hocama geldik . Başlangıçta terapinin nasıl olacağı nasıl ilerleyeceği hakkında endişelerim vardı . Ama Betül Hoca’nın bu konudaki tecrübesi ve samimiyeti terapiye olan bakış açımı değiştirdi. 4 aylık bir sürecin sonunda problemin üstesinden gelebildik . Kendim ve eşim adına Betül Hoca’ya çok teşekkür ederiz .
k.....
Ailevi sorunlarımı çözmemde bana çok yardımcı oldu.Terapi esnasındaki mimikleri, konuşma tarzı ve samimi oluşu insanı gerçekten rahatlatıyor, sorunlarınızı rahat bir şekilde anlatabiliyorsunuz.
t.....
Sevgilimden gördüğüm psikolojik ve fiziksel şiddet için betül hanımdan danışmanlık aldım . Bu sancılı süreçten benim nasıl çıkmam gerektiğini, nasıl yol izlemem gerektiğini bana gösterdi . Kendisine çok teşekkür ediyorum iyiki danışmanım olarak kendisini tercih ettim.
tu...i
Ailevi problemlerimden ötürü kendisinden danışmanlık hizmeti aldım öyle iyi geldi bana ki tatlı dilli çözüm odaklı bir uzman çok memnun kaldım teşekkür ederim kendisine
i.....
Kendimi çok yalnız ve mutsuz hissediyordum herkesten uzaklaşmıştım Betül hanım kendimi sevmem gerektiğini kendime değer vermem gerektiğini bana öğretti insanlarla iletişimim de yardımcı oldu . Çok memnun kaldım kendisi çok iyi bir danışmandır .
ze...a
Eşimden boşandığımda oğlum 6 aylıktı şuan 7 yaşında. 6.5 yıldır babasını görmemişti hiç tanımıyordu. Madde bağımlısı bir babanın oğluma katabilecek hicbirseyi yok diyerek yıllarca oğlumu gostermedim. Ama sonra çocuğuma haksızlık yaptığımı düşündüm. Bu zorlu süreçte Betül hanımın desteği büyük oldu. Oğlumun ebeveyn olduğumu onun sahibi olmadığımı bu babasizlıgn onun hayatı boyunca olumsuz etkileneceğini anlamamı sağladı. Şimdi oğlum babasiyla görüşüyor ve artk korkmuyorum. Tatlı diliyle hayatımıza ışık kattı teşekkür ederim
Betül Kazdal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Betül Kazdal, Psikoloji. Size Betül Kazdal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Psikoterapi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi.
Betül Kazdal adresi nerede?Betül Kazdal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Betül Kazdal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Betül Kazdal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Betül Kazdal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Betül Kazdal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Betül Kazdal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Betül Kazdal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Betül Kazdal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Betül Kazdal hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Betül Kazdal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu