Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu
Ses Terapisi
Zihinsel Engelliler İçin Dil ve Konuşma Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
s...
İnternet üzerinden araştırma yaparken Betül Hoca'yı buldum. Oğlumun ses tellerinde nodül vardı ve sesi oldukça kısılmıştı. 7 seans destek aldık hocamızdan ve tedavi sonrası nodül geçmişti. Uzmanımız, bu kadar kısa sürede geçtiği için sevinmişti. Hem ilgisi, hem desteği, hem de tedavisinden çok ama çok memnun kaldık Betül Hocam'ızın. Tedavi sonrası da bizi arayıp bir sıkıntı olup olmadığını sordu. Seans bittiği halde bizimle ilgilenmeye devam etti. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Biz çok memnun kaldık.
s...
Betül Hanım'la üç seans dil terapisi aldık. Küçük kızım r harfini söyleyemiyordu. Üç seansta çözdü, biz çok memnun kaldık. Tavsiye ederim.
a...
Betül Hanım'a sosyal medya üzerinden ulaştım. Oğlumun harf artikülasyonlarında ciddi sorunlar vardı. Süreç boyunca çocuğa seansı hissettirmeden oyun tadında sorunlarımızı bir bir halletti. Kesinlikle tavsiye ederim.
tu...
Güler yüzlü, sabırlı ve ilgilidir Betül hanim.Biz kızımla sayesinde çok yol katettik.Alanında profesyonel.memnunum tavsiye ederim .
Kızım üç yaşında fakat yaşıtları gibi cümle kuramıyor kendisini ifade edemiyordu. Bu durum hem beni çok endişelendiriyordu hem de kızımın hayatını her açıdan olumsuz etkilemeye başlamıştı. Bu konuda yardım alabileceğim bir uzman araştırırken kendisinden daha önceden terapi almış bir kişinin yönlendirmesiyle ulaştık Betül hanıma. Betül hanım, işinde çok profesyonel olduğu gibi çocuklarla da mükemmel anlaşan bir uzman. Güler yüzü ve güven veren tavrıyla ilk günden içimizi rahatlattı. Kızımla çok iyi anlaştılar, ailecek terapileri iple çekmeye başladık ve kısa sürede kızım yaşıtlarını yakaladı. Bu konuda problem yaşayan herkese Betül hanımı tavsiye ediyor ve vakit kaybetmemelerini öneriyorum.
ya...
Betül hanıma çocuğumun kekemeliği için gittik ilk gittiğimizde o kadar rahatlamıştık ki anlatamam. 3 haftada kekemeliği en aza indirdi ve bizi mezun etti. Kesinlikle tavsiye ederim çocuğum şu an takılmıyor
Betül Öz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Betül Öz, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Betül Öz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Aprakside Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi, Kekemelik Terapisi, Konuşma Terapisi, Online Terapi.
Betül Öz adresi nerede?Betül Öz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Efendi bey Mah.Orhangazi cad. Merkez Niğde
Adresine gitmek zorunda kalmadan Betül Öz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Betül Öz uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Betül Öz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Betül Öz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Betül Öz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Betül Öz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Betül Öz hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Betül Öz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Betül Öz hangi sigortaları kabul ediyor?Betül Öz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.