Mesleki gelişimi için: Doç. Dr. Durmuş Ümmet’ten ‘Terapötik Kart Uygulayısıcısı’ ve ‘Boşanma Sonrası’,
Prof. Dr. Hakan Türkçapar’dan ‘Öfke Sorunu ile Baş Etme’
Psikoloji İstanbul ‘Kadına Şiddet’,
Davranış Bilimleri Enstitüsü ‘Kaygı ile Barışmak’
Ev Okulu Derneği ‘Afet Destek Programı’
Elginkan Vakfı ‘Kişilik Analizi ve Çatışma Yönetimi’ ve ‘Nlp (Beyin Dili) Programı’ eğitimlerini almıştır.
Betül Sarskaya kurumlara DEHB ile ilgili seminerler düzenlemekte ve aktif olarak Kocaeli İzmit ilçesinde yüz yüze danışan görmektedir.
Aile Danışmanlığı Randevusu
Stres Yönetimi
Yas Terapisi
Zaman Yönetimi
h ....
Betül Hanım ile yaklaşık 3 aydır seanslarımızı yapıyoruz. Her seansın arkasından kendimi hafiflemiş gibi hissediyorum. Sorduğu sorularla ihmal ettiğimiz sorunlarımıza ışık tutuyor.
e....y
Eşimle, çocuğumuzdan kaynaklanan sorunlar yaşıyorduk. Bir arkadaşımın vasıtasıyla randevu aldık. Bugüne kadar yaşadığımız sıkıntıları bize çok farklı açılardan gösterdi. Kızımız dikkat eksikliği bozukluğu yaşarken sadece ona odaklanmıştık. Meğer onun kadar bizim de evliliğimizi iyileştirmeye ihtiyacımız varmış. Yaklaşık dört aydır devam ediyoruz. Bence bir çiftin kendine yapacağı en iyi yatırımlardan biri aile danışmanlığı alması olurdu.
re...k
Betül hanıma başta ön yargıyla ve etkisi olmayacağını düşünerek baksam da eşimin ısrarıyla seanslara devam ettik. Bugün geldiğimiz durum farklı bir ev mutlu bir yaşantı sahibi olmamız. iyi ki sizinle yolumuz kesişmiş betül hanım
Merhabalar. Eşimle beraber 2023 yazından bu yana kendisi ile görüşüyoruz. Boşanma arefesinde iken tavsiye üzerine randevu aldık. İlk görüşmeden itibaren güleryüzlü ve misafirperver karşılandık. Evliliğimiz ve ilişkimiz için verdiği tavsiyeler çok yerinde ve etkili oldu. Kendisinin objektif bakışı ve bilgisi ile evliliğimizde, ilişkimizdeki eksik yanlarımızı gördük. Tanıştığımız için biz çok memnunuz.
se...a
Ben Betül hanımın danışanı olarak kendisinden ve çalışma alanından çok memnunum. Güler yüzü danışanını ayakta karşılayarak el sıkması daha yakın ve samimi hissettiriyor daha girişte rahatlayarak giriyorsunuz içeri. Randevunuz kaçta ise hemen içeri alınıyorsunuz, bekletilmiyorsunuz çok iyi karşılaşıyorsunuz. Seanslarda ise detaylı diyaloglar, dinleme ve yorumlarla ilerliyorsunuz. Betül hanım geleceğe ışık tutan sağlıklı ilerleyebilmek için yardımcı olan harika biri. Kendi değerinizi fark ettiren geçmiş travmaları netleştirip onların geçmişte yaşanmış bir anı olduğunu hatırlatan geleceğe sağlıklı ilerlemeyi sağlamaya çalışan biri ben seanslarımdan çok memnunum kendisi işinin piri sevgilerimle.
e ...k
Betül hanımla, eşimle boşanma aşamasına geldiğimiz bir dönemde seans almaya başladık. Eşimi birkaç kez terapiste götürmüştüm fakat devamlılığını alamamıştım. Çok şükür ki bu kez öyle olmadı. Uzunca bir süredir terapi alıyoruz. Betül hanımın sorduğu sorular, evliliğimizde yeni bir sayfa açtırdı. İlişkimde hep kendimi haklı görürdüm fakat yanıldığım noktaları görebilmemi sağladı.
Gönül rahatlığıyla kendisini tavsiye edebilirim.
i̇....
Betül Hanımdan üniversite sınav sürecimde seans almaya başladım. Hazırlanmaya başladığım 3. seneydi. Sınav kaygım ve stresim vardı bundan ötürü odaklanamıyordum. Ama Betül Hanım ile birlikte kaygım ve stresim üzerinde çalıştık. Ve şu an Betül Hanım sayesinde İstanbulda bir özel üniversitede tam burslu psikoloji öğrencisiyim. Betül Hanım çok donanımlı ve işinde profesyonel olduğu için gönül rahatlığıyla kendisini önerebilirim.
Betül Sarskaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Betül Sarskaya, Aile Danışmanlığı. Size Betül Sarskaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çift Terapisi, Aile Terapisi, Aile Danışmanlığı, Evlilik Terapisi, Aile İçi İletişim Sorunları, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Randevu, Online Terapi, Boşanma Terapisi, Boşanma Danışmanlığı.
Betül Sarskaya adresi nerede?Betül Sarskaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenişehir Mah. Paşa Cad. No:51/A Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Betül Sarskaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Betül Sarskaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Betül Sarskaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Betül Sarskaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Betül Sarskaya hangi dilleri konuşuyor?Betül Sarskaya ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Betül Sarskaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Betül Sarskaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Betül Sarskaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Betül Sarskaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Betül Sarskaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Betül Sarskaya hangi sigortaları kabul ediyor?Betül Sarskaya tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.