Aprakside Konuşma Terapisi
Tümünü gösterBu adreste kabul edilen sigortalar
Tümünü gösterHizmetler
Yutma Terapisi
Zihinsel Engelliler İçin Dil ve Konuşma Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
s...
Betül Hanım'ı internet üzerinden ev adresime yakınlık açısından tercih ettim. Çocuğumda gecikmiş konuşma vardı. 4 yaş olmasına rağmen 5-10 kelime söyleyebiliyordu. Betül Hanım'la ocak ayında başladık seanslara ve memnun kaldık. 8 ay gibi kısa süre içinde çocuğum yaşıtları gibi konuşabiliyor. Çevremdeki herkese de tavsiye ediyorum. İyi ki yollarımız kesişmiş Betül Hanım'la...
b....t
Çocuğa yaklaşımı, detaylı bilgilendirmesi çok iyiydi. ilk seansta dahi, hiç bir şekilde r harfini çıkaramayan çocuğuma, o harfi soyletebilmesi mükemmeldi. Ben şaşkınlıkla izledim. Seansi oyunla birlestirerek harika bir iş sergiledi. Ve çocuğum herkese seansı keyifle anlattı. Cocuk eğlenerek öğreniyor. İlk seansta yaklaşımını çok beğendim.
e....)
Kendisinin enerjisi, ışığı iletişimi çok güçlü ve kuvvetli. Çocuğunda dil problemi olan insanlara tavsiye ederim. 10-12 seans çocuğum için görüşme sağladık, hala devam ediyoruz. Çocuğumun kendisine güveni geldi. Bazı kelimeleri çıkartamıyordu, arkadaşlarıyla arasında dalga konusu olmaya başlamıştı. Kelimelere dikkat ederek konuşmaya başladı. Çıkaramadığı kelimelere yoğunlaşarak Betül Öğretmeninin tavsiyeleriyle çok güzel çalışma yaptılar.
ş....)
Biz memnun kaldık. Betül Hanım çok güler yüzlü, sevecen, konuşkan bir uzman. Faydasını gördük. Çocuğum için 3 ay görüşme sağladık. Eskisine nazaran konuşması daha iyi. Daha çekingendi, daha aktif oldu.
e....)
Kendisinin ilgisi, alakası, disiplini, gösterdiği hassasiyetinden çok memnun kaldık ve yol katettik. Süreçleri çok güzel takip ettik. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Çocuğum "r" harfini söyleyemediği için çalışma yaptık. 2 ay gibi görüşme sağladık ama ilerleyen süreçlerde devam edebiliriz. Şimdilik ara verdik, takibinde olacak.
m....)
Betül Hanım’a gittiğimiz için çok memnunuz. Çok güler yüzlü bir terapist. Çocuğuma yaklaşımı çok güzel. İyi ki geldiğimizi düşünüyorum. 4 buçuk aydır devam ediyoruz. Konuşmalarındaki ses üzerine çalışmıştı. Seslerde çok olumlu değişiklikler, düzelmeler oldu. Terapilerimizden çok memnunuz. Kendisini tavsiye ederim.
i̇...r
Oğlumun kekemeliği için kendisine başvurduk. Çok tatlı güler güzlü sevecen bir insan. Oğlum çok seviyor ve betül hanımın yanına gidince kendini çok rahat hissediyor. Kendine ilgisi için güleryüzü için içtenliği için minnettarız
f....)
Biz çok memnun kaldık. Tavsiye ederim. Betül Hanım'la çocuğum için 2-3 ay görüşme sağladık. Konuşması ve harfleri vurgusu daha belirgin hale geldi, düzelme oldu. Betül Hanım çocukları ve gelen herkese karşı saygılı, sevecen, iletişimi çok iyi biri.
n....)
Betül Hanım'dan çok memnun kaldım. Tedavi sonuç verdi beklediğimi karşıladı. Çocuğum için 16-17 hafta görüşme sağladık ve sonuçlandırdık. Bazı harfleri çıkartamıyordu çıkarttı. Çok şükür çok memnun kaldım. Kendisini tavsiye ederim.
ş....)
Kendisiyle tavsiye üzerine görüşme sağlamıştık. Kısa zamanda hızlı ilerleme sağladık. Güler yüzlü birisi. Ofisi çocuklara hitap ediyor. Oyunlarla çok güzel iletişim kuruyor. Toplamda 8 seans çocuğum için görüşme sağladık. Çıkaramadığımız bir harf üzerine başvurmuştuk. Görüşmeler sonucunda başvurduğumuz harfi tamamen çıkartıyordu. "Tamam, artık çıkartabiliyor" diyerek kendisinin bizi yönlendirmesi hoşumuza gitti. İlgisi, alakası çok güzeldi.
Betül Seyhan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Betül Seyhan, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Betül Seyhan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Aksan ve Şive Etkilerini Azaltmaya Yönelik Terapi, Aprakside Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi, Kekemelik Terapisi.
Betül Seyhan adresi nerede?Betül Seyhan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ali Kahya Fatih mahallesi ,Sarı Leylak Sokak ,No:1 D:1 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Betül Seyhan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Betül Seyhan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Betül Seyhan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Betül Seyhan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Betül Seyhan hangi dilleri konuşuyor?Betül Seyhan ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Betül Seyhan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Betül Seyhan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Betül Seyhan hakkında ne düşünüyor?Toplam 52 hasta / danışan, Betül Seyhan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Betül Seyhan hangi sigortaları kabul ediyor?Betül Seyhan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dil ve konuşma terapistleri
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dil ve konuşma terapistleri