Gevhernesibe Mahallesi Gök Geçidi Sokak No:29/32, Kocasinan

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Aile Terapisi +31 daha fazla

Ağlama ve Öfke Nöbetleri

Bağımlılık Danışmanlığı

TMS Clinic Kayseri Şubesi

Psikoloji Bölümünü yüksek dereceyle bitirmiştir.
Bireysel Yetişkin ve Aile/Evlilik-Çift Terapi alanında uzmanlaşmayı tercih etmiştir.
Şu anda Kayseri' de Psikoloji&Psikiyatri Merkezi olan Tms Clinic'te hizmet vermektedir.

Röportaj

Konum: TMS Clinic Kayseri Şubesi Çift Terapisi

Eşimle karşılıklı anlaşmazlık ve çatışma yaşıyorduk. Ve artık tükenme noktasına geldiğimizi düşündüğüm bir süreçte Betül hanımdan çift terapisi almaya karar verdik. Başlarda çok zor geçti ama Betül hanımın her iki taraf için de farkındalık oluşturması kendi hatalarımızı görmemiz ve içgörü kazanmamız konusunda çok büyük faydası oldu. Evliliğimiz çok farklı bir boyut kazandı. En sevdiğim sözüyle özetlemek gerekirse benleri kaybetmeden biz olabilmeyi öğrenme sanatı ile biz olabildik. İçten samimi ve kararlı tavırları ile bize bireysel olarak da çift olarak da çok şey kattı. Size, evliliğinize ve hayatınıza dokunan biri. Minnettarım.

Konum: TMS Clinic Kayseri Şubesi Beck Depresyon Ölçeği

Betül hanımla depresyonum üzerine çalışıyoruz, savunma mekanizmalarım üzerine konuşuyoruz ve kendisi bu süre içinde bana çok yardımcı oldu, iyileştiğimi ve düşüncelerimin değiştiğini yavaş yavaş gözlemledim. her insanın tedavi süreci çok farklıdır elbette ama kendisiyle geçirdiğim süre zarfında bana çok yardımcı oldu ve daha uzun süreceğini düşündüğüm tedavi sürecimi kolaylaştırdığını düşünüyorum.

Y
Konum: TMS Clinic Kayseri Şubesi Bireysel Terapi

Nezaketli ve anladığımı beyan eden saygı duyan ve empati yapan biri örnekleyen ölçümleri ile hayatımı olumlu anlamda çok fazla fayda sağladı belki 5 yılımı alacaktı çözmem ve görmem ama 8-9 ayda kendimi buldum toparladım onayladım gördüm yolumda ışığım oldu çok memnun oldum bu güzel eşliğiniz için..

P
Konum: TMS Clinic Kayseri Şubesi Vajinismus Tedavisi

Betül hanımı bu platform sayesinde keşfettim. Yapılan yorumlara güvendim ve vajinusmus için harekete geçtik randevu aldık. Çok memnun kaldık sakinliği verdiği güven desteği çok faydalı oldu. Önce vajinusmusun altında yatan sorunlara için terapi aldım. Korku yapılan egzersizler eşinize alışmanız onu benimsemenizle ve olumlu düşünmenizle geçiyor. Başta çözülmez zannettim ama Allah’ın o organı bunun için yarattığını benimseyince doğal bir süreç olduğunu düşününce ve hepsinden önemlisi bu bileşmenin kadına da zevk verdiğini keyif almanın mümkün olduğunu hissedince çok daha kolay çözülüyor. Kendinize inanın. Başarıya ulaşmak gerçekten çabanız olumlu düşünmeniz egzersizleri uygulamanız sabırlı olmanız ve Betül hanımın tüm sözlerinin dikkate almanızla olck. Bir de bu sorunu fark ederetmezhemengidinbeklemeyin biz düğünden ertesi gün gittik birbuçuk ikiayda çözüldü suan hamileyim. İnanın buhastalık değil zamanlaveçabayla çözülecek.Herkese umut olmak istiyorum.Betül hanıma minnettarım.

T
Konum: TMS Clinic Kayseri Şubesi Bireysel Terapi

İlk seansıma giderken çok endişeliydim yabancı birine derdimi nasıl anlatabilirim ne anlıcak ki diye bir ön yargım vardı ama yapmalıydım. Ben farkındalığı olan biriyim ama herşeyin farkında olsam da ne yapmam gerektiğini bilsemde bazı şeyler ters gidiyordu yapmayı beceremiyordum yöntemlerim yanlıştı kendimi sevmem gerektiğini önceliğimin kendim olması gerektiğini hep biliyordum ama geçmişten gelen alışkanlık hep birileri benden önce geliyordu benim hayatımda. Şimdi bu yolculukta kendimi nasıl sevmem gerektiğini başkalarına tanıdığım şansı kendime daha çok tanımam gerektiğini kendimin de hata yapabilcek bir insan olduğunu anlayıp kendime daha çok anlayışlı davranmam gerektiğini her fırsatta kendimi sevmem gerektiğini başarılarımla kendimi tebrik etmeyi başarısızlıklarımda olsun bir daha denersin demeyi öğrendim. Betül Hanım la beraber geçmişimle yüzleşebildim. Bu yolculukta içten samimi sizi anlayacak bir danışman isterseniz Betül Hanımı gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Konum: TMS Clinic Kayseri Şubesi Bireysel Terapi

Betül hanıma başvurduğumda hayata karşı umudum oldukça azdı ve ağlama krizlerine giriyordum. Bu noktada çözümsüz ve çaresiz hissettiğim zamanlarda bu terapi sayesinde hayata karşı umutlu mutlu özşefkati yüksek birisi oldum. Çıkmaza girmiş olan herkese tavsiye ediyorum

Ş
Konum: TMS Clinic Kayseri Şubesi Bireysel Terapi

Betül hanima çarpıntı şikayeti ile gittim.6 seansta çok olumlu gelişmeler yaşadım.hem yakın bir arkadasinizla konuşuyor gibi samimi,hemde profesyonel ellerde olmanın güveni ve inancı beni çok rahatlattı.ilaca gerek kalmadan anksiyete ile başa çıkmayı ve stresi yönetebilmeyi öğrendim.tereddut etmeden Betül hanımı tercih edebilirsiniz.

Konum: TMS Clinic Kayseri Şubesi Bireysel Terapi

Betül hanımla bireysel terapi sürecimi beraber yürüttük. Önceden çok stresli, zamanını yönetemeyen, olur olmadık şeyleri kafama takan biriydim. Çocukluğumdan bugüne kadar beni etkileyen konularda benim farkındalığımı sağladı ve kendime geldim. Her konumu rahatça konuşabildiğim ve rahatlayıp, bulunduğum konumu fark ettiren ve kendimi önemli hissettiren biri oldu Betül Hanım. Artık yaptığım işlerde onay beklemeyen, sürekli ağlamayan, stresini yönetebilen ve kafasına önemsiz şeyleri takmayan biriyim. Kendimin ve çevremin farkındayım ve ben önemli biriyim.

Z
Konum: TMS Clinic Kayseri Şubesi Bireysel Terapi

Yaygın anksiyete ve özgüven eksikliği vardı Betül hanıma Cook teşekkür ederim 7 seansta çok iyi gelişmeler yaşadım iyi ki tanıdım kendisini ilaca gerek kalmadan anksiyete ile baş etmeyi ve özgüven eksikliğini bitirdik herkese tavsiye ederim gönül rahatlığıyla

Konum: TMS Clinic Kayseri Şubesi Aile İçi İletişim Sorunları

Betül Hanıma eşimle iletişim problemlerimiz ve vajinismus sorunum hakkında danışmak için gittik. Öncelikle kendi gözümüzde ciddi görünen iletişim problemlerimizin sandığımız kadar kötü olmadığını öğrendik. Bu farkındalık evliliğimize gerçekten olumlu yansıdı. Hocamızın çizdiği şemaları ilişkimizde uyguladık ve çok güzel sonuçlar aldık. Samimi, sevecen, dostane tavırlarından dolayı kendimizi rahat hissettik bundan dolayı sorunlarımızı ifade etmekte güçlük yaşamadık. Daha sonra hocamız bana vajinismus hakkında bilgi verdi kadın anatomisini gayet açık anlaşılır biçimde anlattı ve sorunun kaynağını bulmamda yardımcı oldu. Ben yaklaşık 1 senedir bu sorunla başbaşa kalmıştım. Ruhsal olarak fazlaca sarsılmıştım ama hocamızın önderliğinde verdiği egzersizler sayesinde şuan hem bedenimi tanıyorum hem kas kontrol mekanizmam kendi elimde. Gerçekten başarılı bir süreçti eşim ve benim için. Güler yüzle hoş bir şekilde karşılandık, memnuniyetle ayrıldık.