Merkez Mah. Mimarsinan Cad.6 Sok., Bağcılar
i̇...
Doktor Betül Taş hanımın ilgi ve alakanız için teşekkür ederim uzman bir doktor olduğu ilk görüşte belli oluyor hskimliği yanı sıra kişiliği ayrı bir güzel ben dahil bu gün gözlemlediğim kadarıyla muane sırasında tüm hastalarla güler yüzlü ve ilgili mükemmel bir doktor kısaca işinin ehli Allah razı olsun beni takip için tekrar çagıracak kadar da mesleğini seviyor belli oldu tşk Betül taş hocam..
nr...a
Randevu almak için 1 ay bekledim. Yanına gittiğimde o kdar ilgisizdi ki ; stresten saç diplerim kaşınıyor diyorum kalkıp yerinden bakmıyor bile. Ben göstereyim saçımı dedikten sonra kollarını birbirne bağlayıp geldi baktı. Yüzümde de olabilir mi egzama acaba dediğimde oturduğu yerden suratıma bakıp olabilir dedi kendi kendine bi kaç krem bişiler yazıp yolladı beni.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
mi...r
Konusunda uzman mükemmel bir hekim. Teşhis ve tedavide çok başarılı ve özveriyle çalışıyor. Dermatolojik sorunlarım için başkasına gitmem.teşekkür ediyorum.
mi...r
10 numara hoca çok iyi kalpli çok anlayışlı yüzüm geçse bile 50 kere gitmek istiyorum
bu...r
Arkadaşım doktor hanıma yüzü için gitmiş ve yüzünde sivilce leke gözenek denen birşey kalmamış bende gitmeyi düşünüyorum ama randevular hep dolu doktor hanıma arkadaşım adına teşekkür ediyorum birde ben randevu alabilsem güzel olucak :)
Betül Taş Avcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Betül Taş Avcı, Dermatoloji.
Betül Taş Avcı adresi nerede?Betül Taş Avcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merkez Mah. Mimarsinan Cad.6 Sok. İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Betül Taş Avcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Betül Taş Avcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Betül Taş Avcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Betül Taş Avcı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Betül Taş Avcı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Betül Taş Avcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Betül Taş Avcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dermatologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dermatologlar