Ege Üniversitesi Psikoloji 2018 mezunuyum. Lisans eğitimimi tamamladıktan sonra aynı üniversitenin Aile Danışmanlığı Yüksek Lisans programını başarıyla tamamladım. Lisans hayatım boyunca birçok gönüllü staj ve projede yer aldım. Çalışma alanlarım yetişkin ve çift üzerinedir. Yüksek lisans eğitimim esnasında Cinsel Terapi Eğitim ve Danışmanlık Merkezi'nden Cinsel Terapi uygulayıcı sertifikası aldım. Şu anda aktif olarak Cinsel terapi, çift terapisi, yetişkin terapi ve ergen terapi yapmaktayım.

Yetişkin
Çocuk

Uzm. Psk. Betül Yaman

Reşatbey Mah. Atatürk Cad. Mimar Semih Rüstem İş Merkezi No:18 Kat: 9, Seyhan, Adana 01010

• Sigortası olan hastalar

• C

Öncelikle bu yorumu okuyan herkese merhaba
    Betül hanımla 4. Randevumu tamamlayıp ilerlemelerimi kayıt etmekteyim ve öncelik olarak randevuya asla geç kalma gibi bi problemle karşılaşmadım ve bu çok güzel bi duygu ilk seans ve girdigim son seans arasında fazlasıyla fark görmekteyim tereddüt etmeden randevu almalısınız
    Gerektiğinde işinde profösyonel kaynaklardan yardım alıp tedavi etmektedir benim sorunlarıma birlikte çözümler bulduk teşekkür ederim betül hanım işinizin ehli olup benimle ilgilendiğiniz için size minnettarım

• Uzm. Psk. Betül Yaman Aile İçi İletişim Sorunları  •