2006 yılında, İstanbul Pertevniyal Anadolu Lisesi’nden mezun oldu ve aynı yıl Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne girmeye hak kazandı.
2012 yılında üniversiteden dereceyle mezun olan Betül Yaşartekin, aynı yıl girdiği TUS’da, ilkokul 1. sınıftan beri hayali olan çocuk doktorluğuna adım atacağı, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları bölümüne asistan olarak girmeye hak kazandı.
Asistanlık döneminde birçok minik bebeğe doktorluk yapan Yaşartekin, asistanlığını son sıralarında kızı Tuğçe’yi kucağına aldı.
5 yıl boyunca aynı hastanede, minik hastalarıyla buluşan Yaşartekin, 2018-2019 yılları arasında 1 yıl Afyon Devlet Hastanesi’nde mecburi hizmetini yaptı.
2021 yılında, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olan eşi Dr. Mustafa Serdar Yaşartekin ile birlikte MBY Kliniği kurdu ve minik hastalarını kendi kliniğinde görmeye devam ediyor.
5 yaşında Tuğçe isimli bir kızı olan Dr. Betül Yaşartekin, kızının hayvanları çok sevdiğini bildiği için pandemi döneminde Yaman isimli bir kedi sahiplendi…
Dr. Betül Yaşartekin, mesleki gelişmeleri takip ettiği gibi güncel konuları da sıkı bir şekilde gözlemleyerek, herkesin kafasındaki soru işaretlerini gidermeye devam ediyor…
Uzmanlık alanları;
1. Yenidoğan Takibi
2. Hastalık Takibi ve Tedavisi
3. Anne Sütü ve Emzirme Danışmanlığı
4. Büyüme ve Gelişme Takibi
5. Sağlam Çocuk ve Aşı Takibi
6. Ek Gıdaya Geçiş
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Ataköy 7-8-9-10. Kısım Mah. Çobançeşme E5 Yan Yol Caddesi, Ataköy Towers B Blok, Kat: 8 No: 112, İstanbul
Aşı Takibi
Çocuklarda Kabızlık
Çocuklarda Kaka Kaçırma
Çocukta gelişimi izleme
tu...a
Güler yüzlü, samimi, çok ilgili, çocukları seven, iletişimi kuvvetli, alanındaki tüm gelişmeleri takip eden bir doktor. Odasına girdiğiniz an zaten çocuklara ne kadar değer verdiğini anlıyorsunuz. Bu güne kadar gece bile olsa hiç bir sorumu yanıtsız bırakmadı ki, kızım çok sık hastalanan bir çocuk ve iki yıldır Betül hocama gidiyoruz. İşini iyi yapan insanlar iyiki varlar
b....y
Betül hoca çok bilgili,detaylı açıklayan,çok güler yüzlü,uzun uzun hastalarına vakit ayıran bir hekim. Emzirme konusunda Betül hoca olmasa süt gelmiyor diye vazgeçecekken ve bebeğim memeyi reddediyorken gösterdiği doğru tekniklerle ve verdiği tavsiyelerle hem bebeği emmeye alıştırdı hem de sütüm arttı. Betül hocayı herkese tavsiye ederim
j.....
Oğlumuzun doğumundan itibaren Betül Hanım ile ilerliyoruz. İlk günden beri detaylı açıklamaları, bebekle ve bizle olan iletişimi, her zaman ulaşılabilir olması, sıkı takibi ile tüm kontrollerde ve hastalıklarda yakından süreci takip eden çok ilgili bir doktor. 10 aylık oğlumuzun vücudundaki yüksek enfeksiyonu 2 gün içerisinde en uygun ve iyi tedaviyle aklımıza bile gelmeyecek kadar düşük seviyeye indirerek bizleri rahatlattı. Hastalık boyunca kendi çocuğu gibi bebeğimizle ilgilendi, gün içinde sürekli takibi, ilgisi, her zaman bize güven verdi ve rahat hissettirdi. Betül hanım çok ilgili ve güleryüzlü işinde uzman, herkese tavsiye ederiz.
bu...z
Oğlumuzun 1.ay kontrolünde Betül hanımla tanıştık ve şuan 6.ay kontrolümüzü tamamladık. Betül hanım oldukça sempatik, iletişime açık, çocukla iletişimi oldukça pozitif ve aklınızdaki soruları rahatça sorup cevap alabildiğiniz bir doktor. Muayene sırasında asla aceleye getirmeden detaylıca kontrol ediyor. Özel durumlarda telefonla çok hızlı bir şekilde ulaşabildik ve doktorumuz aileden biri gibi süreci takip etti.
di...r
Doktor değiştirmek isterken Betül hocanın yorumlarına denk geldim. 6 aylık bebeğimin hala gaz sorunu var ve bugün çözmek için çok güzel adımlar attık. Ek gıdaya kendisi ile başlıyoruz.. Bir anne olarak çok memnun kaldım
b....e
Arkadaşımın tavsiyesi ile Betül hocama ulastım. yenidoğan bebeğim için geliyorum. Çok anlayışlı ve yeni bir anne olarak duygularımı anlayıp benimle empati yapabilen, ona göre yönlendiren bir doktor. Ailenizden biri gibi ve her gün durumunuzu kontrol eden iletişim halinde olabileceginiz bir doktor. Emzirme konusunda sorunlarımız için geliyoruz. Emzirme konusunda teşvik edici ve bilgili biri.
ay...a
12 günlük bebeğimin göbek kanaması ve tütün kontrol takipleri için başladık. İlgisi şefkati yaklaşımı detaylı bilgilendirmesi harikaydı. İyi ki yollarımız kesişti.
el....
Bebeğimin gelişimindeki gerileme için başvurdum gerek görüşme gerek yazışma olarak tüm süreci takip ediyor gereksiz tahlilerden kaçınarak süreci hem profesyonel hem samimi ilerletiyoruz iyi ki yolumuz kesişti 14. Günde bebeğimdeki iyileşme üzerne bu yorumum
em...e
Kızım 4 aylıkken doktor arayısında iken kendisini sosyal medya üzerinden bulup ilk muaynede tamam doktorumuzu bulduk dedik :) betül hanımı iyiki tanışmışız. Kızım şuan1 yaşında ve yarın gene aşıları için gideceğiz .betül hanım sayesinde bir çok zor süreci kolayca atlattık muayneye gidemediğimiz zamalarda şehir dışında olduğumuz anlarda her daim telefonun ucunda sizi yönledirir iyileşene kadar sıkı takip eder yardımcı olur her zaman yanımızda olduğu için kendisine cok teşekkür ederiz işinde başarılı bir o kadar güler yüzlü bir insan, çocuklara hastası gibi değil sanki kendi çocuğuymuş gibi davranması, muayene öncesi sıcak yaklaşımı çok önemli bizim için. Çocuk doktoru nasıl olmalı sorusunun cevabı bence betül hanım gibi olmalı .istanbul da çocuklu arkadaşlarımıda hemen kendisine yönlerdiririm çünkü iyi bi doktor bir anne için cok önemli ilk annelik tecrübemde betül hanımla yollarımız kesiştiği için cok şanslıyıziyiki varsınız Aslımın güzel doktoru:) sizi seviyoruz..
g....k
Yaklaşık 2 ay önce yoğun araştırmalar sonucunda Betül Hanım ile tanıştık. Bebeğimin kilo ve iştahsızlık sorunu vardı. Birçok doktora gittim ancak sorunum çözülmedi bebeğimin sorunu hızla ilerliyordu ama alınan hiç bir önlem yoktu iyice iştahı da kesildi. Eşimle araştırdık ve baktığımız yorumlar sonucunda Betül Hanıma gitmeye karar verdik. Hemen tahlilleri istedi detaylı bir şekilde muayenemizi yaptı uzun uzun herşeyi açıkladı ve her soruma sabırla cevap verdi şimdi çok şükür bebeğim onun sayesinde kendini hızla toparladı iştahı düzeldi kilo alımı başladı. Sadece 1.5 ayda bile çok çok büyük ilerlemelerimiz oldu basit bir vitamin eksikliğinden aylarca çocuğumu hastanelerde süründürmüşüm. Kesinlikle tereddüt etmeden gitmenizi tavsiye ederim. Tıpkı bir abla gibi anne gibi bebeğimin ne sorunu varsa her saatte yazdım ve hepsine geri döndü ben yazmasam da kendisi sordu herşey yolunda mı diye takip etti kendisinden çok ama memnunuz iyi ki tanımışız
Betül Yaşartekin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Betül Yaşartekin, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Betül Yaşartekin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Yenidoğan Takibi, Yenidoğan Işitme Taraması, Sağlam Çocuk Muayene, Yeni Doğan, Hasta çocuk muayenesi, Büyüme Takibi, Aşı Takibi, Aşı takvimi, Bebek Takibi ve Aşılar.
Betül Yaşartekin adresi nerede?Betül Yaşartekin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ataköy 7-8-9-10. Kısım Mah. Çobançeşme E5 Yan Yol Caddesi, Ataköy Towers B Blok, Kat: 8 No: 112 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Betül Yaşartekin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Betül Yaşartekin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Betül Yaşartekin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Betül Yaşartekin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Betül Yaşartekin hangi dilleri konuşuyor?Betül Yaşartekin ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Betül Yaşartekin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Betül Yaşartekin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Betül Yaşartekin hakkında ne düşünüyor?Toplam 109 hasta / danışan, Betül Yaşartekin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla