Diyetisyen Randevusu
Yahya Kaptan Mahallesi Şehit Ali İhsan Çakmak Sokak No:46 Nazer Inn İş Merkezi K:1 Ofis No:6, Kocaeli
Online Diyet
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
Çölyak Hastalığında Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
c.....
Uzun yıllar diyet yapıyordum fakat istediğim hedefi tutturmadan pes ediyordum Betül hanım sayesinde pes edilen noktanin ilerisine gidebildim. Ayrıca yıllardır diyet yapmanın bana beslenme ile ilgili çok şey kattığını düşünüyordum fakat yanılmışım sayesinde sağlıklı beslenme sürecinde öğrenmiş oldum çok memnunun iyiki karşıma çıkmış.
zş...y
Evlilik sürecinde kilo vermek için gitmiştim, harika bir motivasyon ile beni motive ediyor ben pes etsem bile beni tekrar toparlıyor. Çok tatlı ve güleryüzlü diyetisyen
z,...y
Bızım dıyet surecımız devam ediyor hedefe gıden zayıflama surecımde en dogru yerdeyım Betül hanıma gozunuz kapalı tercıh edebılırsınız
b....t
2-3 kilo vermek amaçlı Betül hanıma danışmıştım online süreçte ilerledik ve 1 ayda 3 kilo verdim.Sonra süreci kendi isteğimle bıraktım bana katkısı oldu kendimi iyi hissetmeye başladım kilo verdikçe teşekkür ederim :)
fa...
Betül hanım Güler yüzlü ve samimi bir diyetisyendir.Kendisinden çok memnun kaldım 2,5 ay gibi bir sürede 10 kg verdim.Kilo verirken menülerim rahat hazirlayabilecegim tarzdaydi .Yoğun tempomun yanında hiç anlamadan kilolarımi verdim .İyiki kendisini tanımışım işini özveriyle yapan inasanlardandir.Kendisine Cook teşekkür ederim
fe...ö
Betül hanım ile çok güzel sıkılmadan çalışma saatlerime uygun listeleri sayesinde 10 kilo verdim ve koruma dönemine girdim. Zaman zaman motivasyonum düşse de hep destek oldu.iyi ki yollarımız kesismis.
ah...k
Bi arkadaşin tavsiyesi üzerine gittim gercekden cok memnun kaldim..betul hoca nin yardimi ile haftada 5 kg verdim mükemmel sonuçlar aldim simdi korumadayim kendisine cok tesekkur ederim
me...n
Betül hanım Sadece dört haftalık bir diyetle hedeflerine ulaşmamı sağladı. Verdiği programlar kişiye özel ve genelde kişinin daha çok sevdiği öğünlerden oluşuyor.İki aydır da koruma programı ile hem her şeyi yiyebiliyorum hem de aynı kilomu koruyabiliyorum. Dengeli beslenmenin püf noktalarını sayesinde öğrendim ve hayatıma adapte ettim. Kendisi de aşırı sevimli tatlı bir kadın. Onunla çok başarılı sonuçlar alacağınıza garanti verebilirim
se...a
Surekli diyet psikolojisinde oldugum halde gitmek bilmeyen kilolar icin basvurdum kendisine betul Hanimin destegi ile ilk defa basardim 4 ayda hedefime cok yaklastiiimm iyi Ki tanimisim iyi ki by yolda bana eslik Ediyo minnettarim kendisine...
h....ş
8 gün gibi bir sürede 2.6 kilo verdik ve insülin direncim, tiroid bezi hastalığım olmasına rağmen süreç çok iyi ilerliyor. Betül Hanım çok güler yüzlü ve sempatik. İnanın sizden daha motive ve hevesli, onun o heyecanını görünce siz de çıktığınız bu uzun veya kısa hedefli yolunuzda hevesinizi ve inancınızı kaybetmeyeceksiniz.
Betül Yıldız isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Betül Yıldız, Diyetisyen. Size Betül Yıldız tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Zayıflama, Kilo Alma Diyetleri, Çocuk Beslenmesi, Sağlıklı Beslenme, Metabolik Hastalıklarda Beslenme.
Betül Yıldız adresi nerede?Betül Yıldız şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yahya Kaptan Mahallesi Şehit Ali İhsan Çakmak Sokak No:46 Nazer Inn İş Merkezi K:1 Ofis No:6 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Betül Yıldız isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Betül Yıldız online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Betül Yıldız isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Betül Yıldız, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Betül Yıldız hangi dilleri konuşuyor?Betül Yıldız ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Betül Yıldız isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Betül Yıldız bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Betül Yıldız ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Betül Yıldız hakkında ne düşünüyor?Toplam 33 hasta / danışan, Betül Yıldız hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Betül Yıldız hangi sigortaları kabul ediyor?Betül Yıldız tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler