2001 yılından bu yana evlilik, aile, çocuk yetiştirme ve iletişim üzerinde araştırmalar yapıyor, eğitimler alıyorum. Bu alanda çok sayıda eğitim ve sertifika programına katıldım, süreli yayınlarda, yerel ve sosyal medyada yazılar yazdım, tv ve radyo programlarına katıldım. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı Sevgi Evleri'nde 9-14 yaş grubu çocuklara gönüllü öğretmenlik yaptım.
2017 yılından beri de kesintisiz şekilde Aile Danışmanlığı alanında danışan görüyorum. Ayrıca resmi ve özel kurumlarda yüz yüze ve online eğitimler veriyorum.
Aile danışmasının genel amacı, aile yaşam kalitesini artırmak, sorunların çözümüne yönelik farkındalık geliştirmektir. Aile danışmanlığında farklı yaklaşımlar mevcuttur. Ben tüm ekollerden yararlanmakla birlikte duygu odaklı çift terapisi ve pozitif psikoterapi ekollerini benimsiyorum. Sistemik aile terapisi ve Gottman terapisi araçlarını da sıklıkla kullanıyorum.
Evliliğin/Ailenin kuruluşundan itibaren özen ve emek; yeri geldiğindeyse bakım ve onarım isteyen dinamik bir yapı olduğuna inanıyorum.
Amacım evlilik öncesi danışmanlık sayesinde "kurulmakta olan" ailelerin temellerini sağlamlaştırmak ve "bakım zamanı gelmiş" evliliklerin yeniden yapılanmasına rehberlik edebilmektir.
Bireyden başlayarak evli çiftlere, aile kurumuna ve nihai olarak topluma dalga dalga yayılan bir "iyilik" hali diliyorum.
Aile Danışmanlığı Randevusu
Cumhuriyet Mh Yağmur Sk Elmas Evler Sitesi C Blok Kat 1 Daire 2 Nilüfer BURSA, Bursa
Aile Arabuluculuğu
Yas Terapisi
Çocuk Değerlendirme Testleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Betül Yılmaz Eminsoy
Kıymetli Betül hocamızla evliliğimizin hemen başında tanıştık. İyi ki de tanışmışız. Daima inişli çıkışlı bir ilişki halimiz varken bize çok güzel yol gösterdi.
Birbirimizi dinlemeyi, tanımayı , anlamayı öğretti. Seçimimizin ne kadar doğru olduğunu bir kere daha seansların sonucunda anladık. Her şey için çok teşekkür ederiz ve aile danışmanı arayan herkese de gönülden tavsiye ederiz.
ay...
Burnu çiçeğinde bir evlilik ama geçmişe dayanan bir iletişim ve de bu insanla bir yol yürür müyüm yoksa yolda kalır miyim hengamesiyle hocamın kapısına dayandım. Çok kafasi karışık bir ferd olarak gitmediğim meşhur doktor, hoca vs kalmamıştı. Tatminlik mühim mevzu..Net ve isabetlik severim. Hocamın ifadesi ile" her terapist aynı işi yapar ama mühim olan onunla bağ kurmaktır." Elbet doğru bir ifadedir ama ben bunu hocamın tevazusuna veriyorum. Çok taraf tutan veya duygularinizin etkisi altında kalan danışmanlar da fazlasiyla mevcut. Eşimle hiç görüşmemelerine rağmen eşimi de seansta varmış gibi hissettirirdi beni. Yani elinden geldiğince teraziyi kurmaya gayret ettiğine inanıyorum. Bu titizlik bile beni tatmin ediyordu. Tabiri caizse ben hayatin verdiği yorgunlukla yaşlanmıştım hocam bana baston oldu. Allah kendisini istikametinden ve isabetinden ayırmasın.
ec....
Betül hanımla çok güzel bir süreci yonettik.Bana çok güzel farkındalıklari oldu.Dahs farklı açılardan bakabilmemi çözüm üretmemi sağladı.Kendisine içten teşekkürlerimi sunuyorum..
er...n
Betül hanımla seans yapmadan önce bambaşka görüşler saçma sapan yaşantılar içindeydim eşimle ayrılık asamasindaydik ama sevgili fatma betül hocamın gösterdiği alaka nezaket hoş sohbetler ve güleryüzlü karşılamalar sayesinde kendimi bulduğumu düşünüyorum onun gösterdiği yol üzerinde ilerledigimizde birtakım engelleri astik kendisine çok teşekkür eder memnuniyetlerimizi bir borç biliriz
g.....
Biz kendisinden evlilik danışmanlığı aldık. Kendisinden her türlü desteği aldık, memnun kaldık.Eşimle aramızda büyük problemlerimiz yoktu ama evliliğimizi daha sağlıklı yürütmek için kendisiyle iletişim halindeyiz.Danıştığımız konularda onun rol model öncülüğünde ilişkimizi yürütmeye çalışıyoruz.Verdiği tavsiyeler bizim için önemli.Eşler arasında ilişkiyi yönetmek adına daha bilinçli davranıyoruz.
Memnunum kendisinden.İnternetten buldum,evime yakındı.Memnun kaldığım için devam ettim.Kendimi daha iyi hissetmemi sağladı.Güleryüzlü, sıcakkanlı, bana göre doğru yaklaşımlarda bulunuyor danışanına karşı.
i̇....
Danışanlarını yadırgamadan,arkadaş gibi empati kurarak, olabildiğince dinleyerek destek olmaya çalışan bir danışman.Ben kendisinden memnunum oldukça, tavsiye ederim.Birçok farkındalık oluştu bende, kendimi tanımamı ve farkındalığımı sağladı.
Betül Yılmaz Eminsoy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Betül Yılmaz Eminsoy, Aile Danışmanlığı. Size Betül Yılmaz Eminsoy tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, EMDR Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Aile Danışmanlığı, Evlilik Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Aile İçi İletişim Sorunları, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı.
Betül Yılmaz Eminsoy adresi nerede?Betül Yılmaz Eminsoy şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mh Yağmur Sk Elmas Evler Sitesi C Blok Kat 1 Daire 2 Nilüfer BURSA Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Betül Yılmaz Eminsoy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Betül Yılmaz Eminsoy online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Betül Yılmaz Eminsoy isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Betül Yılmaz Eminsoy, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Betül Yılmaz Eminsoy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Betül Yılmaz Eminsoy bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Betül Yılmaz Eminsoy ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Betül Yılmaz Eminsoy hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Betül Yılmaz Eminsoy hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Aile Danışmanları
Bursa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Aile Danışmanları
Bursa bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Aile Danışmanları
Bursa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Aile Danışmanları
Bursa bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Aile Danışmanları
Bursa bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Aile Danışmanları