Betül Yüksel Çavumirza, Paris Descartes Üniversitesi'nde Psikoloji Lisans bölümünden mezun olmuştur. Türkiye'ye dönerek Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde gönüllü staj yapmış ve Prof.Dr. Murad Atmaca tarafından Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) eğitimi almıştır. Uzun süreli bir eğitim sürecinin ardından, Dr. İbrahim Bilgen tarafından temel, orta ve ileri seviyelerde Kabul ve Kararlılık Terapisi (ACT) eğitimi almıştır​.

Çalışma alanları arasında depresyon, yaygın anksiyete bozukluğu, davranış bozuklukları, panik atak, stres, sosyal fobi, yeme bozuklukları, aile içi iletişim sorunları, motivasyon eksikliği, ilişki problemleri, özgüven sorunları ve kaygı bozuklukları bulunmaktadır. Ergen ve yetişkin bireylere bireysel terapi hizmeti sunmaktadır ve terapi seanslarını hem yüz yüze hem de online olarak gerçekleştirmektedir​.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 14 yaşındaki çocuklar
Banka Havalesi

Nakit

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

İnsan ne yaparsa yapsın bazen işin içinden çıkamayabiliyor ve en ağır eleştirileri kendine yapabiliyor. Kuyunun dibine kendini atıp oradan çıkamıyor. Ben Betül Hocamla kuyunun dibindeyken tanıştım. Bana insanın farklı pencerelerden de bakabileceğini gösterdi. Hocamın bana olan naif yaklaşımı ve anlayışlı tavırları sayesinde çok yol kat ettim. Uyguladığı psiko-terapi yöntemleri ve verdiği ödevler sayesinde hayata daha farklı bakmayı öğrendim. Betül Hocama çok minnettarım. Çok uğraştırdığım o güler yüzlü ve anlayışlı ekibine de ayrıca minnettarım. İyi ki varsınız.

I
Konum: Yılmaz Yol Arkadaşları Danışmanlık Randevu

Çift terapisine başladığımızda, bireysel terapiye de ihtiyacım olduğunu düşünerek Betül Hocam ile çalışmalara başladık. Kendimi anlatamayacak kadar yorgun, nereden başlayacağımı bilemeyecek kadar çaresiz ve acılarımı hatırladığımda ağlayamayacak kadar tıkanmıştım. Derdimi tam olarak bile ifade edemezken, Hocam öyle sorular yöneltti ki bana... Eyvah yakalandım hissi, her soruda kaçmaya çalıştığım duygular sardı beni. Kendime bile itiraf etmek istemediğim şeyleri gözüme bakarak anladı. Çok yakından tanıdığımı düşündüğüm bir terim vardı hayatımda; FARKINDALIK. Kendimi farkındalığı çok yüksek bir birey olarak tanımlayabilirdim bu seanslara başlamadan önce. Ancak fark ettiğim her şeyi değiştirebilme ve kabul edebilme gücüne hiç sahip olamamıştım. Bunun nedenlerini ararken kendimi buldum. Kendimi hatırladım. Sorumluluk almayı, sınır çizmeyi ve en önemlisi de kendimi sevmeyi öğrendim. Sizi anlayan, güvenebileceğiniz, iyi analizler yapan Hocamız ile kendinizi bulmanız dileğiyle.

Konum: Yılmaz Yol Arkadaşları Danışmanlık Randevu

Aile terapimizin bireysel kısmında görüşmelerimi Betül Çavumirza hocamla gerçekleştiriyorum ve bu zamana kadarki deneyimlerimden çok farklı, bambaşka ilerliyor her şey. Farkındalığımı o kadar artırdı ki kendisine minnettarım. Bu zamana kadar gittiğim diğer terapilerde sadece anlatıp çıkmış, hiçbir gelişme elde edememiştim. Ancak Betül hocamla kendi hayatıma dışarıdan bakabilmeyi ve kendime şefkat göstermem gerektiğini öğrendim. Haftalık yapılan klinik sohbetlerin de bunda etkisi hiç az değil. Terapi alınamıyorsa, ki maddi olarak da zorlamıyorlar, kesinlikle haftalık psikoloji sohbetlerine katılınmasını öneriyorum. İyi ki varsın, yol arkadaşım Betül Çavumirza!

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Betül hocamla başladığım bu yolda başta kendimi bulamadığım, ait hissedemediğim ve gün geçtikçe daha da kötüye giden bir durumun içindeydim. Belki bir ön yargıydı ama bu zamana kadar psikolojik yardım almanın hep olumsuz algı oluşturduğunu düşündüğümden hiç başlamamıştım. Ama şu an geldiğim nokta benim için çok kıymetli. Betül hocamın bu süreçte başta güler yüzü, problemlerime karşı aslında anormal duygular hissetmediğimi söyleyerek süreci daha kolay hale getirmesi, benimle düzenli ve istekli şekilde iletişim kurması, süreçte önereceği tavsiyeler ve günlük planlarımızla şu an anlamlı bir dünya, anlamlı bir ben için çabalıyorum. Betül hocamla güzel bir yol arkadaşlığı hikayesi oluşturuyoruz; güvenerek, hissederek ve mantık yürüterek. Hocamın en sevdiğim sözüyle de öz oluşturacak olursam: Zihnimiz ve yüreğimiz arasındaki o bağı dengeli kurmalıyız. Yolumuz henüz bitmedi, keşfedeciğimiz daha keyifli yollarımız var.

Konum: Online Danışmanlık Psikoloji Randevusu

Kendisiyle tanışmadan önce hayatı gereğinden fazla sorgulayan birisiydim ve hayata karşı çoğu zaman olumsuzluk duyan ,kendi benliğini sevdikleri için hiçe sayan bir bireydim taki seanlarımız başlayana kadar Betül hanımla geçirdiğim süreçte bana çok katkıları oldu şuan yaşadığım süreçte daha farklı bir birey olarak hayatıma devam ediyorum. kabullenmek ,kendi potansiyelini görmek ve bende varım diyebilmek çok güzel bir duygu.

Konum: Online Danışmanlık Psikoloji Randevusu

Betül hanımla kendimi tükenmiş hissettiğim bir vakitte tanıştık ve 4 aydır devam ediyoruz. Kendimi bulmamı, kabul etmemi ve farketmemi sağladı. Gerek donanımı gerekse samimi yaklaşımı seanslara huzurla gitmemi ve keyifle paylaşımda bulunmamı sağlıyor.

Konum: Online Danışmanlık Psikoloji Randevusu

Betül hanımla bir senedir seanslar gerçekleştiriyoruz. Ve her seans sonrası kendimi çok daha motive olmuş, hayata daha farklı açıdan bakarken hissediyorum. İlerlediğim yolda bana yardımcı olduğu için çok mutluyum.

Z
Konum: Online Danışmanlık Psikoloji Randevusu

Betül Hanım ile yas sürecimde tanıştım. Daha ilk seansta karşımda beni anlayabilecek biri olduğunu hissettim ve beni hiç yanıltmadı. Çok uzun bir yol yürüdük beraber. Yolun sonunda aynı kaygılarla yaşayan kişi değilim. Zihnimdeki sesleri susturmaya çalışmadan anlamayı, kabullenmeyi, esnemeyi keşfettik beraber. İnsan zihninin Marie Kondo’su diyebilirim.. Zihninizden geçen tüm karmaşaları anlatıyorsunuz ve düzenleyip yerli yerine koymanızı sağlıyor. Terapilerden gerçek bir verim alıyorum.

Konum: Psk. Betül Yüksel Çavumirza Online Terapi

İyi kiiii! Uzun süredir terapiye başlamak istiyordum fakat bazı korkularım vardı. Enerjim tutmazsa, yargılanırsam, yaşadıklarım basit görülürse vs. Betül Hanım ile ilk seanstan sonra çok mutlu ayrıldım ve ikinci seansı iple çektim. Enerjisi harika, çok samimi, çok içten, çok güler yüzlü... Bilmiyorum doğru bir şey mi ama arkadaşım gibi hissediyordum. Süreci kişisel meselelerimden ötürü sonlandıramadım bununla beraber hatırı sayılır sayıda terapi aldım. Cevap bulduğum çok soru oldu. Beni en çok hayrete düşüren nokta benim kendisine anlattığım karmakarışık bir çok şeyi düzenleyip bana geri bildirimde bulunması idi. Ve bu geri bildirimler sanki zihnimin içindeki dağınık odaları toparliyordu. Bir diger önemli nokta seanların organik bir şekilde sonlanmasina izin vermesi idi. Seans süresi dolunca ciddi bir mahcubiyet hissediyordum. Fakat bu konuda hiç bir baskı hissetmedim ve hiç bir seantan sonra yarım kalmışlık hissi yaşamadım. En kısa zamanda tekrar başlamak istiyorum.

Z
Konum: Online Danışmanlık Psikoloji Randevusu

Betül hocamı sosyal medya aracılığıyla tanıdım çok ilgili ve nazik.Görüşme sonunda kendimi çok iyi hissediyorum.İçinde bulunduğum olumsuzlukları aşmama,kendimi tanımama çok yardımcı oldu.