Hacı Yusuf Mahallesi, Emirdağ Caddesi, No:97, Bolvadin, Afyonkarahisar
Çocuk Beslenmesi
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
e....m
Tavsiye üzerine kilo vermek için başvurdum. 2 haftada 3.5 kilo verdim. İlgili bir uzman. Benim isteklerime göre listemi hazırlıyor. Kendisini çok beğendim. Telefon üzerinden de her zaman ulaşabiliyorum.
a....b
Kilo vermek için başvurdum. Arkadaş tavsiye etti hem de tesadüfen çalıştığım yerde karşılaştık. 12 kilo verdim. Diyet listesini bana göre hazırlıyordu. Mesleğinin hakkını veriyor. Dediklerini uygulayabilseydim 20 kilo bile verirdim. Herkese tavsiye ederim. Danışan takibi iyi. Öğünlerimizi çekip atmamızı istiyor.
n....e
Kilo vermek için gittim. 6 seansın sonunda 6 kilo verdim. Diyet listesini bana göre hazırlıyor. Uygulamakta zorlanmıyorum. Kendisi ile sürecim iyi gidiyor. Betül Hanım samimi ve içten bir uzman. Halden anlıyor. Kaçamak yaptığımız zaman anlayışla karşılıyor. Danışanıyla empati kuruyor.
z....t
15 kilo verdim. 6 aydır kendisine gidiyorum. Tavsiye edildi. Diyet listesi programını bana göre özel hazırlıyor. Benim yaşam tarzıma göre ilerliyoruz. Hiç zorluk çekmiyorum. Gayet güler yüzlü, anlayışlı, sevecen bir uzman. Danışanının ihtiyaçlarını anlıyor. Süreci rahat bir şekilde ilerletebiliyor.
su....
Bir kac aydir kendimce diyet uygulayarak kilo veremiyordum doymuyordum surekli kacamak yapiyor ve yipraniyordum.. Taki Betül hanimla tanisana kadar. Kendisi cok ilgili guler yuzlu pozitif iyi bir dinleyici. Hastaliklarimi anlattim ona gore bana uyguladigi diyet listesinde hic zorluk yasamadim doyuyordum mutlu oluyordum ve rahatlikla kilo verebiliyorum. Kendimi kuş kadar hafif hissediyorum )) iyiki sizinle tanistim
a...
Betül Hanıma başvurmamın sebebi kilomdan dolayı kıyafet bulamama sorunum vardı. Dış görünüşümden pek memnun değildim. Bu yüzden bir arkadaş tavsiyesiyle Betül Hanıma başvurdum ve beklediğimden daha iyi, kolay ve hızlı bir şekilde kilo vermeye başladım. Betül Hanımın sıcakkanlı oluşu ve yaklaşım şekli de bunu teşvikledi.
k...
Ben Betul Hanım'ın ismini çok duymuştum. Fazla kilolarımdan kurtulmak için gitmiştim. Çok ilgili ve donanımlıydı. Sayesinde bağışıklığım güçlendi. Hastalıklarla çok kolay başa çıkabilir hale geldim. Tavsiye ederim.
i...
Sağlık sorunlarımdan dolayı kilo vermem gerekiyordu, bu yüzden Betül Hanım'la sürece başlamak istedim. Betül Hanım sayesinde sağlıklı ve lezzetli beslenmeye başladım. Diyete karşı olan ön yargılarımı yıkmama yardımcı oldu. Bana verdiği güven ve güler yüz devam etmeme sebep oldu, diyet yemeklerini sevebileceğimi hiç düşünmüyordum. İyi ki Betül Hanım'la başlamışım, kızıma.
n...
Betül Hanım, memleketimizde çok sevilen bir diyetisyen. Benim tanışmam üç yıl önce oldu. Omurilikten rahatsızdım, ameliyat öncesi çok güzel kilo verdim. Ama hareket kısıtlığımız olduğu için biraz kilo aldım. Üç aydır tekrar başladım, ama hep yağdan verdik. Çok güzel listeler veriyor Betül Hanım, çok memnunum. Hedefimize ulaşıncaya kadar yola devam inşallah. Kas da yaptık, hiç eksiye düşmeden yolumuza devam ediyoruz. Tatilde bile beslenmeyi öğrendim. Kesinlikle tavsiye ederim.
fa...r
Doktorum çok naif ve kibar. Beni kısa sürede tanıdı ve yapabileceğim listeler verdi. Sayesinde kendime olan inancım arttı. Doğru beslenme nasıl olur bana öğretti. Detaylı açıklamalar yaparak beni sürece hazırladı. Sağlıklı kilo verebilmen keyfini yaşattı.
Betül Yurtseven isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Betül Yurtseven, Diyetisyen. Size Betül Yurtseven tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Alkali Diyet, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Bölgesel Zayıflama, Zayıflama, Kırışıklık Tedavisi, Zayıflama Diyetleri, Çocuk Beslenmesi.
Betül Yurtseven adresi nerede?Betül Yurtseven şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hacı Yusuf Mahallesi, Emirdağ Caddesi, No:97 Afyonkarahisar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Betül Yurtseven isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Betül Yurtseven uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Betül Yurtseven isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Betül Yurtseven, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Betül Yurtseven isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Betül Yurtseven tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Betül Yurtseven hakkında ne düşünüyor?Toplam 74 hasta / danışan, Betül Yurtseven hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Betül Yurtseven hangi sigortaları kabul ediyor?Betül Yurtseven tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Afyonkarahisar Aşırı Kilo Alımı
Afyonkarahisar Diyabet (Şeker Hastalığı)
Afyonkarahisar Şişmanlık (Obezite)
Afyonkarahisar İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom