Hacı Yusuf Mahallesi, Emirdağ Caddesi, No:97, Bolvadin, Afyonkarahisar

Bağışıklık Güçlendirici Diyetler

Bölgesel Zayıflama

Diyetisyen Randevusu

Diyetisyen Betül Yurtseven Beslenme ve Diyet Danışmanlığı

Kütahya Gediz Fen Lisesi'nden mezun olduktan sonra lisans eğitimimi Marmara Üniversitesi'nde beslenme ve diyetetik bölümünde tamamladım.Üniversiteden Yüksek Onur öğrencisi olarak mezun oldum.Üniversite son sınıftayken Marmara Üniversitesi Pendik eğitim ve araştırma hastanesi, Haseki Sultan eğitim ve araştırma hastanesi, Yedikule Göğüs hastalıkları hastanesinde ve Kadiköy TSM'de stajlarımı yaptım.Üniversite' de birçok etkinliğe katılıp kendimi alanımda geliştirdim. Üniversite boyunca beslenme ve diyetetik topluluğunda aktif olarak görev aldım.Pandemi sürecinde birçok online eğitime katılıp güncel bilgilerle bilgilerimi tazeledim. Üniversite sonrası Afyon'un Bolvadin İlçesi'nde kendi ofisimi açtım.3.5 yılı aşkın kendi ofisimde hizmet vermekteyim. Hastalıklarda beslenme tedavisinden, kilo verme ,kilo alma, kilo kontrolü, anne çocuk beslenmesi, emziklilik döneminde beslenme, sporcu beslenmesi alanında hizmetlerim mevcuttur. Aynı zamanda online beslenme danışmanlığım sayesinde yurt içi ve yurtdışı birçok kişiye danışmanlık vermiş bulunmakla beraber halen bu danışmanlıklarım mevcuttur. Kişiye '' sağlıklı beslenme modeli ile beslenme davranışını değiştirmesini ve hayatını dengeli bir beslenme modeli üzerinde idame ettirmesini sağlamayı'' vizyonum olarak belirlemiş bulunmaktayım. :)

Röportaj

Tavsiye üzerine kilo vermek için başvurdum. 2 haftada 3.5 kilo verdim. İlgili bir uzman. Benim isteklerime göre listemi hazırlıyor. Kendisini çok beğendim. Telefon üzerinden de her zaman ulaşabiliyorum.

Kilo vermek için başvurdum. Arkadaş tavsiye etti hem de tesadüfen çalıştığım yerde karşılaştık. 12 kilo verdim. Diyet listesini bana göre hazırlıyordu. Mesleğinin hakkını veriyor. Dediklerini uygulayabilseydim 20 kilo bile verirdim. Herkese tavsiye ederim. Danışan takibi iyi. Öğünlerimizi çekip atmamızı istiyor.

Kilo vermek için gittim. 6 seansın sonunda 6 kilo verdim. Diyet listesini bana göre hazırlıyor. Uygulamakta zorlanmıyorum. Kendisi ile sürecim iyi gidiyor. Betül Hanım samimi ve içten bir uzman. Halden anlıyor. Kaçamak yaptığımız zaman anlayışla karşılıyor. Danışanıyla empati kuruyor.

Z

15 kilo verdim. 6 aydır kendisine gidiyorum. Tavsiye edildi. Diyet listesi programını bana göre özel hazırlıyor. Benim yaşam tarzıma göre ilerliyoruz. Hiç zorluk çekmiyorum. Gayet güler yüzlü, anlayışlı, sevecen bir uzman. Danışanının ihtiyaçlarını anlıyor. Süreci rahat bir şekilde ilerletebiliyor.

Konum: Diyetisyen Betül Yurtseven Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Diyetisyen Randevusu

Bir kac aydir kendimce diyet uygulayarak kilo veremiyordum doymuyordum surekli kacamak yapiyor ve yipraniyordum.. Taki Betül hanimla tanisana kadar. Kendisi cok ilgili guler yuzlu pozitif iyi bir dinleyici. Hastaliklarimi anlattim ona gore bana uyguladigi diyet listesinde hic zorluk yasamadim doyuyordum mutlu oluyordum ve rahatlikla kilo verebiliyorum. Kendimi kuş kadar hafif hissediyorum )) iyiki sizinle tanistim

Betül Hanıma başvurmamın sebebi kilomdan dolayı kıyafet bulamama sorunum vardı. Dış görünüşümden pek memnun değildim. Bu yüzden bir arkadaş tavsiyesiyle Betül Hanıma başvurdum ve beklediğimden daha iyi, kolay ve hızlı bir şekilde kilo vermeye başladım. Betül Hanımın sıcakkanlı oluşu ve yaklaşım şekli de bunu teşvikledi.

K

Ben Betul Hanım'ın ismini çok duymuştum. Fazla kilolarımdan kurtulmak için gitmiştim. Çok ilgili ve donanımlıydı. Sayesinde bağışıklığım güçlendi. Hastalıklarla çok kolay başa çıkabilir hale geldim. Tavsiye ederim.

Sağlık sorunlarımdan dolayı kilo vermem gerekiyordu, bu yüzden Betül Hanım'la sürece başlamak istedim. Betül Hanım sayesinde sağlıklı ve lezzetli beslenmeye başladım. Diyete karşı olan ön yargılarımı yıkmama yardımcı oldu. Bana verdiği güven ve güler yüz devam etmeme sebep oldu, diyet yemeklerini sevebileceğimi hiç düşünmüyordum. İyi ki Betül Hanım'la başlamışım, kızıma.

Betül Hanım, memleketimizde çok sevilen bir diyetisyen. Benim tanışmam üç yıl önce oldu. Omurilikten rahatsızdım, ameliyat öncesi çok güzel kilo verdim. Ama hareket kısıtlığımız olduğu için biraz kilo aldım. Üç aydır tekrar başladım, ama hep yağdan verdik. Çok güzel listeler veriyor Betül Hanım, çok memnunum. Hedefimize ulaşıncaya kadar yola devam inşallah. Kas da yaptık, hiç eksiye düşmeden yolumuza devam ediyoruz. Tatilde bile beslenmeyi öğrendim. Kesinlikle tavsiye ederim.

Konum: Diyetisyen Betül Yurtseven Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Kişiye Özel Beslenme Programları

Doktorum çok naif ve kibar. Beni kısa sürede tanıdı ve yapabileceğim listeler verdi. Sayesinde kendime olan inancım arttı. Doğru beslenme nasıl olur bana öğretti. Detaylı açıklamalar yaparak beni sürece hazırladı. Sağlıklı kilo verebilmen keyfini yaşattı.