Diyetisyen Randevusu
Bahçelievler mah. Muhsin Yazıcıoğlu Bul. No:34 Kat:1 Daire:8 (MMM Migros Üstü), Sakarya
Online Diyet
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
Çölyak Hastalığında Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
Dyt. Betülnur Kaşkaş Beslenme ve Diyet Danışmanlığı
Beslenme ve Diyetetik lisans eğitimimi İstanbul Medipol Üniversitesi’nde bitirdikten sonra lisans eğitimini ‘Yetişkin Bireylerin Akdeniz Diyetine Uyumlarının Vücut Ağırlığı ve Kompozisyonu Üzerine Etkisi’ konulu tez çalışması ile bitirmiştir. Medipol Hastaneleri, Koç Üniversite Hastanesi, Amerikan Hastanesi, Beşiktaş Sait Çiftçi Devlet Hastanesinde çocuk, yetişkin klinik/polikliniklerde ve hastanelerin mutfak bölümlerinde kurum stajları yapmıştır.
Ekim 2021 den itibaren Betülnur Kaşkaş Beslenme ve Diyet Danışmanlığı adı altında kendi özel kliniğinde yüz yüze/online olarak danışanlarına hizmet vermektedir.
n....a
Betül hanımı öncelikle sosyal medya üzerinden takip ediyordum. Doğum kilolarımı onunla birlikte verebileceğimi düşündüm gerçekten de düşündüğüm gibi oldu. Her hafta değişen listeler , günlük takip , alternatif menüler vb. durumlar beni bu süreçte çok motive etti. Yarın 8.haftaya başlayacağız . Yaklaşık 2 ayda 10 kg a yakın kilo verdim ve çoğunluk yağdan . Bu beni çok mutlu ediyor. Onun sayesinde istediğim hedefe ulaşacağıma inanıyorum . Herkese de tavsiye ediyorum.
Kendisine kilo veremediğim, hatta gitgide aldığım için sosyal medyada rastgele ararken denk gelerek ulaştım. Sosyal medyadan yazışarak ilk iletişime geçtim ve yüz yüze görüşmeye de o şekilde gitmeye karar verdim. Gittikten sonra ilgisi, güler yüzü, anlayışı ve her şeyi mantığıyla anlatarak, motive ederek yönlendirmesi sonucu kendisine aylardır devamlı olarak gidiyorum. Gayet memnunum.
ay...
Betül hnm harika bir diyetsen aileden gibi her şeyi çok güzel anlatır detayına kadar ve seni dinler güler yüzlü ve samimi iki ayda yavaş çalışan metabolizması olan birisi olarak sayesinde 4 kilo verdim hemde yağdan çok güzel eşlik etti ve tavsiyeler verdi hele o ödem artırıcı içecekler harika
Betülnur Hanım'dan memnun kaldım. Kendisi çok ilgili ve alakalı birisi. 7/24 her zaman ulaşabiliyorum. Sağlıklı yaşam ve kilo vermek amacıyla görüşme sağladım. İlk ayımızdayız. 3. haftamız bir daha ki hafta 4. haftamız olacak ayımız bitecek ama devam etmeyi düşünüyorum. Birkaç ödem suyunda biraz zorlanıyorum dediğimde hemen değiştirdi, yeni tarifler gönderdi.
kd...
Betül hanım anlatılamaz bir diyetisyensiniz. Tereddütle başlamıştım ama bir insan bu kadar mı dakik hızlı olabilir. Sorulan her şeye net şekilde cevap verip akılda hiç bir soru işareti bırakmadan özellikle aç kalmadan bu süreçte ilerlemeye başladık. Hedefimize kadar peşinizdeyim :**
f.....
Betül Hanım benim için bir diyetisyenden fazlası oldu gerçekten Allah razı olsun. Enerjisi ve güler yüzüyle bizi karşılamasının yanında günlük öğün takibi sayesinde diyet yapmak daha keyifli ve sürdürülebilir hale geliyor. Betül hanım danışanına diyet yaptırmaktan öte sağlıklı beslenmeyi bir hayat tarzı haline getirmeyi gaye ediniyor. Dolayısıyla diyetten sonraki dönem için sizi eğitiyor. Ben çok memnun kaldım diyetisyen yardımına ihtiyaç duyan herkese canı gönülden tavsiye ederim
hu...
Çok sempatik çok naif birisiniz ve verdiğiniz listeyle hem doyuyorum hemde kilo vermem ve incelme çok iyi şoklardayım iyi ki siz
Kendisinden memnunum. Yaklaşık 1 senedir beraber çalışıyoruz. Betül Hanım güler yüzlü birisi. Benim isteğimi soruyor ona göre ilerliyoruz. Herkesin kendi gün içerisinde iş yaşantısına göre plan oluşturuyor sabit değil o yönden güzel. Kendisi ile kilo vermek ve sağlıklı yaşam amacıyla görüşme sağladım. Betül Hanım uzmanlık alanında bence iyi bir diyetisyen. Kendsi önceki haftaya göre yorum yapıp yeni takvim planını oluşturuyor.
r.....
Betül Hanım'dan gayet memnun kaldım. Kendisi çok ilgiliydi. 1 ay beraber çalıştık ve güzel kilo verdim. Diyet listelerimi uygularken hiçbir zorluk yaşamadım. Listelerimi bana özel, benim istediğim gibi hazırladı. Kendisinden aldığım danışmanlık hizmetinden memnun kaldım.
t.....
Selamlar.40 yaşındayım 9 sene önce tüp mide ameliyatı oldum 46 kilo verdim.pandemi döneminde evden çalışmaya başladım evlendim ,derken 15 kilo aldım.nazar değmesin Betül hanım gibi yok.tatlı dili,watzaptan destekleri,motive etmesi ,ben çok kaçamak yapan biri olarak başlardan yaptım ama kızmadı zaten insan tartıda görüyor harfiyen yaparsanız kesinlikle tercih Betül Hanım aklınıza zayıflamayı yada aynada kendimi mutlu görmek istiyorum derseniz Betül Hanım:)listeleri o kadar yapılabilir ki ben tembel biri olarak sabah 6 da kalkıyorum mahçup olmayayım o benimle bu kadar ilgilenirken bende karşılık vermeliyim diyorum.teşekkürler Betül Hanım:) yolumuz var ama olsun halledicez..
Betülnur Kaşkaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Betülnur Kaşkaş, Diyetisyen. Size Betülnur Kaşkaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Enteral Beslenme, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Parenteral Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Çocuk Beslenmesi.
Betülnur Kaşkaş adresi nerede?Betülnur Kaşkaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçelievler mah. Muhsin Yazıcıoğlu Bul. No:34 Kat:1 Daire:8 (MMM Migros Üstü) Sakarya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Betülnur Kaşkaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Betülnur Kaşkaş uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Betülnur Kaşkaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Betülnur Kaşkaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Betülnur Kaşkaş hangi dilleri konuşuyor?Betülnur Kaşkaş ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Betülnur Kaşkaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Betülnur Kaşkaş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Betülnur Kaşkaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 27 hasta / danışan, Betülnur Kaşkaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Betülnur Kaşkaş hangi sigortaları kabul ediyor?Betülnur Kaşkaş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Sakarya Diyabet (Şeker Hastalığı)
Sakarya İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
Sakarya Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme
Sakarya Non-Çölyak Glüten Hassasiyeti
Sakarya İrritabl Bağırsak Sendromu
Sakarya Yeni Doğan Metabolik Hastalık
Sakarya Adipsi (Susama Yokluğu)
Sakarya Altını Islatma Problemi