Diyetisyen Randevusu
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
Çölyak Hastalığında Beslenme
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
g....a
Kendim araştırarak buldum. 6 kilo verdim. 2 aydır gidiyorum. Çok memnunum kendisinden. Beyda Hanım çok iyi bir uzman. Danışanını iyi davranıyor. Ben kendisini beğeniyorum. Diyet listesini birlikte hazırlıyoruz. Sevmediğim gıdaları listeye dahil etmiyor.
m....k
Kilo vermek için başvurdum. Sağlıklı bir şekilde kilo vermeye başladım. Yaşam tarzıma göre diyet listesini hazırlıyor. Her aradığımda kendisine ulaşabiliyorum. Beyda Hanım'da beğendiğim bir özellik var. Mesela ben 55 kiloya inmek istiyorum ama eğer vücuduma uygun değilse buna izin vermiyor. Sağlığımı göz önünde bulunduruyor. İlerleyen dönemlerde kaslarda sorun olabilir. Vücudunuz kabul etmez diyor. Süreçten çok memnunum. Hiçbir sıkıntı yaşamadım.
f....s
Kendisini sosyal medyada gördüm, kilo vermek için başvurdum. Süreçte bana doğru bilgiler verdi. 4 seans gittim, kilo vermeye başladım. Kişisel sebeplerden dolayı bırakmak zorunda kaldım. Kendisini çok sevdim. Her şeyi çok güzel anlatıyor. Tekrar gitmek istiyorum kendisine. Ben memnunum.
d....s
40 günlük bebeğim varken ulaştım kendisine , aldığım kilolar ve en büyük sorun ne yiyeceğimi bilmeden yediklerimin bebeğime gaz yapması sebebiyle , 2 haftadır listeme porsiyon olarak uyamıyorum belki kendim çok kilo veremedim ama bebeğimin gaz sancılarının hafiflemesi gözle görülür , ilerleyen zamanlarda kendimde tam uyabilirsem kiii listem çok pratik daha güzel şeyler olacaktır , tavsiyem doğum yapan herkesin ben gibi tereddütte kalmadan başlaması , bu konuda Beyda hanımla çalışmaya başladığım içinde mutluyum
b....k
Diyetisyen' imiz çok anlayışlı, yanında rahat rahat kendinizi ifade edebilirsiniz,ben bu zamana kadar yaptığım diyetlerle hiç kilo verememiştim şu an diyetisyenim sayesinde 14 kilo verdim ve vermeye de devam ediyorum.
na...
Beyda hanım memnunum hemen geri dönüş yapıp cevap veriyorsunuz ve beni ac bırakmadan incelme sağlıyorsunuz kacamaklarim olduğu halde kg veriyorum şu anki süreç iyi gidiyor
ye...r
Yemek yemesini çok seven biri olarak benim bu şartlar altında hareketsizce oturarak çalıştığımdan ötürü beni sabırla dinleyip bana yol gösterip listelerini güncelleyip bana uyduran, beni zayıflamamda motive eden bir diyetisyenle bu yolda yürümekten çoook mutluyum
ka...n
Ben gerçekten çok memnun ıykıde gelmısım dıyorum 3ayda 20kılo verdım onun sayesınde duzenlı olarak gıdıyorum
öf...k
En başından itibaren gerek randevu zamanlarınızı ayarlama sürecinde yardımcı olması ve hem online olarak hem de bire bir görüşmelerde çok ilgili davrandı. Destek aldığım 5 aylık sürecim de beslenmede birçok eksiğimi ve yanlışlarını farkettirdi. Sporda yaptığım için ona göre bir beslenme programı yaptı. %10 bir yağ kaybı ve 4 kg kas kütlesi ekledim. Kan değerlerim aşırı sağlıklı seviyelere geldi. Kendimi daha enerjik ve sağlıklı hissediyorum. Beslenmenin hayatımızda ki önemini kendisiyle öğrendim. Yolunuz Beyda Hocama çıkarsa kendisine güvenin ve dediklerini uygulayın. Sağlıklı günler.
s....g
Beyda Hanım hayatıma önemli bir düzeyde katkı sağladı.Herhangi bir kısıtlama vb. olmadan,sevdiğiniz yiyeceklerle size bir beslenme düzeni oluşturarak bedeninizi önemli bir ölçüde düzene sokuyor.Ben Beyda Hanım sayesinde 23 kilo verdim ve vermeye de devam ediyorum.Sadece diyet listeleriyle kısıtlı kalmıyoruz nasıl bekleneceğimizi de öğreniyoruz ve geri kalan hayatımızda sağlıklı bir beslenme düzenimiz oluyor.Randevularımız da eğlenceli,bol sohbetli geçiyor ve bundan çok keyif alıyorum.Siz de beslenme şeklinizi düzene sokmak ve hayata daha da sağlıklı adımlar atmak için Beyda Hanım’la bu yolda ilerleyebilirsiniz.
Beyda Eryiğit isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Beyda Eryiğit, Diyetisyen. Size Beyda Eryiğit tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Kanserde Beslenme, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Çocuk Beslenmesi, Sağlıklı Beslenme.
Beyda Eryiğit adresi nerede?Beyda Eryiğit şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çay Ma. Atatürk Bulvarı No:57 Zonguldak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Beyda Eryiğit isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Beyda Eryiğit uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Beyda Eryiğit isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Beyda Eryiğit, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Beyda Eryiğit isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Beyda Eryiğit tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Beyda Eryiğit hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Beyda Eryiğit hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Beyda Eryiğit hangi sigortaları kabul ediyor?Beyda Eryiğit tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Zonguldak Diyabet (Şeker Hastalığı)
Zonguldak İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
Zonguldak İrritabl Bağırsak Sendromu