Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Aralıklı Oruç Diyeti

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

Dyt. Beyda Eryiğit

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinden mezun olduktan sonra vakit kaybetmeden kliniğimi açarak burada hizmet vermeye başladım. Yaptığım stajlar sırasında en çok klinik stajlarımdan zevk aldığım için bu alanda çalışmak istedim.

Kendim araştırarak buldum. 6 kilo verdim. 2 aydır gidiyorum. Çok memnunum kendisinden. Beyda Hanım çok iyi bir uzman. Danışanını iyi davranıyor. Ben kendisini beğeniyorum. Diyet listesini birlikte hazırlıyoruz. Sevmediğim gıdaları listeye dahil etmiyor.

Kilo vermek için başvurdum. Sağlıklı bir şekilde kilo vermeye başladım. Yaşam tarzıma göre diyet listesini hazırlıyor. Her aradığımda kendisine ulaşabiliyorum. Beyda Hanım'da beğendiğim bir özellik var. Mesela ben 55 kiloya inmek istiyorum ama eğer vücuduma uygun değilse buna izin vermiyor. Sağlığımı göz önünde bulunduruyor. İlerleyen dönemlerde kaslarda sorun olabilir. Vücudunuz kabul etmez diyor. Süreçten çok memnunum. Hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Kendisini sosyal medyada gördüm, kilo vermek için başvurdum. Süreçte bana doğru bilgiler verdi. 4 seans gittim, kilo vermeye başladım. Kişisel sebeplerden dolayı bırakmak zorunda kaldım. Kendisini çok sevdim. Her şeyi çok güzel anlatıyor. Tekrar gitmek istiyorum kendisine. Ben memnunum.

Konum: Dyt. Beyda Eryiğit Diyetisyen Randevusu

40 günlük bebeğim varken ulaştım kendisine , aldığım kilolar ve en büyük sorun ne yiyeceğimi bilmeden yediklerimin bebeğime gaz yapması sebebiyle , 2 haftadır listeme porsiyon olarak uyamıyorum belki kendim çok kilo veremedim ama bebeğimin gaz sancılarının hafiflemesi gözle görülür , ilerleyen zamanlarda kendimde tam uyabilirsem kiii listem çok pratik daha güzel şeyler olacaktır , tavsiyem doğum yapan herkesin ben gibi tereddütte kalmadan başlaması , bu konuda Beyda hanımla çalışmaya başladığım içinde mutluyum

Konum: Dyt. Beyda Eryiğit Kilo Verme Diyetleri

Diyetisyen' imiz çok anlayışlı, yanında rahat rahat kendinizi ifade edebilirsiniz,ben bu zamana kadar yaptığım diyetlerle hiç kilo verememiştim şu an diyetisyenim sayesinde 14 kilo verdim ve vermeye de devam ediyorum.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Beyda hanım memnunum hemen geri dönüş yapıp cevap veriyorsunuz ve beni ac bırakmadan incelme sağlıyorsunuz kacamaklarim olduğu halde kg veriyorum şu anki süreç iyi gidiyor

Y
Konum: Dyt. Beyda Eryiğit Kilo Verme Diyetleri

Yemek yemesini çok seven biri olarak benim bu şartlar altında hareketsizce oturarak çalıştığımdan ötürü beni sabırla dinleyip bana yol gösterip listelerini güncelleyip bana uyduran, beni zayıflamamda motive eden bir diyetisyenle bu yolda yürümekten çoook mutluyum

K
Konum: Dyt. Beyda Eryiğit Zayıflama Diyetleri

Ben gerçekten çok memnun ıykıde gelmısım dıyorum 3ayda 20kılo verdım onun sayesınde duzenlı olarak gıdıyorum

Ö
Konum: Dyt. Beyda Eryiğit Kişiye Özel Beslenme Programları

En başından itibaren gerek randevu zamanlarınızı ayarlama sürecinde yardımcı olması ve hem online olarak hem de bire bir görüşmelerde çok ilgili davrandı. Destek aldığım 5 aylık sürecim de beslenmede birçok eksiğimi ve yanlışlarını farkettirdi. Sporda yaptığım için ona göre bir beslenme programı yaptı. %10 bir yağ kaybı ve 4 kg kas kütlesi ekledim. Kan değerlerim aşırı sağlıklı seviyelere geldi. Kendimi daha enerjik ve sağlıklı hissediyorum. Beslenmenin hayatımızda ki önemini kendisiyle öğrendim. Yolunuz Beyda Hocama çıkarsa kendisine güvenin ve dediklerini uygulayın. Sağlıklı günler.

Konum: Dyt. Beyda Eryiğit Kilo Verme Diyetleri

Beyda Hanım hayatıma önemli bir düzeyde katkı sağladı.Herhangi bir kısıtlama vb. olmadan,sevdiğiniz yiyeceklerle size bir beslenme düzeni oluşturarak bedeninizi önemli bir ölçüde düzene sokuyor.Ben Beyda Hanım sayesinde 23 kilo verdim ve vermeye de devam ediyorum.Sadece diyet listeleriyle kısıtlı kalmıyoruz nasıl bekleneceğimizi de öğreniyoruz ve geri kalan hayatımızda sağlıklı bir beslenme düzenimiz oluyor.Randevularımız da eğlenceli,bol sohbetli geçiyor ve bundan çok keyif alıyorum.Siz de beslenme şeklinizi düzene sokmak ve hayata daha da sağlıklı adımlar atmak için Beyda Hanım’la bu yolda ilerleyebilirsiniz.