f.....
Hic memnun degilim kimseyede tavsiye etmiyorum hamilelik surecimde ona geldigim halde doğuma gün vermedi bana virus nedeniyle arada birakti son haftamda özele gidip doğum yaptim muayenelerde bile ilgili davranmadi doğum yapacagim gune kadar cocugun kilosu ve sağligi hakkinda hic bir bilgilendirme yapmadi acikcasi kimseye tavsiye etmiyorum
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Beyhan Tevfik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Beyhan Tevfik, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Beyhan Tevfik adresi nerede?Beyhan Tevfik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fevzi Çakmak Mahallesi Denizli Caddesi No:4 Uşak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Beyhan Tevfik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Beyhan Tevfik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Beyhan Tevfik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Beyhan Tevfik bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Beyhan Tevfik ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Beyhan Tevfik hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Beyhan Tevfik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 1 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Uşak bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Uşak bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Uşak bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Uşak bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Uşak bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Uşak bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Uşak bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Uşak bölgesinde Garanti BBVA Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları