Beyin Ve Sinir Cerrahisi, Kumlu, Hatay

• Tem Avrupa Otoyolu Göztepe Çıkışı No: 1Bağcılar, İstanbul Harita

İstanbul Medipol Mega Hastaneler Kompleksi

• Pendik Bölge Hastanesi

Beyin ve sinir cerrahisi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji

, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazla

Doğu Mah. Nevbahar Sokak No:1 (Tavşantepe Metro Durağı Yanı), Pendik Harita

Pendik Bölge Hastanesi

• İnönü Mah. Batı Cad. No: 99 Batıkent, Yenimahalle Harita

Ankara Özel Bilgi Hastanesi

• Yeşilkent Mahallesi Nazım Hikmet Bulvarı No:2011, Esenyurt Harita

Özel Reyap Hastanesi

• Fulya Mahallesi, Yeşilçimen sok No: 12/426 Polat Ofis Tower Side Binası Giriş Kat, Şişli/İstanbul, İstanbul Harita

Bilgehan Bilge Muayehanesi

• Özel Yeni Hayat Hastanesi

Beyin ve sinir cerrahisi, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp Daha fazla

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Atatürk Caddesi No:477, Osmaniye Harita

• Derebahçe Mah. Bahçıvan Sok.No:14, İlkadım Harita

Özel Atasam Hastanesi

• Körfez Mahallesi 19 Mayıs Üniversitesi, Atakum Harita

Ondokuz Mayıs Üniversitesi

• Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi 01330 Balcalı, Çukurova Harita

Adana Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi

Yenibaraj Mahallesi, 68009. Sokak, No: 1, Nazar plaza, Kat: 5, No: 18, Seyhan / Adana, Seyhan Harita

Prof.Dr.Derviş Mansuri Yılmaz Beyin ve Sinir Cerrahisi Muayenehanesi

• Ovacık Mahallesi Samsun Bulvarı No:122, Kırıkkale Harita

Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi

• İbni Sina Kartal Hastanesi

Beyin ve sinir cerrahisi, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları

, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Neonatoloji, Dermatoloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji Daha fazla

Atalar Mahallesi Üsküdar Caddesi No:101, Kartal Harita

İbni Sina Kartal Hastanesi

• Özel Marmaris Hastanesi

Beyin ve sinir cerrahisi, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları

, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Pratisyen, Diyetisyen Daha fazla

Çıldır Mah. İnönü Cad. No:30, Muğla Harita

Özel Marmaris Hastanesi

• Memorial Dicle Hastanesi

Beyin ve sinir cerrahisi, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Neonatoloji, Dermatoloji, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazla

Fırat Mah. Urfa Yolu 3. Km. 507. Sok. No: 150, Diyarbakır Harita

Memorial Dicle Hastanesi

• Rüzgarlı Bahçe Mahallesi Cumhuriyet Cad. No:24 Kavacık, Beykoz Harita

Medistate Kavacık Hastanesi

• Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik

Beyin ve sinir cerrahisi, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazla

Fevzi Çakmak Mah, Tevfik İleri Cd No:105 üstkaynarca, Pendik Harita

Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik

• Özel 100. Yıl Hastanesi

Beyin ve sinir cerrahisi, İç hastalıkları, İmmünoloji

, Hematoloji, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk alerjisi, Dermatoloji, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazla

Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No: 54 Balgat, Çankaya Harita

Özel 100. Yıl Hastanesi