Beyin Ve Sinir Cerrahisi, Kumlu, Hatay
Kentkoop Mahallesi 1868. Sokak No:15, Yenimahalle • Harita
Medical Park Ankara Hastanesi
Sultanbeyli Ersoy Hastanesi
Beyin ve sinir cerrahisi, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi, Ortodonti Daha fazlaFatih Cad.No:175, Sultanbeyli • Harita
Sultanbeyli Ersoy Hastanesi
Özel Ordu Umut Hastanesi
Beyin ve sinir cerrahisi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Pratisyen Daha fazlaŞahincili Mah. 18.Sok.No:2, Ordu • Harita
Özel Ordu Umut Hastanesi
Özel Asya Hastanesi
Beyin ve sinir cerrahisi, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazlaKüçükköy Meydan 537. Sokak Merkez Camii Karşısı No: 5 Küçükköy, Gaziosmanpaşa • Harita
Özel Asya Hastanesi
Özel Medar Ataşehir Hastanesi
Beyin ve sinir cerrahisi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaKayışdağı Mahallesi Raci Caddesi No:1 İstanbul, Ataşehir • Harita
Özel Medar Ataşehir Hastanesi
Özel Akgün Tem Hastanesi
Beyin ve sinir cerrahisi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diş hastalıkları ve tedavisi Daha fazlaMehmet Akif Mah. Kemalpaşa Cad. No:92 İkitelli, Küçükçekmece • Harita
Özel Akgün Tem Hastanesi
İncirli Cad.Gülbahçe Sok.Blok 9 D-4, Bakırköy • Harita
Halil Toplamoğlu Muayenehanesi
Kemerkaya Mah. İller Sk. No:27-29, Trabzon • Harita
Trabzon Özel İmperial Hastanesi
Hoşnudiye Mah. Acıbadem Sok. No.19, Tepebaşı • Harita
Acıbadem Eskişehir Hastanesi
Dumlupınar Mahallesi, İzmir Karayolu 8. Km, 03030 Merkez / Afyonkarahisar, Afyon • Harita
Afyon Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tıp Fakültesi
Afyon Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tıp Fakültesi
Hasan Karaağaç Mah. Turgut Özal Cad. No.37 Merkez, Afyon • Harita
Parkhayat Afyon Hastanesi
Hafsa Sultan Mahallesi 4801 Sk. No.5/13, Manisa • Harita
Cüneyt Temiz Muayenehanesi
Zuhal Yorgancıoğlu Sokak Huzur Apt.No:1/3 Alsancak, İzmir • Harita
Kemal Yücesoy Muayenehanesi
Abdi İpekçi Cad.Reasurans Han 2 No:61 Kat:6 Teşvikiye ISTANBUL, İstanbul • Harita
Prof.Dr.Nihat Egemen Muayenehanesi
Örnekevler Mah. Salih Avgun Paşa Cad. Temizel Sok. No: 13 38010, Kocasinan • Harita
Memorial Kayseri Hastanesi