Beyin Ve Sinir Cerrahisi, Kumlu, Hatay
Pendik Şifa Hastanesi
Beyin ve sinir cerrahisi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen Daha fazlaAydınlı Yolu Caddesi Gonca Sokak No:7, Pendik • Harita
Pendik Şifa Hastanesi
Özel Gediz Tıp Merkezi
Beyin ve sinir cerrahisi, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum Daha fazlaİnönü Mahallesi 682 Sokak No: 2, Buca • Harita
Özel Gediz Tıp Merkezi
İstanbul • Harita
Doktor Muayenehanesi
Özel Batı Hastanesi
Beyin ve sinir cerrahisi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikoloji Daha fazlaDiclekent Mahallesi Kayapınar Caddesi No:80, Kayapınar • Harita
Özel Batı Hastanesi
Türk Kızılay T.T.S.İ.S. Kayseri Hastanesi
Beyin ve sinir cerrahisi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri Daha fazlaTacettin Veli M.Halit Narince Cd No:5, Kayseri • Harita
Türk Kızılay T.T.S.İ.S. Kayseri Hastanesi
Özel Doruk Bursa Hastanesi
Beyin ve sinir cerrahisi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Neonatoloji, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Metabolik cerrahi Daha fazlaDikkaldırım Mah. Çekirge Zübeyde Hanım Cad. No:5, Osmangazi • Harita
Özel Doruk Bursa Hastanesi
Dr. Öğr. Üyesi Erkut Baha Bulduk