Beyin Ve Sinir Cerrahisi, Kumlu, Hatay

• Avrupa Hospital Adana

Beyin ve sinir cerrahisi, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Kalp ve damar cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri Daha fazla

Toros Mahallesi Kenan Evren Bulvarı No:43, Çukurova Harita

Avrupa Hospital Adana

• İstanbul Harita

Doktor Muayenehanesi

• Rize Devlet Hastanesi

Beyin ve sinir cerrahisi, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları

, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Anatomi, Pratisyen, Psikiyatri, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazla

Eminettin Mahallesi Atatürk Caddesi No:233, Rize Harita

Rize Devlet Hastanesi

• Karaman Devlet Hastanesi

Beyin ve sinir cerrahisi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji

, Nefroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen Daha fazla

Üniversite Mahallesi 1984. Sokak No:1, Karaman Harita

Karaman Devlet Hastanesi

• Körfez Mahallesi 19 Mayıs Üniversitesi, Atakum Harita

Ondokuz Mayıs Üniversitesi

Körfez Mahallesi Atatürk Bulvarı No:71/7, Samsun Harita

Alparslan Şenel Muayenehanesi

• Çankırı Devlet Hastanesi

Beyin ve sinir cerrahisi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji

, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diş hekimi Daha fazla

Kırkevler Mahallesi Kastamonu Caddesi No:260, Çankırı Harita

• Op. Dr. Necat Biber

Beyin ve sinir cerrahisi

Tıbbiye Cad. No: 40, Üsküdar Harita

İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi

• Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi 01330 Balcalı, Çukurova Harita

Adana Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi

• Tunus Caddesi Tokgözoğlu Apt. 63/2 Kavaklıdere / ANKARA, Çankaya Harita

Balım Klinik

• Teyyaredüzü Mah. Atatürk Bulvarı No:323 Prof.Dr.İlhan Özdemir Dvh, Giresun Harita

Giresun Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi

• Dr. Uzay Erdoğan

Beyin ve sinir cerrahisi

Zuhratbaba Mah. Demirkapı Cad.No:1 Pr.Dr.Mashar Osman Ruh Sağlığı, Bakırköy Harita

İstanbul Bakırköy Prof.Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı Ve Sinir Hastalıkları Eğitim Ve Araş. Hastanesi

• Antalya Cad., Antalya Harita

Antalya Manavgat Devlet Hastanesi