Beyin Ve Sinir Cerrahisi, Gebze, Kocaeli
Gebze Özel Merkez Hastanesi
Beyin ve sinir cerrahisi, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Psikiyatri Daha fazlaGüzeller Mah. Yeni Bağdat Cad. No. 583, Gebze • Harita
Gebze Özel Merkez Hastanesi
Kurtköy Mah. Ankara Cad. No: 390/3, İstanbul • Harita
Kurtköy Ersoy Hastanesi
İsmet Paşa Mahallesi İzmit Karayolu 3.Km, Çiftlikköy • Harita
Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Beyin ve sinir cerrahisi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Acil tıp, Adli tıp, Fizyoloji, Aile hekimliği, Embriyoloji ve histoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji, Çocuk genetik hastalıkları Daha fazlaFevzi Çakmak Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:10, Pendik • Harita
Pendik Şifa Hastanesi
Beyin ve sinir cerrahisi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen Daha fazlaAydınlı Yolu Caddesi Gonca Sokak No:7, Pendik • Harita
Pendik Şifa Hastanesi
Op. Dr. Ökkeş Celil Gökçek
Beyin ve sinir cerrahisi
Sahil Yolu No:2 Evliya Çelebi Mah., Tuzla • Harita
Özel Remedy Hospital
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Pedagoji Daha fazlaDoğu Mahallesi Papatya Sokak No:15, Pendik • Harita
Özel Remedy Hospital
Özel Gebze Şifa Tıp Merkezi
Beyin ve sinir cerrahisi, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Göğüs cerrahisi, Kadın hastalıkları ve doğum Daha fazlaTatlıkuyu Mahallesi Körfez Caddesi No:24, Gebze • Harita
Özel Gebze Şifa Tıp Merkezi
Pendik Devlet Hastanesi Kaynarca Semt Polikliniği
Beyin ve sinir cerrahisi, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları Daha fazlaKaynarca Mah. Setür Sok.No:5 Aydınlıyolu Cad., İstanbul • Harita
Pendik Devlet Hastanesi Kaynarca Semt Polikliniği
Lokman Hekim İstanbul Hastanesi
Beyin ve sinir cerrahisi, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Dermatoloji, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Diyetisyen Daha fazlaYenişehir Mahallesi Kardelen Sokak No:2, Pendik • Harita
Lokman Hekim İstanbul Hastanesi
Fevzi Çakmak Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:10, Pendik • Harita
Yalova Devlet Hastanesi
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Diyetisyen Daha fazlaİsmet Paşa Mahallesi İzmit Karayolu 3.Km, Çiftlikköy • Harita
Beyin ve sinir cerrahisi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Nükleer tıp, Diyetisyen Daha fazlaSahil Yolu No:2 Evliya Çelebi Mah., Tuzla • Harita
Kocaeli Özel Anadolu Sağlık Merkezi
, Nefroloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Çocuk kalp ve damar cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Aile hekimliği, Çocuk genetik hastalıkları Daha fazlaCumhuriyet Mahallesi 2255. Sokak No:3, Gebze • Harita
Kocaeli Özel Anadolu Sağlık Merkezi
Osman Yılmaz Mah. İlyas Uzuner Cad. No:1, Gebze • Harita