1968 yılında İzmir’in Tire ilçesinde doğdu. İlk, Orta ve Lise eğitimini Tire’de tamamladı. Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 1991 yılında mezun oldu. 1996-2001 yılları arasında Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları ihtisasını tamamladı. 2001-2011 yılları arasında Denizli Devlet Hastanesi‘nde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanı olarak görev yaptı. Bu arada Neonatal Resüstasyon Programı, ÇİLYAD programı ve Bebek Dostu Hastaneler programında il eğitimcisi olarak görev aldı. 2011-2019 yılları arasında Özel Egekent Hastanesi’nde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanı olarak görev yaptı. 01.11.2019 tarihinden itibaren Özel Egekent Hastanesi’nde görevime mesul müdür ve Çocuk doktoru olarak devam etmekteyim. Evli, 2 çocuk annesiyim. Orta düzeyde İngilizce biliyorum. Yenidoğan, bebek ve çocuk beslenmesi, allerjik hastalıklar, iştahsız çocuk, aşılar, enfeksiyon hastalıkları vb.. konularda birçok bilimsel kongre ve kurs programına katıldı ve sertifikalarını başarı ile aldı.

Doktor Muayenehanesi

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Y
Konum: Doktor Muayenehanesi Diğer

Çocuğumuzun muaynesinden sonra sonuç göstermeye gittiğimizde, kolundaki kabarcıkları sorduk. "Sonuc gostermeye gelindiğinde başka şikayetler söylenmiyor" diye bi cevap aldık. Hastaya yaklaşımını beğenmedim

Konum: Denizli Özel Egekent Hastanesi

Her zaman oğlumuza bir anne şefkati ve büyük bir ilgiyle yaklaşmıştır. Kendisini çok seviyor ve çok güveniyoruz. Bu arada oğlum O'nu gözlemleyerek ileride çocuk doktoru olmayı istiyor. Denizli için bir kazanç