Özel Aile Konak Hastanesi
Çiftlik Mahallesi 4179. Sokak No:1, Gölcük

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Özel Aile Konak Hastanesi Diğer

ailem sayesinde tanistigim canim doktorum seker rahatsizligim dolayisi ile hamilelikte dahi hep yanimdaydi her gittigim doktordan sonra ona danisir fikrini alirim gorusune cok saygi duyarim rabbim ayagina tas degdirmesin bugune kadar tanidigim en babacan en saygi deger insan

Konum: başka bir yer

Karamürsel devlet hastanesindeyken bilirim 30 sene gecmistir..insandir kendisi..hayatimi kurtarmisti.. eli öpülesi hizir gibi bir adamdir... zamaninda cocuk olarak gecirdigim orta kulak iltihabi ve sinüzit +bronsitten beni uyguladigi etkin tedavisiyle kurtarmistir.hem insan hem de cok iyi bir doktordur

Doktor neyle dun tanıştım, annem 10 yıldan beri rahatsız bu 10 yıl içinde bir çok DT gittik memnun olduğumuz da oldu olmadığımız da gerçekten çok güzel ilgilendi rahatlıkla hastalıkla ilgili cevapları aldım allah böyle hekimlerimizi başımızdan eksik etmesin inşallah uyguladığı tedavi güzel sonuç verir hastahanenize teşekkürler

C

ben öncelikle sayın hocam beyti karaca gibi saygı deger isinin ehli hastas ile ilgilenen merhamet sahibi bu degerli sahsiyetle calıstıgınız icin kurumunuzu sanslı görüyorum.Ben hocamın karamürsel de görev yaptıgı zamanları da biliyorum herkesin tanıdıgm tüm insanların sevgi ve saygı ile bahsettigi bir doktordur kendisi.allah ondan razı olsun basarılarının devamını diler hocama ve kurumunuza iyi calısmalar dilerim.

tanıdıgım en mümtaz en karekterli veen insancıl hekim.kendisini bu vasıflarından dolayı kutlar saglık esenlikler dilerim