Psk. Dan.
Beyza Akbaba
Psikolojik Danışma ve Rehberlik
Tekirdağ 1 adres
Çanakkale Psikorem Psikolojik Danışmanlık Merkezi'nde çocuk ve ergenlerle Neurosound programı kullanarak hiperaktivite, disleksi, öğrenme güçlüğü üzerine çalışmış; yetişkinlerle bireysel psikoterapi yapmıştır. Ayrıca Çanakkale Başarınet Eğitim Kurumu'nda ortaokul ve lise öğrencileriyle çalışarak Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik hizmeti sunmuştur. Şu anda kariyerine online ve yüzyüze terapiler vererek devam etmektedir.
Beyza Akbaba'nın almış olduğu eğitimler arasında şunlar bulunmaktadır:
-Ulusal Şema Terapi Eğitimi, Dr. H. Alp Karaosmanoğlu (18 saat)
-Şema Terapi’de Üst-İhtiyaçların Keşfi: Yukarı Ok Tekniği eğitimi, Dr. H. Alp Karaosmanoğlu (14 saat)
-Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Bozukluğu, Davranış Bozukluğu ve Karşıt Olma Karşı Gelme Bozukluğu Olan Çocuklarla Şema Terapi Perspektifinden Çalışmak (12 saat)
-Ulusal Çocuk-Ergenler için Şema Terapi Eğitimi (18 saat)
-II.Uluslararası Şema Terapi Günleri (24 saat)
-Klinik Görüşme Beceri ve Teknikleri ve Terapötik İttifak Eğitimi (14 saat), Klinik Psikolog Şahin Çiftçi
-Aile Danışmanlığı Eğitimi, Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı (464 saat)
-MBCT (Mindfulness Temelli Bilişsel Terapi), Prof. Dr. Zümra Atalay (20 saat)
-MMPI Uygulayıcı Eğitimi (12 saat)
-Bilişsel Davranışçı Terapi Işığında Anksiyete ile Başaçıkma - Workshop
-Öz Terapi- İçsel Bir Kazı Eğitim Webinarı
-Romantik İlişkilerin Özünü Anlamak ve İletişim Becerilerini Geliştirmek - Workshop
-İnsan Zihnindeki Şemaların Romantik İlişkilere Yansıması - Workshop
Beck Depresyon Ölçeği
Cinsel Terapi
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
Yüz yüze seans
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ebeveyn Danışmanlığı
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
Şiddetsiz İletişim Rehberliği
c...
Beyza Hanım'la ilk oğlum için iletişime geçtim. Oğlumun kreşe başlama süreci ve daha öncesinde akran zorbalığı yaşamış olması nedeniyle görüşmeye başladık. Daha sonra kreşin başlamasıyla Beyza Hanım benim oğlumdan daha fazla zorlandığımı fark etti ve süreci benimle devam ettirmenin faydalı olacağını belirtti. Gerçekten de öyleymiş aslında oğlum normal tepkiler veriyormuş benim korkularım ve tedirginliklerim daha çokmuş meğerse. Benim çocukluğuma dönerek neden terkedilme korkum olduğunu bana fark ettirdiği gün yeni hayatımın ilk günüydü bence. Yıllarca hep bir problemim var evet neden böyleyim dediğim şeylerin cevabını 5 yaşındaki bende bulduk Beyza Hanım'la beraber. Hoş sohbeti ve nazik yaklaşımlarından çok memnun kaldım. İyi ki kesişti yollarımız. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
i....g
seanslarımızda yakaladığımız iyi iletişim sayesinde kendimi rahat ve anlaşılmış hissediyorum,olaylara dışarıdan bakabilme yetisi kazanarak olayları mantıklı bir şekilde yönlendirip çözebiliyorum
f...
Beyza Hanım’dan 9 aydır terapi alıyorum. Çocukluğumda başıma gelen olaylar sebebiyle kendime oluşturduğum şemaların tüm yaşamıma nasıl bir etkisi olduğunu ve beni ne kadar yorduğunu fark ettim. İlişki seçimlerimi bile çocukluğumda yaşadığım travmaları tekrar yaşayabilmek için seçtiğimi anladım. Bu zamana kadar yaşadığım olaylardan ders çıkaran kişiliğime “Ebeveyn benlik” olarak isimlendirdik ve bu kişiliğim ile hayatımı şekillendirmeye başladık. Bir yandan “İçimdeki çocuk” kavramına şevkatle yaklaşım sergilerken diğer yandan dışarı etkenlerin içimdeki çocuğu kötü etkilemesine izin verdirtmeyerek beni korumaya aldık. 3 hafta önce kendimi “Ailemi affediyorum” derken buldum. Benim için hayatımda çok büyük bir adım olduğunu belirtmek istiyorum çünkü bu zamana kadar onları hiç affedemeyeceğimi ve hayattaki sınavımın bu olduğunu düşünürdüm. Kendi hedeflerimin önünde duran tek şeyin benim tabularım olduğunu fark ettim. Hayata karşı daha korkusuz ilerleyebileceğime dair özgüven edindim.
e...
Beyza Hanım'a erteleme alışkanlığım ve özellikle iş hayatında yaşadığım kaygı atakları nedeniyle başvurdum. İlk seanstan beri gözle görülür şekilde azaldı semptomlarım. Vücudumda stres kaynakları kabartılar oluşuyordu, uzun süredir bu kabartıları görmüyorum. Seans almadan önce iç dünyamı daha karmaşık hale getirme korkum vardı. Ancak seanslardan sonra kesinlikle kendi iç dünyamda daha sakinim. Beyza Hanım'ın rehberliği çok profesyonel. Kendinizle ilgili doğru bildiğiniz yanlışları yakalayıp, çok iyi şekilde ifade ediyor ve sizi ikna ediyor. Bir çok arkadaşıma tavsiye ettim.
al...r
Arkadaşımın vasıtasıyla Beyza Hocamla tanıştım, 4-5 seans sonra panik ataklarım kesildi. Önerdiği kitaplar, ödevler, hayatıma dokunuş şekli benim kendimi daha iyi değerlendirmemi sağladı. Şema terapiye ön yargılı birisi olarak başladığım bu yolda kendisiyle çok daha sağlıklı yarınlara umutla bakıyorum. Aklında acaba düşüncesi olan dostlarımın kafasında hiç bir soru işareti olmasın:)
b...
Beyza Hanım'a internet sitesinden ulaştım. Orada bir terapist ararken Beyza Hanım'ın kendini tanıttığı içerik dikkatimi çekti ve bağlantıya geçtim. Bu sırada eşim ve kendimle ilgili sorunlar yaşıyordum. Sanırım yaklaşık bir yıldır Beyza Hanım ile görüşüyorum. Bu görüşmeler sırasında, kendi duygusal yoksunluğum çerçevesinde şemalarımı keşfettim. Bu sorunlarımın kaynağı hakkında bir farkındalık yarattı. Kendimle ilgili bağlantım güçlendi, eşim ile ilişkimi daha iyi bir seviyeye getirdi, çocuklarımla ilgili ilişkime de katkı sağladı. Şemalarım zayıfladı ve sınır koymayı ögrendim. Ayrıca eşime, arkadaşlarıma, kardeşime ve kızıma da önerdim. Profesyonel yaklaşımı ile her zaman bize yolumuzu bulmada eşlik etti, ediyor.
ö...
Öfke kontrolü, depresyon hali gibi konularda Beyza Hanım'dan destek aldım. Seanslarımız sonrası birçok konuda farkındalığım arttı. Birçok konuda iyileştim. Şema terapi sayesinde bende ki şemaların ve tedavilerinin ben de yarattığı farkı görebildim, çokça memnunum seanslarımızdan tavsiye ederim.
b...
Kendimle ilgili çözümlemek istediğim bazı düşünceleri çözümlemek için başvurdum. Arkadaşım aracı oldu.
Süreç pozitif yönde ilerledi. Bir çok farkındalık kazanımına yardımcı oldu. Çevreme de bir çok kere tavsiyede bulundum.
a...
Beyza Hanım farklı bir insan hem çok samimi hem çok profesyonel kendinizi çok rahat ifade edebilirsiniz görüşmeler de, çift terapisi aldım ve eşimle birbirimize büyük adımlar attığımıza inanıyorum hayatım boyunca iletişimimi hiç koparmayacağım kişilerden biri diyebilirim. Günümüz koşullarında herkesin terapiye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum Beyza Hanım iyi bir tercih olacaktır
e...
Beyza Hanım'a tavsiye üzerine ulaştım. Ailem de destek alması gerekenler almadığı için ben almaya karar vermiştim. Beyza Hanım ile başladıktan sonra farkındalığım arttı. Şema terapisi aldım, duygusal yoksunluk ve terk edilme şeması üzerine çalıştık. Psikolojik sağlamlığım arttı. Kendisi çok ilgili süreçte zorlandığım anlarda mesajla da çok destek oldu. Bana çok iyi geldi herkese tavsiye ederim.
Beyza Akbaba isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Beyza Akbaba, Psikolojik Danışma ve Rehberlik, Aile Danışmanlığı. Size Beyza Akbaba tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi.
Beyza Akbaba adresi nerede?Beyza Akbaba şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çerkezköy Tekirdağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Beyza Akbaba isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Beyza Akbaba uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Beyza Akbaba isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Beyza Akbaba, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Beyza Akbaba hangi dilleri konuşuyor?Beyza Akbaba ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Beyza Akbaba isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Beyza Akbaba tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Beyza Akbaba hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Beyza Akbaba hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Beyza Akbaba hangi sigortaları kabul ediyor?Beyza Akbaba tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.