İstanbul Sağlık Bilimleri Üniversitesi Psikoloji bölümünden ikincilik derecesiyle mezun oldum. Şu anda İstanbul Aydın Üniversitesi’nde Klinik Psikoloji yüksek lisans sürecime devam etmekteyim. Eğitim hayatım boyunca psikolojik danışmanlık merkezlerinde, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde ve Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde staj yaptım. Meslek hayatımın başlarında özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinde özellikle ergen ve yetişkin grubuyla çalıştım. Şu anda aktif olarak ergen ve yetişkin danışanlarla online ve yüz yüze, bireysel psikoterapi süreci yürütmekteyim. Aile Danışmanlığı, Bilişsel ve Davranışçı Terapi, Kabul ve Kararlılık Terapisi alanlarında hizmet vermekteyim.

Psk. Beyza Bozkurt
Barbaros Hayrettin Paşa, 1993.Sokak, No:47 Ferah Residance, Beylikdüzü, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit, Banka Havalesi

Psikoloji Randevusu +18 daha fazla

Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Banka Havalesi

Konum: Psk. Beyza Bozkurt Bireysel Terapi

İlişkilerimde yaşadığım sorunlar ve kendime yeterince değer vermemem nedeniyle depresif bir dönem geçiriyordum. Beyza Hanım’la terapiye başladıktan sonra öz şefkat geliştirmeyi öğrendim ve kendime daha nazik yaklaşmayı başardım. Bu süreçte gösterdiği rehberlik ve anlayış sayesinde kendimi çok daha iyi hissediyorum. Terapiden gerçekten memnun kaldım ve tavsiye ederim.

K
Konum: Psk. Beyza Bozkurt Bireysel Terapi

Kaygılarım ve okuldaki iletişim sorunlarım nedeniyle Beyza Hanım’a başvurdum. İlk seanstan itibaren oldukça anlayışlı ve ilgili bir yaklaşım sergiledi. Uygulayacağımız terapi yöntemini tanıttı ve bu beni ilk seansta çok rahatlattı. Beni gerçekten anladığını hissettim ve kendimi rahatça ifade edebildim. Seanslar sayesinde kendimi daha iyi tanımaya, kaygılarımı yönetmeye ve iletişim becerilerimi geliştirmeye başladım. Beyza Hanım’ın rehberliği, farkındalığımı artırdı ve bana çok iyi geldi.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Beyza Hanım’la birlikte 3 aylık bir süreci geride bıraktık. Seansların başlangıcında davranışlarımın analizini yaptık ve terapiye başlamadan önce hayatımı adeta otomatik pilotta, her şeyden kaçarak yaşadığımı fark ettim. Şimdi ise duygularımın farkında olarak yaşıyorum ve kaygının beni kısıtlamasına izin vermiyorum. Terapi hayatımda pek çok şeyi değiştirdi. Duygudurumum gözle görülür şekilde iyileşti. Kendimde olan değişimden çok memnunum.

Konum: Psk. Beyza Bozkurt Online Terapi

Beyza hanım ile görüşmeye bir tavsiye üzerine başladım. Yaklaşık 2 aydır devam eden bir sürecin içindeyim bu süre içinde kendimde ki değişimden gayet mutluyum, farkında olmadığım bir çok şeyin farkında olmamı sağladı. Onun sayesinde bakış açım değişti. Kendime olan güvenimi kazandım, nelerden mutlu olmam gerektiğini artık daha iyi biliyorum. Güzel bir yol ve aynı zamanda öğretici bir süreç bu yüzden herkese de tavsiye ediyorum.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Özgüven eksikliği ve kendimle ilgili olumsuz düşünceler nedeniyle terapiye başladım. Düşüncelerimin nasıl oluştuğunu ve nasıl devam ettiğini anlamak benim için büyük bir farkındalık oldu. Seanslar sayesinde düşüncelerimle arama mesafe koymayı öğrendim ve bu yöntem hayatımda ciddi bir rahatlama sağladı. İlgisi, uzmanlığı ve anlayışlı yaklaşımı için güvenle tavsiye edebileceğim bir uzman.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

İkili ilişkilerim, arkadaşlıklarım ve sosyal ilişkilerimde sorunlar yaşıyordum. Kendimi sürekli sorguluyordum. Her şey üst üste geliyordu. Çokça bunalıyordum. Artık insanlara nasıl yaklaşacağımı ve davranacağımı bilemiyordum. Bu nedenle bir yakınımın da tavsiyesiyle Beyza Hanım’dan online terapi almaya başladım. Her şeyden önce bir insanın beni anlaması bana o kadar iyi geldi ki. Buna o kadar ihtiyacım varmış ki… Herkesle iyi olamayacağımı ve insanlarla arama mesafe koymayı öğrendim. İnsanlarla değil, kendimle ilgilenmeyi öğrendim. Önceliklerimi belirleyip, olayları akışına bırakmayı başardım. Tüm bunlar Beyza hanımın yönlendirmeleri sayesinde oldu. Nefes aldığımı hissediyorum artık. Artım düzenli uyuyabiliyorum. Kesinlikle tavsiye ediyorum harika bir insan ve uzmannn

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Endişelerle baş edemediğimi fark ettiğim bi dönemde arkadaşlarımın tavsiyesiyle Beyza hanım’ın sayfasını inceledim. Eğitimleri ve tecrübesi beni ikna ettiğinden randevu aldım ve görüştüm. Bazı fiziksel belirtilerimin(ani soğuk terleme, hafif çarpıntı ve yoğun endişe hissi vs.) sebebinin kaygı bozukluğuna bağlı olduğu tanısını koydu ve kaygı anında sergilemem gereken davranışları, telkinleri ve bu durumla nasıl baş edebileceğimi anlattı. İlk görüşmeden sonra bile gelişmeyi fark ediyorum, sürece devam edeceğiz. Alanında gayet bilgili ve güven veren tavrı sayesinde gerçekten başarılı bir süreç yaşayacağımıza inanıyorum.

Konum: Psk. Beyza Bozkurt Psikoloji Randevusu

Beyza hanımla çalıştığımız süreçte sosyal kaygılarımı aşmak için maruz bırakma tekniklerini kullandık. Bu süreç, benim hızım ve isteklerim doğrultusunda çok anlayışlı bir şekilde ilerledi. Aşamalı olarak ilerleyen bu çalışmalar uzun vadede etkisini gösterdi. Artık kendimi daha özgüvenli ve sosyal ortamlarda daha rahat hissediyorum. Profesyonel yaklaşımından çok memnunum.

Z
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Kendi sorunlarımı çok fazla kafama taktığım ve çıkmazda hissettiğim bir dönemde online terapi için Beyza Hanım’ı buldum. İlk başta online terapi konusunda endişelerim vardı ama bu süreç beklediğimden çok daha pratik ve faydalı geçiyor. Yaklaşık iki aydır terapiye devam ediyorum ve şimdiden sorunlarıma bakış açımda önemli değişiklikler yaşadım, takıntılarım azaldı. Uzmanı tavsiye ederim.

U
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Terapi sürecine başlamadan önce kendimi sıkışmış ve hedeflerim doğrultusunda harekete geçmekte zorlanıyor hissediyordum. Süreç boyunca, değerlerimi keşfetme ve hayatımı daha anlamlı kılacak adımlar atma fırsatı buldum. Beklentim sadece olumsuz duygularımın hafiflemesi yönündeyken, terapi sayesinde hayatıma yeni bir bakış açısı kazandırma ve yaşamımı daha derin bir şekilde değerlendirme imkânı edindim. Artık, hem kendim hem de hedeflerimle ilgili daha net bir farkındalıkla hareket ediyorum.