Senfoni Terapi Merkezi
Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi (REBT)
Bağımlılık Terapisi
Bütüncül Psikoterapi
Destekleyici Psikoterapi
Dinamik Psikoterapiler
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Hamilelikte Psikolojik Danışmanlık
Çocuk ve Ergenler İçin Psikolojik Sağlamlık Programı
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
Senfoni Terapi Merkezi
Beyza hanımı doktor takvimi üzerinden buldum, anlaşıldığımı ve dinlendiğimi bana seanslarımızda hep hissettirdi. Seanslarımızı sonlandırdık ve farkı hayatımda rahatlıkla görebiliyorum.
s...
Beyza Hanım'ı, doktor takviminde buldum. Yaşadığım bir kayıpla zor bir dönemden geçiyordum. Ancak kendisinin mesleki bilgisiyle birlikte anlayışlı yaklaşımı sayesinde somut bir şekilde değişimi fark edebildik. Ön görüşmede terapinin bazı farkındalıklarıyla kötü hissettirebileceğinden ama bu farkındalıklar sayesinde çözüme ulaşabileceğimizden bahsetmişti. Bazı seanslarda zorlandığımı hissetsem de bu bilgilendirmeyle bırakmamış, devam etmiştim. İyi ki de öyle yapmışım. Çünkü zor veya kolay geçen seansların bütünüyle faydalı bir sonuç alabildim.
u...
Beyza Hanım'la bir arkadaşım vasıtası ile tanışma fırsatım oldu. Genel olarak bir plan kuramama ve erteleme sorunum vardı. İlk görüşme için endişeliydim fakat gayet ilgiliydi ve sorunlarımı dinledi. İyi bir üniversite eğitimi aldığını ve mesleğini severek yaptığını açıkça hissettim. Sadece süreç beklediğimden uzun sürdü fakat bunun Beyza Hanım'la alakalı olmadığını ve psikolojik sorunların çözümünün böyle olduğunu düşünüyorum o nedenle tek seansta çözüm beklemeyin.
y.....
Beyza hanımı doktortakviminden buldum. Herkese önerebileceğim bir psikolog. Okulumda ve derslerimde çok büyük sıkıntılar yaşadığım dönem tanışma fırsatım oldu. Bana kendimi hatırlattı diyebilirim kısaca.
ca....
Beyza Hanım’ı doktor takvimi üzerinden buldum. Hayatımın zor bir döneminden geçerken bir psikolojik desteğe ihtiyacım olduğunu düşündüm ve kendisi bu anlamda bana çok yardımcı oldu. Profesyonel ve empatik bir yaklaşım sergiledi. Gerçekten dinlendiğimi ve anlaşıldığımı hissettim.
Beyza Hanım ile arkadaş tavsiyesi sonucunda tanıştık. Babamın vefatından sonra çok ağır depresyona girmiştim. Kendisini gönül rahatlığıyla tavsiye ederim çok tatlı ve alanında çok başarılı birisi.
Beyza Hanımla sosyal kaygı ve depresyon için seanslar gerçekleştirdik. Kendisi gerek samimiyeti gerek iyi bir dinleyici olmasıyla içimi açmamda çok rahatlatıcı davranmıştı. Seanslarımız boyunca da aynı şekilde ilerledi. Her seans sonrasında kendimi fazlasıyla rahatlamış hissettim. Kendisinin gayet yetkin ve bilgili olduğunu düşünüyorum. Yapmış olduğu tespitler doğrultusunda güzel ilerleme kaydetmiş olmam sebebiyle de gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim birisidir.
Beyza Hanım’dan kaygı bozukluğum üzerine destek alıyorum. Kendisi süreç boyunca sorunlarıma oldukça titiz ve özenli yaklaştı, seanslar benim için çok yararlı oldu.
İlişkilerimde yaşadığım problemler için beyza hanımdan randevu almıştım. Süreci çok iyi yönettiğini düşünüyorum. İlgili ve anlayışlıydı. Herkese rahatlıkla önerebileceğim bi isim.
fa...
Kendisi benim için inanılmaz bir konfor alanı ve çok iyi bir dinleyici. Çekindiğim ya da anlatırken tereddüt yaşadığım şeyleri onun sayesinde anlatma ve kabullenme fırsatı yakaladım. Süreç içinde desteğini ve ilgisini eksik etmeyen ve işini oldukça profesyonel yapan bir psikolog. Kendisiyle tanıştığım için çok şanslı hissediyorum.
Beyza Ceylan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Beyza Ceylan, Psikoloji. Size Beyza Ceylan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Dinamik Psikoterapiler, Duygu Odaklı Terapi (EFT), Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri, Bütüncül Psikoterapi, Hamilelikte Psikolojik Danışmanlık, Destekleyici Psikoterapi, Çocuk ve Ergenler İçin Psikolojik Sağlamlık Programı, Online Danışmanlık, Pozitif Psikoterapi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri.
Beyza Ceylan adresi nerede?Beyza Ceylan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Aziziye mah Cinnah cad no:39 d:10 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Beyza Ceylan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Beyza Ceylan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Beyza Ceylan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Beyza Ceylan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Beyza Ceylan hangi dilleri konuşuyor?Beyza Ceylan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Beyza Ceylan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Beyza Ceylan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Beyza Ceylan hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Beyza Ceylan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar