Mustafa Kemal mah. Dumlupınar bul. No:274 MAHALL Ankara F blok no:24 (Tarım bakanlığı metro çıkışı), Ankara
Bilgisayarlı Play Attention Yöntemi
Evlilik Terapisi
WISC-4 Zeka Testi
Çocuk ve Ergenler için EMDR
Beyza CİHAN TAYYAR Danışmanlık Merkezi
Beyza hanımla bir arkadaşım vasıtasıyla tanışmıştım. Uzun bir süre terapi aldım ve bana o kadar çok şey kattı ki tarifi mümkün değil... farklı bakış açısı ve nokta atışı tespitleriyle nerelerden nerelere geldim inanılmaz. Bugünkü halime bende çevremde inanmakta zorluk çekiyoruz bazen... Sayende kendini tanımış geçmişiyle yüzleşmiş ve affetmiş bir kadınım artık iyi ki tanıdım seni...
k.....
Yaklaşımı ve tespitleri her zaman çok yerindeydi. Farklı bakış açısı kazandırması özellikle etkiledi. Uyguladığı metodlar ile kendimin daha çok farkına varmamı sağladı.
Anksiyeteyle uzun süredir uğraşıyorum. Beyza Hanım'ın cana yakınlığı, pratik yaklaşımları, güzel soruları ve yönlendirmeleri ile bir seneden uzun süredir devam ettiğimiz seanslarımız stresle çok daha iyi baş edebilmemi, hayatımı daha az etkilemesini ve genel olarak daha pozitif bir hayata bakışı sağladı. Her şey için çok teşekkür ederim
beyza hanımla bir yılı aşkın süredir görüşüyoruz. baştan beri rahatça iletişim kurabildik, ilgisi gayet yeterliydi. geçmiş konuşmalarımızı ayrıntılı bir şekilde hatırlar ve süreci takip etmekte çok başarılıdır. zamanla bana en uygun yöntemi bularak ilerledik, terapi sürecinden beklentimi tamamen karşıladı. kendisiyle görüştüğüm süreçteki gelişimimi ben de yakınlarım da fark ediyoruz. yolum beyza hanımla kesiştiği için çok memnunum.
e....c
Kaygılarım korkularım için kendisinden ilk defa randevu aldım , çok iyi bir dinleyici kendimi çok rahat hissettim , süreç ile ilgili hem çözüm sunuyor hemde çok ilgili teşekkür ediyorum :)
fa....
Doktor tanıdığım vasıtasıyla gittim.Günumuzun şartları sıkıntıları nedeniyle psikoloji destek için gittim.Sıcak karşılaması beni iyi anlaması onunla yol katedeceğimize inandım.Geçmisin sıkıntıları günümüzün kaygıları zamanla geçecek ve yaşamayı öğrenebileceğiz.1 yıl boyunca düzenli her hafta daha sonra aralıklı olarak gittim.Gercekten inanamadım.Gecmis ve yeni yaşadığım sıkıntıları yaptığı EMDR terapisi bütüncül yaklaşım terapileriyle tamamen geçti.Kaygilarim stresim azaldı.Baş edebilme gücüm arttı.Herşey için teşekkür ediyorum. Herkese tavsiye ederim.
öz...
Sevgili Beyza hocam’ı bir tanıdığın önerisi ile buldum.(iyiki de bulmuşum.) 4 yıllık ilaç tedavimi bitirme kararı aldığım andan itibaren bir psikolog arayışına girdim.Subat ayında Beyza hocama başladım bugün 3. Seansım ve ilk emdr seansına başladık.Ben belirsizliklerle gitmiştim ama sağolsun kendisi beni yönlendirerek sakinleştirmek için elinden geleni yaptı.Basta çok odaklanamasamda fena sayılmazdı ilk seans.Kendisi bence çok başarılı bir terapist.Ve inanıyorum ki çok güzel sonuçlar alacağım.Kendisine burdanda çok teşekkür ediyorum.Yüzündeki gülümseme ilk görüşte bile insanın kaygı düzeyini minimuma indiriyor.Gerçekten iyi bir terapist arayısındaysanız doğru yerdesiniz.
hu...r
Beyza hanıma 3 ay kadar önce gitmeye başladım. İlk başta konuşarak bir şeylerin düzeleceğini düşünmüyordum. Bugün geldiğimiz noktada ise onunla konuşmak için gelecek günü ip ile çekiyorum. Çünkü bana kendimle yüzleşme fırsatını verdi. Beyza hanımla konuştuğum zaman kendime karşı nasıl davranman gerektiğini, kendimle nasıl konuşmam gerektiğini görüyorum. Onun sayesinde sorunlarımı çözmek için adımlar atıyorum. Kendime olan inancım ve güvenim her geçen gün yerine geliyor. Bana kendim olmayı gösteriyor her konuşmasında. Çok naif ve sabırlı. Terapi sürecim devam ediyor. Kendisinin desteği ile her sorunumu aşacağıma inanıyorum.
i.....
Psikoloji desteği için gittim. Problemimin teşhisi konusunda son derece memnun kaldım. Kaygı konusunda başlıca problemim olduğunu öğrendim. Özel hayatımda kendi sınırlarımı çizmeme ve bu sayede kendi kendime aldığım sorumluluk yükümün azalmasında yardımcı oldu. Hatalarla barışmamı sağladı. Çözümleri ile adım adım mutluluğu kazandım. Şu an özgüveni yerli yerinde bir bireyim. Hocam emeğiniz ve hayatıma katkınız için çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız.
s....y
Hayatimda ilk psikolog deneyimimdi. Ilk seansta bu kadar etkili olacağını hic tahmin etmezdim. Kendime şunu diyebiliyorum sayesinde "benim bahsedemeyeceğim bir travmam yok."
Beyza Cihan Tayyar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Beyza Cihan Tayyar, Psikoloji. Size Beyza Cihan Tayyar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Cinsel Terapi, Gottman Çift Terapisi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Evlilik Terapisi.
Beyza Cihan Tayyar adresi nerede?Beyza Cihan Tayyar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mustafa Kemal mah. Dumlupınar bul. No:274 MAHALL Ankara F blok no:24 (Tarım bakanlığı metro çıkışı) Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Beyza Cihan Tayyar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Beyza Cihan Tayyar uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Beyza Cihan Tayyar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Beyza Cihan Tayyar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Beyza Cihan Tayyar hangi dilleri konuşuyor?Beyza Cihan Tayyar ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Beyza Cihan Tayyar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Beyza Cihan Tayyar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Beyza Cihan Tayyar hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Beyza Cihan Tayyar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar