Fenerbahçe, Çiftehavuzlar, Mahur Sk. Manolya Apt No: 4 Daire 1, 34726 Kadıköy/İstanbul, İstanbul
Aile Dizimi
Bilişsel Davranışçı Terapi Teori Eğitimi, Prof. Dr. Hakan Türkçapar
Bilişsel Davranışçı Terapi Beceri Eğitimi, Prof. Dr. Hakan Türkçapar
Bilişsel Davranışçı Terapi Süpervizyon Eğitimi, Prof. Dr. Hakan Türkçapar
I. Düzey EMDR Eğitimi, Davranış Bilimleri Enstitüsü, Emre Konuk
Uluslararası Şema Terapi Eğitimi (Dr. Alp Karaosmanoğlu)
Kognitif Davranışçı Terapi Teori Eğitimi, Prof. Dr. Mehmet Sungur
Diğer Eğitim ve Kongreler
1. Ulusal Bütüncül Psikoterapi Kongresi, Psikoterapi Enstitüsü, 2017
2. Ulusal Bütüncül Psikoterapi Kongresi, Psikoterapi Enstitüsü, 2018
Psikodrama Öğrenci Eğitim Grubu, Uluslarası Zerka Moreno Enstitüsü, 2018
MMPI Uygulayıcı Eğitimi, Antalya Davranış Enstitüsü, 2018
Objektif Testler Uygulayıcı Sertifikası, Antalya Davranış Enstitüsü, 2018
2. Türkiye Psikoterapi Zirvesi, POEM, 2019
Türkiye Psikoterapi Zirvesi, Metakognitif Terapi Temel İlkeleri, Uzm. Psk. Hilal Bebek, 2019
Gestalt Terapi, Prof. Dr. Hanna Nita Scherler, Ruh Sağlığı Derneği, 2019
Kabul ve Kararlılık Terapisi, Dr. İbrahim Bilgen, Ruh Sağlığı Derneği, 2019
Vaka Analizi Zirvesi, Ruh Sağlığı Derneği, 2019
Psikodrama Öğrenci Grubu, İstanbul Uluslararası Zerka Moreno Enstitüsü, 2019
Sosyodrama ile Bir Toplumsal Travma Çalışması, Psikoterapist Deniz Altınay, 2020
CBT'nin Temel İlkeleri, Dr. Emel Stroup, PsiClub, 2021
İntihar ve Risk Değerlendirmesi Eğitimi, Prof. Dr. Mehmet Eskin & Hiwell, 2022
TSSB'nin Bilişsel Davranışçı Terapisi, Prof. Dr. Hakan Türkçapar, 2023
6. Türkiye Psikoterapi Zirvesi: Travma ile Çalışmak, Psikoterapi Türkiye, 2023
Gönüllü Oryantasyon ve Travma Eğitimi, TPD, 2023
Kompleks Travma, Yas ve Çoklu Stres Karşısında İyileşme ve Dayanıklılığı Artırma, Froma Walsh PhD., 2023
Yeme Bozukluklarının Bilişsel Davranışçı Terapisi, Prof. Dr. Aslıhan Dönmez, 2023
İlişki Problemlerinde Bilişsel Davranışçı Terapi Yaklaşımları, Prof. Dr. Aslıhan Dönmez, 2024
ce...l
Uzun bir süredir terapist arayışım bulunmaktaydı daha öncesinde gittiğim terapistlerden istediğim verimi alamıyordum terapisti seansta çok sessiz kalıyorlardi ama Beyza hanımın çalıştığı ekol bilişsel davranışı terapisti ekolü olduğu için her seans çok dolu geçiyor süreçten çok memnunum herkese tavsiye ederim
es...a
Beyza hanımdan aldığım terapi hizmetinden çok memnun kaldım kendisi işinde oldukça profesyonel ve danisanina farklı bir bakış açısı kazandırdığını düşünüyorum kendisine bana kattiklari icin sonsuz minettarım her hafta terapi günümün gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum
n...
Daha önce birkaç terapist ile çalışmıştım ve son yaşadıklarıma istinaden bilişsel davranışçı terapi ekolü ile çalışmam gerektiğini fark ettim. Yeni bir terapist araştırırken Beyza Hanım'ın uzmanlığının BDT üzerine olduğunu öğrendim ve tanıştık. Bir takım stres kaynaklı fiziksel somatizasyonlar yaşıyordum. Öncelikle stres kaynağı duygu düşüncelerin tespiti aşaması ile başladık. Sonraki adımlarda kendimize ufak görevler belirleyerek ilerleyeceğiz. Gayet tatlı dilli, sevecen bir mizacı var. Bunun yanı sıra insana güven veren yatıştıran bir ses tonu var. Danışanlar için bu kriter de önemli olabilir diye düşünüyorum. Mesleki anlamda ise donanımlı ve işini iyi bilen biri olduğunu düşünüyorum.
Beyza hanımla bir yakınım vesilesiyle tanıştım ve sürece başladık. başta özgüvenimle ilgili sorunlar dolayısıyla ilerledik fakat daha sonra sosyal kaygılarımı çalıştık. şimdi kendimi daha iyi tanıyorum ve sürecimiz ara ara devam ediyor.
z.....
merhaba, psikoterapi süreci uzun zamandır ertelediğim bir şeydi, ihtiyacım olduğunu bilsem de öteliyordum. sonra beyza hocamın enerjisini sevdim ve bu nedenle karar vermem daha kolay oldu. ilişki dinamiklerim, tekrar tekrar hayatıma aldığım benzer insanlarla ve kendimle ilgili üstünde durduğumuz pek çok konu var. iyi ki bu sürece başlamışım
c.....
ilişkimde yaşadığım öfke sorunları nedeniyle erkek arkadaşım destek almam gerektiğini paylaştığında bu sürece oldukça dirençliydim. terapinin işe yaramayacağını düşünürdüm hep. Beyza hanıma psikolog bir arkadaşım yönlendirdi ve telefonda görüştükten sonra birkaç seans da olsa denemek istedim. yaklaşık 4 aydır düzenli devam ediyorum . erkek arkadaşım da ben de bir çok şeyin pozitif ilerlediğini düşünüyoruz.
ah...z
geçen sene çok zor bir yıldı ve ben her günümü inanılmaz zorlukla geçiyordum, yakınlarıma bile paylaşamadan yaşadığım çok duygum oldu. kendimi tükenmiş hissettim . depresyonda olduğumu düşünerek terapiye başladım, aynı zamanda ilaç tedavisi de gördüm. Beyza hocam beni bilişsel davranışçı yöntemle tanıştırdı. depresyona girmeme neden olan düşüncelerimi, yargılarımı, davranışlarımı anladım. yine olsa yine destek alırım
Beyza Hanım gerçekten mesleğinde çok iyi biri. 2 kere görüşme fırsatımız oldu ve bu görüşlerde gerçekten kendimi daha iyi tanıma fırsatım oldu. Bana ve sorunlarıma olan yaklaşımı beni gerçekten çok iyi hissettirdi. Çok teşekkür ederim.
d.....
Danışmanlık hizmeti alırken dikkat ettiğim şey Beyza hanımın yaklaşımı, güvenilir bir uzman olmasıydı. Görüşlerime saygılı ve empatik becerisinin yüksek olması bu süreçte bana çok yardımcı oldu. Desteği için kendisine çok teşekkür ederim.
se...a
Merhabalar kendi adıma zor bir dönemden geçiyordum öneri ile terapi almaya karar verdim ve beyza hanım ile görüştüm benim için bu süreç çok iyi geçmişti bu konuda kendisine yardım ve desteklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum herkese tavsiye ederim.
Beyza Gençelli isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Beyza Gençelli, Psikoloji. Size Beyza Gençelli tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Bireysel Terapi, Durumluk Anksiyete Ölçeği, Süreklilik Anksiyete Ölçeği, Yetişkin Terapisi, Eklektik Yaklaşım, Aile İçi İletişim Sorunları, Ağlama ve Öfke Nöbetleri, Yale-Brown Obsesyon Kompulsiyon Derecelendirme Ölçeği.
Beyza Gençelli adresi nerede?Beyza Gençelli şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fenerbahçe, Çiftehavuzlar, Mahur Sk. Manolya Apt No: 4 Daire 1, 34726 Kadıköy/İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Beyza Gençelli isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Beyza Gençelli uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Beyza Gençelli isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Beyza Gençelli, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi, Kredi kartı.
Beyza Gençelli isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Beyza Gençelli tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Beyza Gençelli hakkında ne düşünüyor?Toplam 25 hasta / danışan, Beyza Gençelli hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Beyza Gençelli hangi sigortaları kabul ediyor?Beyza Gençelli tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu