H.Beyza KARABİBER;
* 2017yılında Hasan Kalyoncu Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun olmuştur.
* 2017 yılında Bilişsel Davranışçı Psikoterapiler Derneği bünyesinde Bilişsel Davranışçı
Terapi Kuramsal Eğitimine katılmıştır.
*2021 yılında Psikoloji Akademisi bünyesinde Psikoterapide Kullanılan 35 Temel Teknik eğitimini tamamlamıştır.
*2022 yılında Cinsel Terapi Eğitim Bilimleri Enstitüsü bünyesinde Cinsel Terapi Eğitimini tamamlamıştır.
*2022 yılında Cinsel Terapi Eğitim Bilimleri Enstitüsü bünyesinde Evlilik ve Çift Terapisi Eğitimini tamamlamıştır.
*2022 yılında Cinsel Terapi Eğitim Bilimleri Enstitüsü bünyesinde Boşanma Terapisi Eğitimini tamamlamıştır.
* 2017yılında Hasan Kalyoncu Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun olmuştur.
Terapi Kuramsal Eğitimine katılmıştır.
Kabul edilen yaş grubu:
yetişkin
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Beyza Karabiber adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Beyza Karabiber isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Beyza Karabiber, Psikoloji. Size Beyza Karabiber tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Online Terapi, Psikoloji Randevusu.
Beyza Karabiber adresi nerede?Beyza Karabiber şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mezitli Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Beyza Karabiber isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Beyza Karabiber online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Beyza Karabiber isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Beyza Karabiber bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Beyza Karabiber ile iletişime geçmenizi öneririz.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar