![Beyza Kukuş-0](http://s3-eu-west-1.amazonaws.com/doktortakvimi.com/doctor/903b35/903b3503308cf01f784bf8ba95b0b49e_large.jpg)
![Beyza Kukuş-1](http://s3-eu-west-1.amazonaws.com/doktortakvimi.com/doctor/666511/6665119cda50b22bfc43aebfa988fc36_large.jpg)
![Beyza Kukuş-2](http://s3-eu-west-1.amazonaws.com/doktortakvimi.com/doctor/907634/907634c20e8cc36fc7bbbd89af747007_large.jpg)
Lisans eğitimimi tamamladıktan sonra, gönüllü çalışma üzere 1 yıllığına Fransa’ya gittim ve orada bir sivil toplum kuruluşunda çalıştım. Mesleki bilgi ve becerilerimi derinleştirmek için birçok eğitime katıldım ve klinik psikoloji alanında uzmanlaşmak için Yakın Doğu Üniversitesi’nde Klinik Psikoloji yüksek lisans programına başladım. Tez çalışmamı “Üniversite Öğrencilerinde Uykululuk Durumunun İncelenmesi: Psikolojik Esneklik ve Ruminasyonun Aracı Rolleri” üzerine gerçekleştirerek mezun oldum. Zorunlu stajımı Burhan Nalbantoğlu Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tamamladım.
2021 yılından itibaren bireysel olarak çeşitli danışanlarla çalışıyorum. Mesleki çalışmalarımda Bilişsel Davranışçı Terapi ve Kabul ve Kararlılık Terapisi ekollerini kullanıyorum. Depresyon, kaygı bozuklukları, obsesif kompulsif bozukluklar, aile içi iletişim problemleri ve cinsel işlev bozuklukları gibi alanlarda danışanlarıma destek oluyorum. Ayrıca, bilinçli farkındalık temelli stresi azaltma (mindfulness) konusunda da uzmanlaştım.
Terapi sürecinin herkese uygun ve erişilebilir olması gerektiğine inanıyorum. Şu an hem yüz yüze hem çevrimiçi terapi hizmeti sunmaktayım.
Ağlama ve Öfke Nöbetleri
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
Şefkat Odaklı Terapi
es...u
vajinismus tanımı kendim koyduktan sonra bir destek almam gerektiğine kararlıydım, yoluma Beyza hanımla gitmeye karar verdim, gerekli ve yeterli telkinlerle , ufak adımlarla hedefe gitmemde yardımcı oldu, kadınlık ve psikolojik destek alanında tavsiye edebileceğim bir danışman
ha...e
2 yıllık evli bir vajinismus sıkıntısı olan biriydim takı Beyza hocamla tanışana kadar benimle bu süreçte çook ilgilendi onun bu yolda bana vajinismus dışında duygusal anlamda çok büyük desteği oldu çok ilgili her anlamda yardımcı oldu sonun gösterdiği yolda gösterdiği şekilde ilerledim ve onun sayesinde kurtuldum bitti iyiki yollarımız kesişti iyiki tanıdım sizi beyza hocam
oy...a
Günlük hayatta karşılaştığım sorunlar karşısında anksiyete, kaygı ve yoğun stres yaşıyordum. Hem işyeri hem de ailevi konularda sorumluluklarımı nasil paylasabilecegim konusunda, ayrica olan biteni daha nesnel bir sekilde degerlendirmem icin yol gösterdi Beyza hanım.
k...
Öncelikle ben vajinismus tedavisi için araştırma yapıyordum. Daha sonra Beyza hocama yönlendirdi doktorum ve o vasıtasıyla kendisiyle tanıştım. 3 seans kendisiyle görüştüm. Bu süreçte bana çok yardımcı oldu. Kendisi dünya tatlısı bir insan. İçimi rahatça açmama vesile oldu. Kendisinden öğrendiğim çok şey oldu. Verdiği ödevleri yerine getirdim ve vajinismusu yendim. En büyük etken Beyza hocamla karşılaşmam oldu. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
s...
Beyza Hanım'a bir tanıdık vasıtasıyla ulaştım. Hamilelik sonrasında yaşadığım süreç dolayısıyla başvurdum. Geçen süreç benim için çok önemli ve değerliydi, sayesinde birçok problemimi aştım ve kendimi çok daha iyi hissettim ve çok yakın bir arkadaşıma da tavsiyede bulundum. Çevremdeki insanlara seve seve tavsiye ederim.
ş.....
Öncelikle benim vajinismus sorunum vardı. Bu sebepten dolayı araştırmalara girdim. 1 ay boyunca araştırdım ve en sonunda Beyza Hanım'a ulaştım. Çok güzel yorumlarını okuyordum ve okudukça hani rahatlatıyordu beni. İlk konuşmamızda beni o kadar rahatlattı ki tedavimde öncelikle beni çok sevindiren bir kısım şuydu: online tedavi görebilmem çünkü yüz yüze zordu benim için eşimin çalışmasından dolayı. Daha sonra Beyza Hanım'la çok güzel telefonda görüştük. Bana anlattı süreci nasıl devam etmemiz gerektiğini. Hani ses tonu bile beni çok rahatlatıyordu, çok güzel konuşuyordu. Dedim ki hani tamam, o an bile kendime inandım yapabileceğime. Daha sonrasında bir program oluşturduk. Her şey çok güzel anlattı. Seansımıza başlayacaktık. Daha sonra gün belirledik ve seansımıza başladık. İlk seansta gerçekten o kadar güzel bir şekilde anlattı ki ben hani vücudumu tanıdım onun sayesinde. Asla yapamam diyordum, yapamam gibi geliyordu. Gerçekten çok kötü hissediyordum öncesinde ama Beyza Hanım'la her konuştuğumda o kadar rahatlatıyordu ki beni. Ayrıca görüşmemizin dışında da istediğim zaman mesaj atabiliyordum. Kafamdaki soru işaretlerini yanıtlıyordu. Çok güzel. Ben çok memnun kaldım. Hani kesinlikle bir daha olsa, bir daha Beyza Hanım'la devam ederim. Hiç şüphe etmeden. Çok tavsiye ediyorum. Kesinlikle ben Beyza Hanım sayesinde vajinismusu yendim. Ki bunu 3 seansta başardım. Asla 3 seansta yenebileceğime inanmıyordum ama Beyza Hanım'ın sayesinde 3 seansta yendim ve kurtuldum. Kimse yapamam desin, zor gelmesin. Benim kadar belki kötü düşünen, yapamam diyen kimse yoktur ama geçiyor, bitiyor, yapamadığınız her şey oluyor. Yeter ki uzun sürmeden araştırmalara girin ve Beyza Hanım'ı bulun. Kesinlikle Beyza Hanım'la çalışın.
Beyza Kukuş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Beyza Kukuş, Psikoloji. Size Beyza Kukuş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Bireysel Terapi, Süreklilik Anksiyete Ölçeği, Yetişkin Terapisi, Koçluk Hizmetleri, Fobilerden Kurtulmak.
Beyza Kukuş adresi nerede?Beyza Kukuş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Remzi Oğuz Arık mahallesi Tunus Caddesi No:49/7 Kavaklıdere Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Beyza Kukuş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Beyza Kukuş uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Beyza Kukuş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Beyza Kukuş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Beyza Kukuş hangi dilleri konuşuyor?Beyza Kukuş ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Beyza Kukuş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Beyza Kukuş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Beyza Kukuş hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Beyza Kukuş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Beyza Kukuş hangi sigortaları kabul ediyor?Beyza Kukuş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar