Aile İçi İletişim Sorunları
Ön Görüşme
Şefkat Odaklı Terapi
Şema Terapi
f.....
Öfke problemleri yaşadığım bi dönemde yolumuz Beyza Hanım'la kesişti. Güzel ve olumlu yönde ilerleyen bir terapi sureci geçirdim.Önerilerini, söylediklerini hayatima katarak ve tarapilere duzenli gelerek kendimde birçok şeyin değiştiğini fark ettim. Edindiğim farkindaliklar ve bunlari hayatima,davranislarima adapte edebildiğim için artık daha mutlu ve değerli hissediyorum.
rü...a
Beyza hanımla yaklaşık iki aydır görüşüyoruz. Tanıştığımızdan bu yana hayatımda inanılmaz güzel etkiler ve değişiklikler oldu. Kendisi işinde başarılı ve özverili biri. Beyza hanımla görüştüğümüzden beri hem farkındalıklarım oluştu hem de çözemediğim sorunlarımı çözmeye başladım. İyi ki yollarımız kesişmiş.
m....d
Beyza Hanım’la görüşmeleriz yaklaşık 4 aydır devam ediyor. Kendisinin yaklaşımı o kadar rahatlatıcı ve profesyonel ki bu süre içinde onunla çok yol katettim. Farkında olmadığım özelliklerimi ve duygularımı açığa çıkardı ki bu benim için en önemli olan şeylerden biri. İlerleyen görüşmelerimizde de kendisinin yardımıyla çok güzel gelişmeler gösterebileceğimi düşünüyorum.
d.....
Tedaviye başladığımda ciddi öfke problemlerim, korkularım ve kaygılarım vardı.
Özgüvenim oldukça düşüktü. Beyza Hanım ile yaptığımız seanslarla farkındalık seviyem oldukça arttı. Özellikle verdiği ödevlerin de oldukça faydası olduğunu söylemeliyim. Çözülemeyeceğini düşündüğüm problemlerin aslında sandığım kadar korkulacak şeyler olmadığını fark ettim ve ciddi ilerleme kaydettim. Özgüvenim oldukça arttı. Teşekkür ediyorum kendisine, bana çok şey kattı.
çi...m
Tükenmiş halde girdiğim odadan 4. Haftada farkında biri olarak çıktım. kendime soramadığım, sorsamda cevabını veremediğim, üzerini örttüğüm şeylerle yüzleşerek çıktım. Hayatımda kendim için verdiğim en doğru kararlardan biriydi. İyi ki diyorum. Herşey için teşekkür ederim..
u....u
Hayatımda verdiğim en doğru karardı profosyenel destek almak. Depresyonda, içine kapanıklık, bıkkınlık, tükenmişlik, özgüvensizlik bütün sıkıntılarımı çözmemde korkularımı yenmemde çok yardımcı oldu. Kendimi keşfetmemde ettiği yardımı ömür boyu unutmayacağım. Beyza hanıma tekrar teşekkür ediyorum. çevremede tavsiye edeceğim.
Pandemi, aile problemleri, okul derken anksiyetem ile artık baş edememeye başlamıştım. Hareket etmek istemiyordum. Evden çıkmamaya başlamıştım. Bir arkadaşımın önerisi ile gittim. Henüz 3 seans oldu Beyza hanım ile fakat bana büyük farkındalıklar sağladı. Bundan sonrasının da iyi olacağını düşünüyorum, umuyorum.
h....s
Önerileri, yöntemleri ve iletişimi gerçekten çok güzel. Bir sonraki seansı iple çekiyorum. Kaygı bozukluğum konusunda çok iyi bir ilerleme kaydettim.
g....s
Kendisi ile yaklaşık iki aydır seanslara katılıyorum. Kaygı problemlerim yüzünden başladığımız görüşmelerin benim üzerimdeki etkisini hissedebiliyorum. Hayatımın her alanına yansıyan bu koca problemi çözmemde bana çok yardımcı oluyor. Normalde iletişim kurmakta zorlanan biriyim ama Beyza Hanım ile anlaşabildiğimi düşüyorum. Seansların sonunda daha sakin daha öz güvenli ve daha rahat bir şekilde odadan ayrılıyorum.
Beyza Mermer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Beyza Mermer, Psikoloji. Size Beyza Mermer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Durumluk Anksiyete Ölçeği, Süreklilik Anksiyete Ölçeği, Yetişkin Terapisi, Fobilerden Kurtulmak, Aile İçi İletişim Sorunları.
Beyza Mermer adresi nerede?Beyza Mermer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eryaman Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Beyza Mermer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Beyza Mermer uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Beyza Mermer isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Beyza Mermer, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Beyza Mermer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Beyza Mermer tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Beyza Mermer hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Beyza Mermer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar