Herkese merhaba, 2018 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Beslenme ve Diyetetik bölümünden Onur öğrencisi olarak mezun oldum. Çalışma hayatıma Darıca da özel bir klinikte devam ettim. Sonrasında Yalova'da 2019 Eylül'de kendi kliniğim olan Diyetisyen Beyza Akın Beslenme Danışmanlık Merkezi'ni açtım. Şu an danışanlarıma buradan hizmet vermekteyim.
Kabul edilen yaş grubu:
yetişkin, her yaştan çocuk
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
t....s
Telefon numarası doğrulandı
Diyet denilince aç kalarak kilo verme diye düşünülüyor ama Beyza hanım hem aç birakmadan istenilen sonuca ulaşmanızı sağlıyor,hemde günlük yemek hareket alışkanlıklarınızı değiştiriyor. Teşekkürler
Beyza Nur Akın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Beyza Nur Akın, Diyetisyen.
Beyza Nur Akın adresi nerede?Beyza Nur Akın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Rüstem Paşa Yalova
Adresine gitmek zorunda kalmadan Beyza Nur Akın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Beyza Nur Akın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Beyza Nur Akın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Beyza Nur Akın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Beyza Nur Akın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Beyza Nur Akın hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Beyza Nur Akın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yalova civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar