“Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları” konusu üzerinedir.
Lisans eğitimim sürecinde Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İstanbul Fizik Tedavi Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Türkiye Jokey Kulübü, NŞMS Vakfı Barınyurt Huzur Evi ve Yaşlı Bakım Merkezi ve son olarak Halk Sağlığı Başkanlığına Bağlı Tesisler – Bahçelievler diyetisyen birimlerinde stajlarımı tamamladım.
Uzmanlık alanımı nitelikli kılmak adına,” İş Sağlığı ve Güvenliği, Çocuk Beslenmesinde Çözüm Odaklı Yaklaşımlar, Yaşam Döngüsünde Beslenme: Metabolik Sendrom ve Probiyotikler, İleri Excel Uygulamaları, Liderlik Eğitimi adlı seminerler ve kurslara katıldım.
2023 Kasım-2024 Mart Ayları Fonksiyonel Tıp Diyetisyenliği Eğitimimi FTA Akademiden tamamlayıp Fonksiyonel Tıp Diyetisyeni olarak görev yapmaya başlamış bulunmaktayım.
Hastalıklarda Beslenme, Fonksiyonel Beslenme, Yeme Bozukluklarına Yönelik Beslenme, Kilo Alma, Kilo Verme, Gebelik Diyeti, Çocuk ve Adölesanlarda Beslenme, Sürdürülebilir Sağlıklı Beslenme, Kilo alma, Kilo verme, hastalıklara özel beslenme vb. gibi birçok dalda danışmanlık hizmeti vermekteyim.
2022 yılından bu yana profesyonel olarak; yetişkin, çocuk ve ergen danışanları ile yüz yüze ve online danışma süreçlerini yönetmekteyim.
Son olarak 11 Mayıs 2024 yılında açtığım BNA Beslenme Ve Sağlık Danışmanlık Merkezimde online ve yüz yüze danışmanlığıma devam ediyorum. Merkezimi açma amacım sizlere ulaşmak, sizin sağlığınızı ve iyi hissetmenizi en üst düzeye çıkarmak, birlikte çalışarak sizleri hedeflerinize ulaştırmak.
“Diyet, tüm başarılı iyileşmenin temel anahtarıdır.” Anlayışı ile kendimi sürekli geliştirmeyi amaçlıyorum. Sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürmek, her birimizin hakkıdır.
Halkalı Merkez Mh. Fatih Cd. Ekinevler Sk. Optimist Sitesi C Blok 1-3 D:4, Küçükçekmece, İstanbul
Diyetisyen Randevusu
Halkalı Merkez Mh. Fatih Cd. Ekinevler Sk. Optimist Sitesi C Blok 1-3 D:4, İstanbul
Online Diyet
Gluten İntoleransında Beslenme
Glutensiz Beslenme
Gut Hastalığı ve Beslenme
BNA Beslenme ve Sağlık Danışmanlık Merkezi
Gıda İntolerans Testi (Pinner Test)
Gıda İntoleransı Tedavisi
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
e....m
Beyza Nur Hanım güler yüzü, samimiyeti, ilgisi her şeyiyle mükemmel birisiii :) Kilo vermek için kendisine başvurmuştum. Bu sürece başlarken asla yapamayacağım diyerek başlamıştım fakat motive edici konuşmaları, ilgi ve alakası bana o düşünceyi unutturdu. Şu an da aç kalmadan sağlıklı bir şekilde kilo veriyorum sürecimiz devam etmekte hedefimize ulaşacağız :)
g...
Dyt. Beyza Hanım'a ikamet ettiğim yere yakın olması ile başladım. Sağlıklı beslenme ve kilo kontrolü için başvurdum. Kendisiyle olan sürecimiz hala devam etmektedir ve çok memnunum. Güler yüzü, ilgisi, geri dönüşleri benim için çok kıymetli ve gerçekten verim alarak ilerliyoruz. İnanıyorum ki istediğim hedefe ulaşmama az kaldı ve bu Beyza Hanım sayesinde çok daha kolay oldu. İyi ki tanımışım onu, benim vesilemle de birçok arkadaşım şu an Beyza Hanım'la çalışıyor.
e...
Beyza Hanım'la kilo vermeyle ilgili bir sürecimiz oldu. Kendisinin anlayışı ve ilgisi sayesinde tam 15 kilo verdim. Bu süreçte hiç aç kalmadım. Kendisi hem kilo verdirirken hem de sağlıklı yaşam tarzını bana benimsetti. İyi ki tanışmışız. Diyetisyen arayışı olanlara ilk önerimdir kendisi.
z...
Beyza Hanım'a tanıdık vasıtasıyla kilo vermek için başvurdum. Başladığımızdan beri iyi bir ilerleme kaydettik. Bu yüzden çevreme de tavsiye ediyorum.
b...
Beyza Hanım'la tanıdık vasıtasıyla tanıştık ama iyi ki yollarımız kesişmiş. Kendisi ailemizden birisi gibi oldu, ailecek başladık. Sağlıklı beslenme ve kilo verme için başvurduk. Çok iyi bir tercih yapmışız. En iyi yanlarından bir tanesi de istediğimiz vakitte hemen dönüş sağlaması; sorularıma istediğim gibi yanıt alabiliyorum. Güler yüzlü, sevecen birisi. Diyet sürecimizde çok iyi ilerliyoruz ve çok güzel sonuçlar aldık. Sağlıklı bir şekilde güzel bir beslenme süreci oluşturdu. Çevremdeki herkese sonsuz tavsiyemdir.
m...
Sağlıklı beslenme düzeni oturtmak ve kilo vermek için başvuru yapmıştım. Aç kalmadan ve güzel beslenerek bu süreci geçiriyoruz ve sürekli iletişim halindeyiz. Tavsiye ederim.
b...
Beyza Nur Hanım'a kilo almak için başvurdum. Kendisi çok sevecen, güler yüzlü ve yardımsever birisi. Yakın çevrede oturduğumdan kendisine denk geldim. İyi ki denk gelmişiz çok memnunum.
t...
Zayıflamak için ulaştım. Kendisi çok kibar ilgili ve enerjik karşıladı beni, daha sonra sorunumu, şikayetimi dinleyip tamamen benim hayat rutinime, sevip sevmediğim yiyeceklere göre plan hazırladı. Özellikle bu durum beni çok memnun etti. Çevreme kesinlikle tavsiye ediyorum çünkü klasik diyetisyenlik deneyiminin dışında bir durumla karşılaştım ve durum beni çok memnun etti.
Beyza Nur Alaca isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Beyza Nur Alaca, Diyetisyen. Size Beyza Nur Alaca tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Bölgesel Zayıflama, Gıda İntolerans Testi (Pinner Test), Zayıflama, Gelişme Geriliği, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Çocuk Beslenmesi.
Beyza Nur Alaca adresi nerede?Beyza Nur Alaca şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Halkalı Merkez Mh. Fatih Cd. Ekinevler Sk. Optimist Sitesi C Blok 1-3 D:4 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Beyza Nur Alaca isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Beyza Nur Alaca uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Beyza Nur Alaca isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Beyza Nur Alaca, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Beyza Nur Alaca hangi dilleri konuşuyor?Beyza Nur Alaca ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Beyza Nur Alaca isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Beyza Nur Alaca tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Beyza Nur Alaca hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Beyza Nur Alaca hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Beyza Nur Alaca hangi sigortaları kabul ediyor?Beyza Nur Alaca tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler