Eğitimlerim:
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Psk. Beyza Özdikicioğlu
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Süreklilik Anksiyete Ölçeği
Yas Terapisi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuk ve Ergenler İçin Psikolojik Sağlamlık Programı
Çözüm Odaklı Terapi
Psk. Beyza Özdikicioğlu
Bir arkadaşım Beyza Hanımdan danışmanlık almış ve memnun kaldığını söylemişti. Onun vesilesi ile Beyza Hanım iletişime geçtik. Kaygı bozukluğum vardı, hayata dair endişelerim. Gerçekten alanında iyi eğitim almış bir psikolog ilk seanslarımızdan itibaren daha olumlu düşünmeye başladım, daha pozitif düşünmeye başladım. Bu sebepten dolayı etrafımda sorunları olanlara da , çok güvenerek tavsiye ediyorum.
Sosyal medyadan ulaştım. Yeni doğum yapmıştım ailevi sorunlarım üzerine birde lohusalık depresyonuyla başa çıkamadığım İçin kendisinden yardım talep ettim fazlasıyla faydasını gördüm her şeyini yoluna koymamı sağladı kendisiyle yaptığımız terapiler sayesinde. Çevreme fazlasıyla tavsiye ettim. Çok anlayışlı empati duygusu çok yüksek aynı şeyleri yaşamış gibi beni telkin etmesi güler yüzü konuşma tarzı ve yargılamadan eleştirmeden konuşması çok hoşuma gitti
Sosyal medyadan ulaştım. Kedi fobimden dolayı başvurmuştum. Şimdi daha iyiyim. Günlük hayatımda bu korkumu yönetebiliyorum. Kedi gördüğümde değişik anormal tepkiler vermiyorum. Daha iyi hissediyorum. Sürecimiz çok güzeldi. Ara ara tekrar görüşüyoruz. Bana çok iyi geldi. Herkese tavsiye ederim. Sakinliği, ses tonunu çok beğendim.
z.....
Sosyal medyadan ulaştım. Kaygılarım vardı, kontrol altına almakta güçlük çektiğim kaygılarımı beraber kontrol altına alabildik. Artık insanlara güvenip daha sağlıklı ilişkiler kurabiliyorum. Bana çok iyi geldi. Sürecimizi beraber yürüttük iş birliği içerisinde. Beni her zaman yargılamadan dinledi, yardımcı oldu, neşesi ses tonu bana çok iyi geldi. İyi hissetmek isteyen herkese tavsiye ederim
f.....
Beyza Hanım'a sosyal medyadan ulaştım. Öfke problemim vardı. Özellikle trafikte insanlara karşı tahammülüm azalmıştı. İnsan ilişkilerinin fazla olduğu bir mesleğe sahibim. Ama bu süreci o kadar güzel yönettik ki şimdi sabırlıyım. Önce insanların neyi neden yapmış olabileceğini sorgulayıp öfkemi kontrol altına alabiliyorum. Beyza Hanımın ses tonu, dinlemesi yargılamadan bunu yapması bana çok iyi hissettirdi. Herkese tavsiye ederim
z....f
ailemle ılgılı sorunlar yasıyordum bana o kadar ıyi geldiki desteği eksıklerımı ve nasıl basacıkabılecegım konusunda aydınlattı resmen ınsanlar olan ıletısımımı gozden gecırmemı sagladı bana kattiği hersey benım ıcın cok kıymetlı
Beyza Hanım'dan toplamda 8 seans görüşme sağladım açıkçası bana çok iyi geldi. Benim kaygılarım, korkularım vardı çok yol kat ettik. Bunun haricinde kendisinin uyumlu, motive etmesi, sürekli ilgilenmesi, iletişim halinde olmamız bana çok iyi geldi. Beraber güzle bir süreç atlattık. Kedi fobim vardı üstesinden geldiğimi fark ettim. Beyza Hanım'dan aldığım seanslardan memnun kaldım.
f.....
Yaklaşık 1 yıl önce 38 gün arayla annemi, babamı covidden dolayı kaybettim bu süreçte Beyza Hanım'dan destek aldım. Günlük hayatımda çok zorlanıyordum, adapte olamıyordum. Kendisinin desteğini gördüm şu anda çok iyiyim. günlük yaşantımda, arkadaşlık ilişkilerimde yansıyordu insanlara karşı agresif olmuştum bu nedenle destek almak istedim kendisinin bu konuda yardımını gördüm ve memnunun. Beyza Hanım çok iyi yönlendiriyor. Kendimi sayesinde günlük hayatıma dönebildim. Çok kötü durumdaydım. Konuşma tarzıyla etkilemeden tesir altında bırakmadan danışanını konuşturarak yol gösterici olabiliyor.
Eşimle, ailemle alakalı kaygılarım vardı. Beyza Hanım ilk görüşme sağladığım psikolog değildi online olarak ilk görüştüğüm psikologdu. Kendisi gerçekten güvenilir birisi gibi geldi. Çok araştırma yaparak görüşme sağlamadım denk geldi ama memnun kaldım. 2 seans görüşme sağladım. Gereksiz kuruntu yaptığımı fark ettim. Gereksiz kuruntu yaptığımı herkes söylüyordu ama sanırım içselleştirdim, bilmiyorum. Olaylara daha farklı bakıyorum. Benden kaynaklı devam etmiyorum ama yine görüşmek istediğimi söylemiştim. Beyza Hanım'dan aldığım seanslardan memnun kaldım.
c.....
1 buçuk 2 aylık hamileyim bu süreci psikolojik olarak ağır atlattım. Beyza Hanım sağ olsun çok çok inanılmaz yardımcı oldu. Beklenilen, istenilen bir gebelikti ama ona rağmen çöküş yaşamamın sebebini asla bilmiyordum kendisi çok yardımcı oldu. Beyza Hanım çok iyi, çok ilgili, alakalı, sakin, yönlendirmeleri çok iyi bir uzman. Kendisinden sadece gebelikle alakalı değil eşimle olan iletişimiz içinde görüşme sağladım sağ olsun bana büyük desteği oldu. Eksiklerimi görmem konusunda yardımcı oldu. Beyza Hanım'dan 3 seans danışmanlık hizmeti aldım ve devam edeceğim. Kendisinden aldığım danışmanlık hizmetinden memnunum.
Beyza Özdikicioğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Beyza Özdikicioğlu, Psikoloji. Size Beyza Özdikicioğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bender Gestalt Motor Algı Testi, Gessell Gelişim Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi.
Beyza Özdikicioğlu adresi nerede?Beyza Özdikicioğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ortahisar Trabzon
Adresine gitmek zorunda kalmadan Beyza Özdikicioğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Beyza Özdikicioğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Beyza Özdikicioğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Beyza Özdikicioğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Beyza Özdikicioğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Beyza Özdikicioğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Beyza Özdikicioğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Beyza Özdikicioğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 20 hasta / danışan, Beyza Özdikicioğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Beyza Özdikicioğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Beyza Özdikicioğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.