Vajinismus Tedavisi
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Doğum Psikoloğu
Draw A Person
Durumluk Anksiyete Ölçeği
Beyza Özeren
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ebeveyn Danışmanlığı
Mental Muayene
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Beyza Özeren
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergenler İçin Psikolojik Sağlamlık Programı
Beyza Özeren
Çocuklarda Tematik Algı Testi (CAT)
Çocuklarda Yeme Problemleri
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
Beyza Özeren
Bazı sorunlarım sebebiyle araştırarak ulaştım Beyza Hanım'a. 5-6 seans aldım. Yaşadığım sıkıntı tamamen ortadan kalktı. Çok güleryüzlü bir uzman. Danışanı kesinlikle yargılamadan, samimi ve içten yaklaşıyor. Verdiği egzersizleri ve tavsiyeleri düzenli uyguladığımda yaşadığım sıkıntıdan tamamen kurtuldum. Çok fayda sağladı.
z.....
Çift terapisi için tavsiye üzerine ulaştım kendisine. Sonrasında bireysel olarak devam ettim. 5 seans aldım. Çok olumlu değişmeler gözlemledim. Farkındalığım arttı. Beyza Hanım'ın çok net ve vurucu cümleleri var. Terapi sürecimiz biteli 6-7 ay olmasına rağmen hala o cümleler ara ara aklıma gelir ve beni frenler. Beyza Hanım çok sıcakkanlı ve ilgili. Açıksözlü ve gerçekleri su yüzüne çıkartan bir uzman. Genel anlamda çok memnun kaldım.
Hayat akışım, çocuk yapma baskıları sebebiyle arkadaşımın tavsiyesi üzerine ulaştım Beyza Hanım'a. Online olarak görüştük. Kendisi seans saatlerine çok sadıktı. 5 seans aldım. Kişisel sebeplerden ötürü devam edemedim. Haftalık ödevleri ve alıştırmaları oluyordu. Bunlar güzel yöntemlerdi. Fayda gördüm. Bakış açımı değiştirmeme katkı sağladı. Bazı şeylere daha olumlu bakmaya ve kendimi farketmeye başladım. Beyza Hanım kendini geliştirmeye çalışan, araştıran,meraklı ve ilgili bir uzman. Bu durum da karşı tarafta bir saygınlık yaratıyor. Genel anlamda ilgili ve danışan yaklaşımı güzel bir uzman. Sadece kendi hayatından daha az örnek vermesi daha güzel olurdu diye düşünüyorum. Genel anlamda memnun kaldım.
c.....
Sorunlarımı çözmeye çalıştı.Bazı şeyleri zamana bırakıp kabullenmem konusunda yardımcı oldu bana.Bazı durumları zamana bırakmayı kabullendim.Samimi, güleryüzlü, içten davranması güzeldi.Her zaman iletişim halindeydik.
he...i
Terapiye başlamaya çok zor karar verdim ama hayatımın dönüm noktaları oldu. Kendime yaptığım en büyük iyiliklerden biri psikolojik olarak destek almak diyebilirim. Kaygı bozukluğu-takıntılı düşünceler için başvurdum ve şu an bambaşka bir yerdeyim, terapinin meyvelerini topluyorum. Teşekkür ederim Beyza Hanım hayatıma cesur adımlar atmama yardımcı olduğunuz için.
ky...ö
Beyza Hanım'dan hayır deme, sınır çizme, kendini tanıma ve başka bir takım problemlerim sebebiyle 6 aydır terapi alıyorum. Kendisinin güler yüzlü ve sıcak tavırları sayesinde terapiye dair korkularımı yendim ve çok verimli bir 6 ay geçirdim. Şu an 6 ay öncesine baktığımda bir çok şeyin değiştiğini görüyorum. Gelmiş olduğum durumdan çok memnunum. Beyza Hanım'a bu kendimi keşfetme yolculuğumda bana yol arkadaşlığı yaptığı için teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız hocam
Depresyon tedavisi için gittim. 6-7 seanstır devam ediyorum. Kaygılarda azalma yaşadım. Daha pozitif bakabiliyorum artık olaylara. Çok dürüst ve sevecen bir uzman.Çok ilgili.Çok dobra.Genel anlamda memnun kaldım.Seanslara devam ediyoruz.
y.....
Vajinismus şikayetiyle gittim. Yaklaşık 5 aydır devam ediyorum. Vajinismus sorunum çözüldü. Şu an doğumla ilgili kaygılarım var. Onun için devam ediyorum. Bana bir kitap önerdi. O kitaptan çok memnun kaldım. Samimi bir arkadaş gibi konuşmasından memnun kaldım. Daha az seansta çözüm bulsam daha iyi olurdu benim için.
Bazı sebeplerden ötürü eşimden 5 yıl ayrı yaşamak durumunda kalmıştım. O dönemdeki sıkıntılarımla ilgili ulaştım kendisine. Çok ilgili dinledi. Çok kibar bir uzmandı. Çok güzel karşıladılar. Tavsiyelerde bulundu. Örneklendirmeler yaptı.Tekrar aradı beni,ilgilendi.Genel anlamda memnundum.
Genel bir görüşme için gittim. 3 seans aldım. Konuşmalarımız arkadaş gibi devam etti. Kendinden de örnekler vererek ilerledi.Bu benim çok hoşuma gitti ve çok daha rahat hissettim kendimi. Yapmam gereken şeyleri farkettim.Daha önce de farklı bir psikoloğa gittim. Beyza Hanım'ın yaklaşımı çok daha dostçaydı. Çok memnun kalmıştım. Şehir değişikliğim sebebiyle devam edemedim. Gönül rahatlığı ile herkese tavsiye edebileceğim bir uzman.
Beyza Özeren isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Beyza Özeren, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Beyza Özeren tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Draw A Person, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri.
Beyza Özeren adresi nerede?Beyza Özeren şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Beyza Özeren isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Beyza Özeren uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Beyza Özeren isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Beyza Özeren, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Beyza Özeren hangi dilleri konuşuyor?Beyza Özeren ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Beyza Özeren isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Beyza Özeren tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Beyza Özeren hakkında ne düşünüyor?Toplam 35 hasta / danışan, Beyza Özeren hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.