Merhaba ben Beyza Uzun. Kırklareli Üniversitesi Sosyoloji mezunu oldum. Üsküdar Üniversitesi Sosyoloji Yüksek Lisans sürecimde aynı zamanda Üsküdar Üniversitesi 'Aile Danışmanlığı' eğitimimi tamamlayarak 'Aile Danışmanı' ünvanı aldım. CİSED'in vermiş olduğu Uluslararası Cinsel Terapi Eğitimini tamamlayarak, 'Uluslararası Cinsel Terapist' ünvanı aldım. Çalışma alanlarım arasında evlilik, evlilik öncesi evre, duygusal ilişkiler, çift danışmanlığı, iletişim bozuklukları, aile içi iletişim sorunları, cinsel işlev bozuklukları, cinsel isteksizlik, cinsel travma, evlilik ve cinsellik, evlilik öncesi cinsellik, erken ve geç boşalma, ereksiyon sorunu, vajinismus, ve cinsel tiksinti bozukluğu yer almaktadır. Evlilikte cinsel sorunları olan ailelerle ortak bir çalışma yürüttüm. Şu anda Üsküdar Üniversitesi Sosyoloji Yüksek Lisans Tez aşamasındayım. En başta meslek etiğini göz önünde bulundurarak, tecrübelerim ve insanların hayatlarına dokunabilmek ,yardımcı olabilmek, iyileştirmek içgüdüm ve almış olduğum eğitimlerim benim pusulamdır.
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Beyza Uzun adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Beyza Uzun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Beyza Uzun, Aile Danışmanlığı.
Beyza Uzun adresi nerede?Beyza Uzun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Suadiye, Bağdat Cd. No:483/9 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Beyza Uzun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Beyza Uzun online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Beyza Uzun hangi dilleri konuşuyor?Beyza Uzun ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Beyza Uzun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Beyza Uzun bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Beyza Uzun ile iletişime geçmenizi öneririz.
Yakınlardaki Aile Danışmanları