Aile İçi İletişim Sorunları
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
g.....
Terapisi çok iyi geldi bana. 3 seans gittim kendilerine eşimle ilgili ailevi problemlerim için. Arkadaşım tavsiye etmişti. Gerçekten memnun kaldım. Bunlar bilinen problemlerdi ama telkinleri sayesinde daha sakin davranmayı öğrendim.Hemen fevrileşmemem gerektiğini vurguladı ve bana yardımcı oldu. Çok sakin ve ratalatıcı bir kadın. Gerçekten böyle tane tane konuşması hoşuma gitmişti. Genç yaşına rağmen oldukça başarılı birisi, tavsiye ederim görüşmek isteyenlere.
i̇....
En son 2 hafta önce gitmiştim kendisine, ondan önce de 2 seans görüştük. İnternet üzerinden tesadüf eseri buldum kendisini. Çok genç olduğu için önce tereddüte düştüm, bir şey beklemedim ama görüştükten sonra çok şaşırdım. Hiçbir sıkıntı yaşamadım kendisiyle. Çok sıkıntılı süreçlerim vardı; ayrılık problemim vardı özel hayatımda.Onun dışında bir şeyi düşününce ona odaklanmak için parmaklarımla 4-8-12-16 gibi sayıyordum. Hani bazı insanlar tırnaklarını yer ya birşey düşünürken,bu da öyle birşeydi. Nasıl oldu bilmiyorum ama kurtuldum bu takıntımdan. Bana gayet iyi ve rahatlatıcı geldi Beyza Hanım.
Her şeyi kontrol etme isteği duyuyordum.Yolda yürüyorken; bir çocuk koşarken düşse ağzı yüzü dağılır mı bir şey olur mu gibi düşünceler geçiyordu hep aklımdan. Bir trafik kazası sonucu oldu, hep böyle bir panik halindeydim. Nöbetlerim oluyordu. Beyza Hanım'ın sayesinde çok iyi ilerlemeler kaydettim ve memnun kaldım. Hala çok az etkileri sürüyor atakların ama iyi bir ilerleme oldu. Daha önce psikiyatriste gittiğimde birden fazla ilaç vermişti bana, onları içtiğimde sadece uyuyor ve korkularımdan kurtulamıyordum. Bunu kendisine söylediğimde tatmin edici bir cümle kurmuyordu bana. Ama Beyza Hanım çok farklı, bana destek veriyor. Süreçlerden geçeceğiz, beraber atlatacağız diyerek pozitif olumlu yargılarla yardımcı oluyor. Kendimi çok daha iyi hissetmeme destek olan bir yapısı var.
şu...z
Uzun zamandır geçmeyen kaygım vardı. Ne yapacağımı bilmiyordum. Beyza hanım bu konuda bana çok yardımcı oldu. Sayesinde kısa sürede hayatımı daha rahat bir şekilde devam ettirebiliyorum.
Beyza Yaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Beyza Yaz, Psikoloji. Size Beyza Yaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bireysel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Normal Randevu, Ergen Terapisi, Yetişkin Terapisi, Bağımlılık Terapisi, İlişki Terapisi, Oyun Terapisi, Çocuk ve Ergen Terapisi, Aile Danışmanlığı.
Beyza Yaz adresi nerede?Beyza Yaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atalar Mah. Büklü Sk. No:5 D:2 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Beyza Yaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Beyza Yaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Beyza Yaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Beyza Yaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Beyza Yaz hangi dilleri konuşuyor?Beyza Yaz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Beyza Yaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Beyza Yaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Beyza Yaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Beyza Yaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Beyza Yaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu