Atalar Mah. Büklü Sk. No:5 D:2, Kartal, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin

Aile Danışmanlığı +19 daha fazla

Aile İçi İletişim Sorunları

Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı

Bağımlılık Terapisi

Terapi

Uzm. Kl. Psk Beyza Yaz , EDD BESLENME VE SAĞLIKLI YAŞAM MERKEZİN'DE danışanlarına Psikolog olarak hizmet vermektedir.Ağrılıklı yetişkinlerle çalışmakta olup, hayata geçecek yeni projesi ile çocuklar üzerine de uzmanlaşma yolunda olacaktır.

Makaleler
Röportaj

Terapisi çok iyi geldi bana. 3 seans gittim kendilerine eşimle ilgili ailevi problemlerim için. Arkadaşım tavsiye etmişti. Gerçekten memnun kaldım. Bunlar bilinen problemlerdi ama telkinleri sayesinde daha sakin davranmayı öğrendim.Hemen fevrileşmemem gerektiğini vurguladı ve bana yardımcı oldu. Çok sakin ve ratalatıcı bir kadın. Gerçekten böyle tane tane konuşması hoşuma gitmişti. Genç yaşına rağmen oldukça başarılı birisi, tavsiye ederim görüşmek isteyenlere.

Uzm. Kl. Psk. Beyza Yaz

Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim.Daha güzel günler diliyorum.Saygılar

En son 2 hafta önce gitmiştim kendisine, ondan önce de 2 seans görüştük. İnternet üzerinden tesadüf eseri buldum kendisini. Çok genç olduğu için önce tereddüte düştüm, bir şey beklemedim ama görüştükten sonra çok şaşırdım. Hiçbir sıkıntı yaşamadım kendisiyle. Çok sıkıntılı süreçlerim vardı; ayrılık problemim vardı özel hayatımda.Onun dışında bir şeyi düşününce ona odaklanmak için parmaklarımla 4-8-12-16 gibi sayıyordum. Hani bazı insanlar tırnaklarını yer ya birşey düşünürken,bu da öyle birşeydi. Nasıl oldu bilmiyorum ama kurtuldum bu takıntımdan. Bana gayet iyi ve rahatlatıcı geldi Beyza Hanım.

Uzm. Kl. Psk. Beyza Yaz

Pes etmeyip geldiğinizden ötürü mutluyum.Sevgiler,saygılar

Her şeyi kontrol etme isteği duyuyordum.Yolda yürüyorken; bir çocuk koşarken düşse ağzı yüzü dağılır mı bir şey olur mu gibi düşünceler geçiyordu hep aklımdan. Bir trafik kazası sonucu oldu, hep böyle bir panik halindeydim. Nöbetlerim oluyordu. Beyza Hanım'ın sayesinde çok iyi ilerlemeler kaydettim ve memnun kaldım. Hala çok az etkileri sürüyor atakların ama iyi bir ilerleme oldu. Daha önce psikiyatriste gittiğimde birden fazla ilaç vermişti bana, onları içtiğimde sadece uyuyor ve korkularımdan kurtulamıyordum. Bunu kendisine söylediğimde tatmin edici bir cümle kurmuyordu bana. Ama Beyza Hanım çok farklı, bana destek veriyor. Süreçlerden geçeceğiz, beraber atlatacağız diyerek pozitif olumlu yargılarla yardımcı oluyor. Kendimi çok daha iyi hissetmeme destek olan bir yapısı var.

Uzm. Kl. Psk. Beyza Yaz

Bu yolculukta size eşlik edebildiysem ne mutlu..

Konum: başka bir yer

Beyza hanımla henüz 3.seansım. İlişkilerimde sorunlar yaşıyordum. Artık kuruntularımı törpüleyip, daha farklı pencerelerden bakmayı öğreniyorum. Teşekkür ederim

Uzm. Kl. Psk. Beyza Yaz

Açılan her pencereye umutla bakabilmenizi dilerim.Sevgiler

Ş
Konum: Terapi Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme

Uzun zamandır geçmeyen kaygım vardı. Ne yapacağımı bilmiyordum. Beyza hanım bu konuda bana çok yardımcı oldu. Sayesinde kısa sürede hayatımı daha rahat bir şekilde devam ettirebiliyorum.

Uzm. Kl. Psk. Beyza Yaz

Beraber ilerledik,güzel gelişmeleri birlikte gördük.Sevgiler