2023 yılında Selçuk Üniversitesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümünden mezun oldum. Eğitim süresince birçok seminer ve sertifika programlarına dahil oldum. Konya Devlet hastanesi ve Tıp Fakülte Hastanesi’nde staj yaptım.
Meslek hayatımda ise, 1 yıl boyunca Tarsus Adliyesi ve Kaymakamlığı’nda toplu beslenme üzerine diyetisyenlik yaptım. Şuan ise Sağlıklı Yaşam Merkezinde, online ve yüz yüze Beslenme ve Diyet hizmeti vermekteyim.
İnsanlara sağlıklı beslenmeyi ve bunu yaşam tarzı haline getirmelerini amaçlıyorum.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi

Beyzanur Bozdoğanlı Beslenme Ve Diyet Danışmanlığı
Atatürk Mahallesi Ümit Yaşar Oğuzcan Bulvarı Atatürk Konutları C Blok Altı, Tarsus, Mersin

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Banka Havalesi

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet +43 daha fazla

Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme

Aralıklı Oruç Diyeti

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

Atatürk Mahallesi Ümit Yaşar Oğuzcan Bulvarı Atatürk Konutları C Blok Altı, Mersin

Röportaj

Beyzanur Hanım ile arkadaş aracılığıyla tanıştım. Çok bilgilendirici ve zorlamadan diyet sürecini ilerletebilirsiniz. Kilo vermekte güçlük çekiyorum, bu yüzden başvurdum. Kendisinin bilgilerinden faydalandım. Herkese tavsiye ederim.

Beyza Hanım ile 4 aylık bir süreç geçirdik. Gerçekten çok güler yüzlü ve samimi birisi. Diyet sürecimde çeşitli tarifler yaptık, hiç sıkılmadım. Diyet sonunda istediğim kiloya geldim, daha önemlisi insülin direncim 8.5'ten 4.5'e düştü. Herkese tavsiye ediyorum.

Beyza Hanım'la arkadaş tavsiyesi ile tanıştım. Yüksek tansiyon ve fazla kilo ile gitmiştim. 3 ay gibi bir süre geçirdik. 20 kiloya yakın kilo verdim ve tansiyon ilaçlarımdan birini içmeyi bitirdim. Çok memnunum, herkese Beyza Hanım'ı tavsiye ediyorum.

Beyza Hanım ile sosyal medyadan tanıştık. Çok güler yüzlü ve ilgiliydi. Tüm sorunlarıma yardımcı oldu. 2 ayda 10 kilo verdim ve kan değerlerim normale döndü. Herkese öneririm.

Sosyal medya sayesinde ulaştım. Hareketsizlikten dolayı kilolarım vardı.
Çevreme tavsiye ederim, güzel ilgileniyor ve hızlı dönüş sağlıyor. Destek ve motivasyon açısından beni güdüledi.

Beyzanur Hanım'a sosyal medyadan ulaştım. İşini hakkıyla yapan bir diyetisyen. Ben 1 haftada 2 buçuk kg falan veriyorum ve hiç acıkmadan hiç aç bırakmıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

Beyza Hanım ile sosyal medya üzerinden online sürecimiz başladı. 2 ayda 10 kilo verdim. Çok güler yüzlü bir hanım. Ve online olmasına rağmen sürekli iletişim halindeydi benimle. Ayak ve diz ağrılarım vardı, kilo verdikten sonra şikayetlerimin hepsi neredeyse geçti. Online diyette gönül rahatlığıyla herkese öneriyorum.