KARAAĞAÇ MAHALLESİ ŞEHİT YÜZBAŞI FATİH DEVRAVUT CAD. NO:19 HAKKI MERCAN İŞ MERKEZİ DAİRE: 106 ERZİNCAN/MERKEZ, Erzincan Merkez, Erzincan
Diyetisyen Randevusu
Çölyak Hastalığında Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
bi...k
Çok fazla diyetisyen danışmanlık tecrübeme dayanarak, harika iletişimi, kısa sürede kilo berdirmek yerine sağlık öncelikli yaklaşımı ile herkese tavsiye edeceğim bir diyetisyen.
e....ş
Seans sırasında detaylı açıklamalar yapıyor. Diyet sürecinde neler yapmanız gerektiğini ve neler yapmamanız gerektiğini nedenleriyle birlikte açıklıyor. Bu durum gerçekten neden sağlıklı beslenmeniz gerektiğini size gösteriyor. Beyza Hanımın güler yüzü ve yargılayıcı olmayan yaklaşımı ile diyet süreci çok sağlıklı bir şekilde ilerliyor. Gerçekten doğru bir seçim yapmışım diyorum.
k....k
Beyzanur hocamla ıyıkı yollarımız kesıstı zor kılo veren bırıydım ıkı ayda cıddı kılolar verdım ıkı kucuk cocugumla her hafta gıdıyorum kızlarımında bırıcık ablası oldu asırı sıcak kanlı cana yakın güler yüzlu dahada bı kac daha beraberız ıns
nu...n
Ben beyza hanimla 10 hafta once tanıstim ve harika bir sekilde 10 kilo verdim iyiki tanidim sizi beni motive etmeniz ve nasil planlayalim demeneniz tanidigim en mükemmel diyettisyensiniz iykiki varsiniz sayenizde kendimi daha iyi hissediyorum
üm...
Yeni doğum yapmış bir danışanı olarak beni hem diyetimde desledi hemde her seansımızda bebeğimle ilgili kendimle ilgili endişelerimde desteğini hiç eksik etmedi , seansa endişelerimle girip sonrasında mutlu olarak ayrıldım güler yüzü ve üslubu umut verici , iyi ki Beyzanur Hanımla yollarımız kesişti
g....k
Kabızlık problemimi çözen tek diyetisyen. Sorunlarıma gayet ilgili ve dogru çözüm önerileriyle yaklaştı ve sayesinde bagirsak problemim ortadan kalktı. Aynı zamanda güleryüzlü ve moral kaynağı kendisi
d....t
Her daim guleryuzlulugu ve sempatisiyle geçen randevular ile sadece diyetisyen değil muhteşem bir terapist olarak da karşıma çıkmakta Beyzanur hanım. İlgisi alakası muhabbeti ile her seansta enerji veren yapısı ile diyet süreci daha keyifli devam ediyor ayrıca hiçbir zaman da moralinizi bozmamasi, her daim yapıcı olması da o kadar artilardan sadece bir kaçı. Teşekkürler Beyzanur hanım
s....p
Kendisi bir diyetisyenden öte danışanına arkadaş gibi yaklaşıyor. Kilo verme sürecimde kendisini çok yakın buldum, aynı zamanda çok güleryüzlü, anlayışlı ve danışanını her konuda dinleyen biri, işinin hakkını vermek üzerine hizmet veriyor, bir liste yazıp da buna uy gibisinden herhangi bir yaklaşımı yok, gayet güleryüzlü, her konuda her şeyi anlatıyor ve dinliyor, bu anlamda çok beğeniyorum. Erzincan'da da kendisinin tek olduğunu düşünüyorum, daha önce de bir çok diyetisyene gittim ama kendisi gibi benim için yok, bir çok arkadaşıma da kendisini tavsiye ettim, diyet yapmak herkesin zoruna gider ama ben kendisi sayesinde diyeti sevdim, bir diyetisyenden öte kendisiyle konuşurken psikolog gibi de hissediyorum, bu anlamda devam etmeyi düşünüyorum, kendisi tamam diyene kadar da devam edeceğim.
a....m
Ben kilo vermek üzerine kendisinden destek alıyorum. Kendisi çok ilgili ve güleryüzlü bir uzman, bu anlamda geçirdiğim süreçten çok memnun kaldım. Diyet listelerine de kolaylıkla uyum sağlayabiliyorum, kişiye özel diyet listeleri uyguluyor, süreç boyunca 11 kilo verdim.
a....ö
Beyzanur hocayı gerçekten çok seviyorum, kişiliği ve karakteri çok iyi bir diyetisyen, aynı zamanda çok güleryüzlü ve motive etmesi çok güzel, insanı psikolojik olarak da çok rahatlatıyor, kilo verme sürecimde bazen psikolojik olarak kilo alma alma durumu hissettiğim zaman, moralim bozuk olduğu zamanlarda bu konularda bana çok yardımcı oluyori beni motive ediyor. Verdiği diyet listeleriyle hayat yaşam tarzını değiştiriyor, bu anlamda herkese de tavsiye ediyorum. Seanslarıma hala devam ediyorum şu ana kadar yaklaşık 8,5 kg verdim ama bazı rahatsızlıklarım vardı, sorunlu çıkan tahlillerimden dolayı üç ay kadar bir ara vermiştik, şu an yeniden başladık, gözle görülür derecede acayip şekilde kilo verdim.
Beyzanur Gönen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Beyzanur Gönen, Diyetisyen. Size Beyzanur Gönen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Enteral Beslenme, Alkali Diyet, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Sporcu Beslenmesi, Parenteral Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Yeni Doğan Metabolik Hastalık, Gelişme Geriliği.
Beyzanur Gönen adresi nerede?Beyzanur Gönen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- KARAAĞAÇ MAHALLESİ ŞEHİT YÜZBAŞI FATİH DEVRAVUT CAD. NO:19 HAKKI MERCAN İŞ MERKEZİ DAİRE: 106 ERZİNCAN/MERKEZ Erzincan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Beyzanur Gönen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Beyzanur Gönen uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Beyzanur Gönen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Beyzanur Gönen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Beyzanur Gönen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Beyzanur Gönen tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Beyzanur Gönen hakkında ne düşünüyor?Toplam 28 hasta / danışan, Beyzanur Gönen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Beyzanur Gönen hangi sigortaları kabul ediyor?Beyzanur Gönen tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.