Uzm. Kl. Psk. Beyzanur Yılmaz

İstanbul 1 adres

Uzm. Kl. Psk. Beyzanur Yılmaz
İstanbul, İstanbul

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Merhaba, ben Uzman Klinik Psikolog Beyzanur Yılmaz. Lisans eğitimimi İstanbul Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nde tamamladıktan sonra Marmara Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans (Tezli) programını onur derecesiyle bitirdim. Yüksek lisans sürecinde Minesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri (MMPI) uygulama eğitimi, Diyalektik Davranış Terapisi (DDT) ve Mindfulness Temelli Stres Azaltma (MBSR) eğitimlerine katıldım. Bu eğitimlerin ardından duygu durum bozuklukları, ilişki ve aile problemleri, yas ve ayrılık, öfke ve stres yönetimi gibi konular üzerine süpervizyon eşliğinde çalışmalar yaptım. Ayrıca, Depresyon, Obsesif Kompulsif Bozukluk, Travma Sonrası Stres Bozukluğu, Yaygın Kaygı Bozukluğu, Panik Bozukluk, Agorafobi, Sosyal Fobi, Özgül Fobi ve Yeme Bozuklukları gibi alanlarda Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimi aldım. Şu anda Diyalektik Davranışçı Terapi ve Bilişsel Davranışçı Terapi ekollerini kullanarak yetişkin bireylere terapi hizmeti sunmaya devam etmekteyim.

Konum: Uzm. Kl. Psk. Beyzanur Yılmaz Diğer

Deprem sonrası Beyza hanımdan terapi almaya başladım. Benim karanlığımdaki ışıktı. Zor bir süreci sağlıklı atmam için elinden geleni çabayı gözlerindeki umudu beni iyileştirdiğini hissettim. Dakik oluşu ve işinin ehli birine denk gelmenin mutluluğu yaşadım. Çok teşekkür ederim. Sürecin başından beri seans sonlarındaki huzur ve bana sunduğu yollar ile kendimi özgürce ifade edebiliyorum.

Konum: Uzm. Kl. Psk. Beyzanur Yılmaz Diğer

Beni memnun eden açıklamalarıyla çok hoşnut oldum.

Konum: Uzm. Kl. Psk. Beyzanur Yılmaz Diğer

Beyza hanımla, babamın vefatı sonrası tanıştım. Yas sürecimde ve aynı zamanda tamamlanması gereken tezimin getirdiği duygusal zorlanmalar sırasında kendisinden destek alıyor olmak bana çok iyi geldi. 2 sene sonra, deprem nedeniyle tetiklenen duygularım sonrası tekrar seanslara başladık. Derinlerde size karmakarışık gelen bir şeyleri anlatmaya çalışırken; şefkatle, bir damla bile yargı olmadan, samimiyetin sıcaklığını da içeren profesyonellik dengesini kurarak anlaşılmak çok kıymetli ve bunu bana sunduğu için Beyza hanıma çok teşekkür ediyorum.