E. Bihter Gürler Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bonding
Çene Eklemleri Tedavisi
Çocuk Diş Tedavisi
İmplant
E. Bihter Gürler Muayenehanesi
Akademik ilgi alanının başında endokrin ve kemik fizyolojisi yer alan Dr. Gürler klinik olarak da sistemik hastalıklar ve dişhekimliği çift yönlü ilişkisini irdeleyen fonksiyonel dişhekimliği yaklaşımını benimsemektedir. Aynı zamanda Amerika Birleşik Devletleri Boston eyaletinde bulunan bir yapay zeka şirketinde analizci olarak çalışmaktadır.
Ağırlıklı olarak implant, ortodonti, estetik porselenler ve gülüş tasarımı çalışan Dr. Gürler Gebze'de yer alan muayenehanesinde butik olarak hizmet vermeye devam etmektedir. Dr. Gürler ileri derecede İngilizce ve A2 düzeyinde Almanca ve Portekizce bilmektedir.
Esra Hanım dolgu, implant ve diş temizliği işlemimi yaptı. Herhangi bir problem yaşamadım. Kendisinin ilgisinden ve tedavisinden memnunum.
y.....
Esra Hanım işinde çok tecrübeli ve gerçekten profesyonel bir doktor. Bütün arkadaş çevreme ve aileme tavsiye ediyorum. Diş teli tedavim uygulandı ve tedavime devam ediyorum. Tedavimden memnunum.
z.....
Doktorum işinin ehli, çok iyi bir doktor. Ben çok memnunum. İmplant tedavimi ve porselen olan dişimi yaptırdım. Tedavimden çok memnunum.
Esra Hanım'a implant tedavimi yaptırdım. Tedavimden memnun kaldım. Esra Hanım başarılı bir doktor. Kendisinden memnunum.
Ben gayet memnunum. Esra Hanım başarılı, tecrübeli, iyi bir doktor. İmplant, kanal tedavisi, diş çekimi ve dolgu tedavim yapılıyor. Kendisi tedavi öncesinde ve sonrasında sürecimle ilgili bilgilendiriyor.
i̇....
Kendisinden çok memnunum çevremde de bir çok kişiye de öneriyorum.Hem diş temizliği ile ilgili işlem yaptırdım hem de sağ tarafımda ki dişimde problemi hallettim bir problem kalmadı önümüzde gün tekrar gitmeyi düşüyorum.Hem güler yüzlü hem de eli hafif herhangi ağrı çekmeden sıkıntı çekmeden çözdü kurum da güler yüzlü kişiler olması sevindirici bir durum.
Bihter Hanımdan çok memnunum yönlendirdiğim hastalar da çok memnunlar. Ben cerrahi işlem için başvurdum cerrahi çekim yapıldı bir de diş teli taktırıcam çok iyi olduğundan dolayı ona gideceğim.
Kanal yenileme yapılan dişim vardı ilerisinde çekime gider demişti öyle oldu çekim yapıldı sonrasında sıkıntı yaşamadım düzeldi bir de senelerdir ağrısını çektiğim dişim vardı diş kökünde çatlaklık vardı onu çekti o ağrılarımı dinlendirdi bu yönden memnunum eskisi kadar ağrım yok.İmplanat yapıldı üst dişim olmasına rağmen düşme vs yaşamadım çünkü etrafımda düşme yaşayan görmüştüm ama ben de olmadı sonuçlardan memnunum.
y.....
Esra Hanım ilgili eli de gayet güzel memnunuz çok becerekli kendisi memnuniyetimden dolayı bir kaç hastayı da gönderdim.İmplant yaptırdım memnun kaldım.
Esra Hanım gayet iyi bir doktor yakınlarıma da tavsiye ediyorum.Dişde ki kanal tedavisi diş temizliği 20 lik diş çekimi yapıldı yapılan işlemden memnun kaldım.Samimiyeti elinin hafifliğinden memnunum.
Esra Bihter Gürler isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Esra Bihter Gürler, Diş Hekimi. Size Esra Bihter Gürler tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: İmplant, Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları, Lamina Uygulamaları, Laminate Veneer, Porselen Laminate Veneer, Estetik Porselen, Zirkonyum Porselen Kronlar, Kök Kanal Tedavisi, Periodontoloji, Çocuk Diş Tedavisi.
Esra Bihter Gürler adresi nerede?Esra Bihter Gürler şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hacıhalil, 1210 sok. 15/6, Gebze Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Esra Bihter Gürler isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Esra Bihter Gürler online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Esra Bihter Gürler isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Esra Bihter Gürler, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Esra Bihter Gürler hangi dilleri konuşuyor?Esra Bihter Gürler ile İngilizce, Almanca, Farsça, Portekizce dilinde konuşabilirsiniz.
Esra Bihter Gürler isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Esra Bihter Gürler bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Esra Bihter Gürler ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Esra Bihter Gürler hakkında ne düşünüyor?Toplam 35 hasta / danışan, Esra Bihter Gürler hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Esra Bihter Gürler hangi sigortaları kabul ediyor?Esra Bihter Gürler tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Eureko Sigorta, Ziraat Sigorta, Inter Partner Assistance, Aviva Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri