Bugun Sincan 12. Cad. Nafizkorez hastanesinde apandist ameliyati oldu annem. Yasi cok ileri degil fakat tansiyon ve kalbi vardi. Bu sebeple kaygiliydik ve doktoru da tanimiyorduk. Fakat kendisi gercekten ozguvenli bir sekilde bize telkinde bulundu ve bu isi ustalikla gerceklestirdi. Annem de biz de cok memnunuz Allah ondan razi olsun. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
s....m
Son derece efendi saygılı bir doktor gerçekten doktorluk mesleğine çok yakışan başarılı bir cerrah. Annemin bacağında kaç senedir ödem apse vardı Bilal hoca Allah razı olsun temizleyelim rahat etsin dedi iyiki denk gelmiş böyle iyi bir doktor teşekkür ederiz.
su...6
Dünyanın en mükemmel doktorlarından olabilir. İlgisi samimiyeti ve desteği ile işkence gibi olan tedavi süreci tamamen eğlenceye dönüşüyor.Her seferinde gözüne minnetle bakıyorum. Allah ondan razı olsun.
al...a
Mükemmel bir doktor tam bir beyefendi. Nazik kibar sorun çözücü güler yüzlü insanın odasından çıkmayası geliyor. Şiddetle cerrahi de hocamı tavsiye ederim.
Bilal Arıkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bilal Arıkan, Genel Cerrahi.
Bilal Arıkan adresi nerede?Bilal Arıkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bilal Arıkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bilal Arıkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Bilal Arıkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bilal Arıkan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bilal Arıkan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bilal Arıkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Bilal Arıkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Genel Cerrahlar
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar