Doç. Dr. Bilal Geyik

Kardiyoloji · Daha fazla

Çorlu 1 adres

Kardiyoloji Randevusu

• O

Bir süredir yaşadığım tansiyon problemi için Bilal Geyik hocama randevu alıp muayeneye gittim bilimsel olarak açıklamaları tedavi sürecini anlatması ve tüm tetkikleri hızlıca yapıp yorumlası mükemmeldi uygun ilaç tedavisine başlayarak bir ay sonra kontrole gideceğim Bilal bey güvenle ihtiyacınız olduğunda başvurabilirsiniz

• M

Annem çok öksürdüğü için hastanede yatarken, göğüs hastalıkları doktoru bir de kalp doktoru görsün diye Bilal Bey’e yönlendirmişti. Doktor bey bakıp kalpte herhangi bir sıkıntı olmadığını söyledi. Ama annemin şikayetleri artınca 1 hafta sonra başka bir kalp doktoruna gitti ve acil anjiyoya alındı. Bir damarı %90, diğer iki damarının da %50 tıkalı olduğunu öğrendik. Anneme 3 stent takıldı. Alanında uzman diye güvendiğimiz bu doktor nasıl tespit edemedi anlamadık.

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

• G

Eşim için tamamen tedbir amaçlı randevu aldık, göğsü sıkıştı nefes darlığı oldu biz de vitaminden oldu falan diye düşündük, hoca resmen ultrason ile tespit etti bizi hemen anjiyoya yönlendirdi ve hoca sayesinde eşimin rahatsızlığını öğrendik. Sonra hemen esimin kardeşini de yönlendirdim. Gercekten mükemmel bir hoca. Yarın kontrolumuz var, hicbir şeyi ihmal etmeyen en ufak bir şey görüp bizi yönlendiren tüm doktorlardan Allah razi olsun.

• L

Şu an Lüleburgaz medikent hastanesinde görev yapmaktadır.Hasta ile o kadar yakın ilişkisi vardır ki sanki baba-oğul,ağabey-kardeş gibi düşünürsünüz.Hastalığımdan dolayı ankara dahil onlarca kardiyologla iletişime geçtim ve hepsine minnettarım ama bilal bey çok çok ilgili ve başarılıdrı bence.Trakya da bence kardiyolojide 1 numara olacağına inandığım bir hekim.

•  •

• M

çok çok başarıl doktor ve çok insancıl bir kişilige sahip ve mütevazidir hastalara fazlasıyla ilgilidir

•  •

Profili düzenle veya yönet