MEZOPOTAMYA MAH. 326.SOKAK Çeysa ADRES 75 PLAZA B/BLOK Kat:12 KAPI No: 23, Kayapınar, Diyarbakır
Kulak Burun Boğaz Randevusu
MEZOPOTAMYA MAH. 326.SOKAK Çeysa ADRES 75 PLAZA B/BLOK Kat:12 KAPI No: 23, Diyarbakır
Adenoidektomi
Kulak Estetiği
Kulak Temizleme
Kulak Tüpü Takılması
Doç.Dr.Bilal Sizer Muayenehanesi
Küçük Dil Ameliyatı (Uvulektomi)
Kırışıklık Tedavisi
Radyofrekans Uygulamaları
Revizyon Burun Estetiği
Rinoplasti
Doç.Dr.Bilal Sizer Muayenehanesi
Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Septorinoplasti
Septum Perforasyon Onarımı
Ses Cerrahisi (Fonocerrahi)
Ses Terapisi
Doç.Dr.Bilal Sizer Muayenehanesi
Timpanoplasti ( Kulak Zarı Değişimi)
Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı)
Tiroplasti Ameliyatı
Tonsillektomi
Tükürük Bezi Ameliyatı
Doç.Dr.Bilal Sizer Muayenehanesi
Türbinektomi(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Yüz Cildi Tümörleri Cerrahi Tedavisi
Yüz Dolgusu
Yüz Gençleştirme
Yüz Gerdirme
Çene Dolgusu
Çene Estetiği
Doç.Dr.Bilal Sizer Muayenehanesi
2006-2013 yılları arasında Mersin Üniveristesi Tıp Fakültesinde Tıp eğitimimi aldım.
2013 yılında Gercüş Toplum Sağlığı Merkezi’nde ilk mecburi hizmetime başladım.
2014 Yılında Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Ana Bilim Dalı’nda uzmanlık eğitimime başladım.
2018 yılında ‘’Adenoidektomi ve adenotonsilletomi operasyonu yapılan çocuklarda preoperatif ve Postoperatif psikosomatik analiz ’’ başlıklı tez ile Kulak-Burun-Boğaz Hastalıkları Uzmanı ünvanı aldım.
2018-2020 yolları arasında Diyarbakır Seladahhin Eyyubi Devlet Hastanesinde ikinci mecburi hizmetimi tamamladım.
2020 yılında Memorial Diyarbakır Hastanesi’nde kulak burun hastalıkları uzmanı olarak çalışmaya başladım.
2021 yılında İstanbul Arel Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak-Burun-Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalında Doktor Öğretim Üyesi olarak göreve başladım.
Aynı kurumda 2023 yılında doçent unvanı aldım.
oğlum nefes almakta zorlanıyordu bizde bunun farkına vardığımızda diş çürükleri bile başlamıştı. Bilal Hocaya gittiğimiz gibi sorunu fark etti. Bize gerekli bilgilendirmeyi yaptıktan sonra hemen ameliyat için randevu ayarladık. çocuğun kendini toparlaması iki günü bile bulmadı. İyi ki Bilal hocayı tanımışız. her şey için SAYGILARIMIZ sunuyoruz
i̇...
Yakın zamanda oğlumun kulak rahatsızlığı için kendisine gittik. Çok iyi bir doktordur ancak doktor olmasından ziyade insan olmasıdır onu en değerli kılan. Çocuğumu kendi çocuğu gibi görmesidir. Mesleğinde çok başarılıdır. Hastaya güven veren biridir. İzlenimlerini hastaya öğretmen gibi anlatır. Kafada soru işareti bırakmaz.Tetkikleri ve tedavisi sonuç odaklıdır.
Burun ameliyatı olmak için kendisine danıştım bu gün. Muayenehanesine gittik, süreci ayrıntılarıyla anlattı ve içime sindi. Ameliyat için randevu aldık. Umarım başarılı bir ameliyatla içime sinen burna kavusurum. Ameliyat sonrası yorumumu güncelleyecegim. Oğlumun kulağında tüp vardı onu da çıkardı sağ olsun.
d.....
Uzun yıllar burundan nefes alma problemim vardı. Ameliyat korkum çok fazlaydı. Kendisine ilk muayyene için gittiğimde gösterdiği ilgi ve açıklayıcı bilgilerden sonra ameliyat oldum Ameliyattan sonra nefes almam düzeldi. Ameliyat sonrası 2 ay geçti. burnum estetik yönünden çok güzel oldu. Çok memnum kaldım.
ş.....
2 ameliyatımıda orada oldum. Ameliyat öncesinde ve sonrasındaki takibinden çok memnun kaldım. Çevremdeki herkese kendisini tavsiye ettim. Rinoplasti ameliyatı oldum. Benimle beraber birçok arkadaşımda daha ameliyat oldular. Hepsi çok memnun. Bilal Bey'i çevremdeki herkese tavsiye ediyorum.
z.....
Ben çok memnun kaldım. Beklentimden daha iyi çıktı. Bilal Hocaya ilk gittiğimde enerjisi çok güzeldi. Direkt beni aldı ve ona güvendim. Kendisi rinoplasti ameliyatımı gerçekleştirdi. Ameliyatımdan çok memnunum.
s...
Devlet kurumundayken tanıdım. Ses teli polip ameliyatı için başvurdum. Gayet olumlu sonuçlandı operasyon çok kısa sürede toparladım. Empati kurarak muayene yöntemi sıcaklığı samimiyeti ilgisi alakası. Kesinlikle tavsiye ederim
a...
Sevgili Bilal hocamızla, görev için henüz Diyarbakır'a gelmişken görev yaptığı hastanede sağlık kontrolümüz esnasında tesadüfen tanıştık. Aklımızdan geçen sadece iyi bir muayene ve tedavi planı iken Bilal hoca, bize tüm bunların yanı sıra yaklaşımıyla çok büyük de güven verdi. Yıllardır kutu kutu antibiyotikler içmeme sebep olan kronikleşmiş sorunumu sihirli elleriyle yaptığı ameliyatla bitirdi. Giyotin koltuğu dediğim muayene koltuğunun bendeki sinir bozucu anlamını dahi değiştirmeyi başardı. Her muayenemizde ve her kontrolümüzde hem tedavimizi aldık hem de bir dost meclisinde gibi tebessümle karşılanıp tebessümle yolculandık. Yabancısı olduğumuz şehirde hem sonsuz güven duyduğumuz bir tabip hem de dost kazandık. Benim gibi "pimpirikli" ve korkak bir hastaysanız, kronikleşmiş doktor fobiniz varsa ve nokta atış tespitlerle hassas bir değerlendirmeyle tedavi gereksiniminiz varsa Bilal hoca ve yardımsever asistanı ile de bir tanışmalısınız. Bu değerlendirmeyi en çok Şehrin biz gibi yabancısı olan ve tavsiyeye ihtiyaç duyan kişilere yapıyorum. Gözü kapalı gidin...
f....)
Doktorumuz Bilal Bey gerçekten alanında çok iyi, insanı gerek konuşması, muayenesi ile her yönüyle rahatlan 4-4'lük bir hekim. Kendisi kızımın geniz eti ameliyatını gerçekleştirdi. Bilal Bey'in ilgisi, çocuklara yaklaşımı çok iyi. Çocuklar hekimlerden korkabiliyorlar ama kendisinin yaklaşımı sayesinde hiçbir çocuk korkmuyor. Kızım rahat bir şekilde muayenesini, ameliyatını oldu.
m...
Burun ameliyatı için uzun süren bir araştırma sonucu sosyal medya üzerinden keşfettim . Solunum problemim vardı ve görüntü olarak da rahatsız ediyordu beni ondan dolayı ameliyat olma gereksinimi duydum. Bilal hocam hem ameliyat öncesi sırası ve sonrasında her zaman ilk olarak güven verdi yapacağı bütün işlemleri en ince ayrıntısına kadar aktardı Güler yüzlü ve samimi davranışları neticesinde bu büyüklükteki bir ameliyatı kendisinde olmaya emin oldum. Doktorluk kavramının nasıl olması gerektiğini hastaya yaklaşımı ve alanındaki uzmanlık ile çok memnun kaldım tedavi sonrası süreçte kontrollerimiz içinde gayet özenli bir şekilde ilerleyip takibini iyi bir şekilde yaptık. iyi ki de tanımışım kendisini ve bu denli zorlu bir süreçte iyi ki Bilal hocayı seçmişim çevreme tavsiye ettim hatta 3 arkadaşımda Bilal hocamda ameliyat oldu.
Bilal Sizer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bilal Sizer, Kulak Burun Boğaz. Size Bilal Sizer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Normal Randevu, Laringoskopi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Laserasyon Onarımı, Paratiroidektomi, Preoperatif Değerlendirme, Dikiş, Lokal Anestezi, Larenjektomi.
Bilal Sizer adresi nerede?Bilal Sizer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- MEZOPOTAMYA MAH. 326.SOKAK Çeysa ADRES 75 PLAZA B/BLOK Kat:12 KAPI No: 23 Diyarbakır
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bilal Sizer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bilal Sizer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Bilal Sizer isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Bilal Sizer, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Bilal Sizer hangi dilleri konuşuyor?Bilal Sizer ile Kürtçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Bilal Sizer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bilal Sizer tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Bilal Sizer hakkında ne düşünüyor?Toplam 20 hasta / danışan, Bilal Sizer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Diyarbakır bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Diyarbakır bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Diyarbakır bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Diyarbakır bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Diyarbakır bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Diyarbakır bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Diyarbakır bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Diyarbakır bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Diyarbakır bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Diyarbakır bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Diyarbakır bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Diyarbakır bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Diyarbakır bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Diyarbakır bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Diyarbakır bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Diyarbakır bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Diyarbakır bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Diyarbakır bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Diyarbakır bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Diyarbakır bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları