Aldığı Eğitimler ve Sertifikalar:
-Davranış Araştırmaları ve Terapileri Merkezi
Bilişsel Davranışçı Terapiler Eğitimi (Devam Ediyor)
-Marmara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi
Aile Danışmanlığı Sertifikası Ocak 2019
-İzmir Psikoloji Enstitüsü
Çocuk Değerlendirme ve Dikkat Testleri Ağustos 2019
Ankara Gelişim Tarama Envanteri (AGTE), Gessel Gelişim Figürleri Testi, Peabody Resim Kelime Tanıma Testi, Bender Gestalt Görsel Motor Algı Testi, D2 Dikkat Testi, Goodenough Harris Bir İnsan Çiz Testi, Frostig Gelişimsel-Görsel Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Kelime Söyleyiş Testi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Cattel 2A-3A Zekâ Testi, Porteus Labirentleri Testi, Frankfurter Dikkat Testi
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Beck Depresyon Ölçeği
Cattell 2a Zeka Testi
Cattell 3a Zeka Testi
Evlilik Terapisi
Psk. Dan. Bilal Tekelioğlu
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
ay...
Özellikle sınava hazırlık sürecinde benim gibi kaygı ve stresle başa çıkmakta zorlanıyorsanız ve sınav anını yönetmek ile ilgili endişeleriniz var ise hocamıza danışmanızı tavsiye ederim. İlgi ve alakasından dolayı kendisine teşekkür ediyorum.
fe...t
Psikolojik sorunlarimi halletmeme ve sinav kaygımı azaltmama yardımcı oldu. Teşekkür ederim. Kendisine hayatinda başarılar diliyorum.
Oldukça ilgili ve işini iyi yapan bir danışman tavsiye ederim. Online danışma aldım ve çok memnun kaldım. Anksiyetem konusunda ihtiyacım olan değerlendirme ve destekte bulundu.
Gelecek ve kaygı problemi olan birisiydim iş aradığım bir dönemde danışmanlık aldım desteği ve ilgisi sayesinde daha planlı ve düzenli bir yol çizdim her şey için teşekkürler
Sınav öncesi stres ve kaygılanma sorunlarım için görüştüm, kaygılarımın zamanla azaldığını ve rahtaladığımı gördüm ilginiz için teşekkürler.
Bilal Tekelioğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bilal Tekelioğlu, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Bilal Tekelioğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Evlilik Terapisi.
Bilal Tekelioğlu adresi nerede?Bilal Tekelioğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kasımpaşa Mah. Sakızlı Sokak Zirve İş Merkezi No:1 Daire:408 İzmir
- Nazilli Aydın
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bilal Tekelioğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bilal Tekelioğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Bilal Tekelioğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Bilal Tekelioğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Bilal Tekelioğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bilal Tekelioğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bilal Tekelioğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bilal Tekelioğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Bilal Tekelioğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.