Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’nde Pedagojik Formasyon eğitimimi aldım. Formasyon eğitimim sırasında Sivas Kongre Anadolu Lisesi’nde stajımı tamamladım. EDAM’da gönüllü staj yaptım. Bunun dışında Sivas İhramcızade İsmail Hakkı Toprak Huzurevi’nde gönüllü staj yaptım. Uzman Psikolog Sibel Cesur Akyunak’tan Aile Danışmanlığı eğitimi aldım. Prof. Dr. Cebrail Kısa’dan Aile, Çift ve Cinsel Terapi eğitimleri aldım. Uzman Psikolog Gökhan Göksu’dan Boşanma Terapisi eğitimi aldım. Aynı zamanda Uzman Klinik Psikolog İlker Küçük’ten İlişki ve Evlilik Danışmanlığı eğitimi aldım.
Bunların dışında almış olduğum eğitimler; oyun terapisi, filial terapi, kısa süreli çözüm odaklı terapi, travma, yas ve kayıp danışmanlığı vb.
Cinsel Terapi - İlişki Terapileri Enstitüsü - 11.2.2021
Aile, Çift Terapisi - İlişki Terapileri Enstitüsü - 14.2.2021
Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi - İlişki Terapileri Enstitüsü - 19.2.2021
Filial Terapi - Psikoloji Balat - 14.12.2020
Oyun Terapisi - Adnan Menderes Uzaktan Eğitim Merkezi - 28.7.2018
Psikoterapide İlk Görüşme Ve Klinik Uygulama Teknikleri - Samsun Üniversitesi - 24.12.2020
Travma, Yas, Kayıp Danışmanlığı - İlişki Terapileri Enstitüsü - 5.3.2021
Boşanma Adaptasyonu Ve Boşanma Terapisi - Psikoloji Balat - 14.3.2021
Pedagojik Formasyon - Sivas Cumhuriyet Üniversitesi - 31.5.2019
Cinsel Kimlik Kazanımı - Elda Sanat - 14.4.2021
Çocuklarda Resim Analizi - Gedik Üniversitesi - 22.4.2021
Tematik Algı Testi - Gedik Üniversitesi - 29.4.2021
Çocuk Ve Yetişkin Dikkat Testleri - Artemis Psikolojik Danışmanlık Ve Eğitim Merkezi - 6.5.2021
Ankara Gelişim Tarama Envanteri - Balat Psikoloji - 10.5.2021
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi - Balat Psikoloji - 26.5.2021
Peabody Resim Kelime Testi - Dikkat Antalya Araştırma Merkezi - 30.5.2021
Porteus Labirenti Zeka Testi - Cardcert - 30.4.2021
Çocuk Algı Testi - Dikkat Antalya Araştırma Merkezi - 10.6.2021
Louıse Duss Psikanalitik Öykü Testi - Dikkat Antalya Araştırma Merkezi - 10.6.2021
Uluslararası Cinsel Terapi Sempozyumu - Seksofonksiyonel Terapi Enstitüsü - 19.6.2021
Aile Danışmanlığı - Milli Eğitim Bakanlığı - 26.6.2021
Bilişsel Davranışçı Terapi Değerlendirme Ve Yapılandırılmış Görüşme - Bilişsel Davranışçı Psikoterapiler Derneği - 10.7.2021
Bilişsel Davranışçı Terapi Temel Eğitim - Bilişsel Davranışçı Psikoterapiler Derneği - 17.7.2021
Bilinçli Farkındalık Eğitimi - Başkent Üniversitesi - 11.10.2021
İlişki Ve Evlilik Danışmanlığı - Başkent Üniversitesi - 11.10.2021
Enneagram 9 Tip Mizaç Analizi - İbn Haldun Üniversitesi - 27.10.2021
Adli Psikoloji Uzmanlığı - Gedik Üniversitesi - 15.3.2022
Manevi Danışmanlık Ve Rehberlik - Altınbaş Üniversitesi - 28.5.2022
Beslenme Psikolojisi - İstanbul Gedik Üniversitesi - 10.8.2023
Kabul Ve Kararlılık Terapisi Temel Eğitimi - Bağlamsal Bilimler & Psikoterapiler Derneği - 12.7.2023
Sosyal Bilimlerde Tez Yazımı - Kim Psikoloji - 14.7.2022
Fitoterapi & Aromaterapinin Cinsel Terapilerde Kullanımı Workshopu - CİTEB - Ekim, 2023
Çocuk Terapistliği - İstanbul Arel Üniversitesi - Ekim, 2023 ( 1180 saatlik eğitim paketi)
WISC-R Uygulayıcı Eğitimi - FSMVÜ - Ağustos, 2024
Cinsel Terapi
Cinsel Terapi Danışmanlığı
Davranış Bozuklukları
Bilengül Şiğra Elmas
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ebeveyn Danışmanlığı
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mindfulness (Bilinçli Farkındalık) Eğitimi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Bilengül Şiğra Elmas
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Tematik Algı Testi (TAT)
Vajinismus Tedavisi
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
İmago Çift Terapisi
a....k
Bilengül hanım ile geçen yıl olan online görüşmemiz sonrasında bu yıl yeniden görüşmeye başlamak aldığım en doğru kararKendisiyle rahat konuşabilmek, anlaşıldığımı hissetmek ve süreç konusundaki yol göstericiliği memnun kaldığım en önemli konu oldu
Bana çok iyi geldi. Kendisini çok sevdim. Çok cana yakın biri. İlk danışmanımdı ve iyi ki böyle bir danışmanla görüşmüşüm. Şu ana kadar 2 seans görüşme sağladım, 1 randevu daha aldım ve düzenli bir şekilde görüşmeyi düşünüyorum. Kendisinden memnunum. Kendimde yüzleşemediğim noktalar varmış, fark edip yüzleşmeye başladım. Problemin başka şeylerden kaynaklandığını ve mutluluğun benim elimde olduğunu fark ettim.
Bilengül Hanım gerçekten çok tecrübeli ve dini hassasiyetleri olan danışanlarına yardımcı olabilecek bir psikolog. Benim görüşmem gayet iyi geçti. Kendisinden bazı sorularıma cevap bulabildim. Kendisinin konferansına katılmıştım ve 1 kez danışmanlık aldım. Aldığım cevaplara, davranışlarına göre bakış açım daha da genişlemiş oldu. Bilengül Hanım'la sürecimize devam ediyoruz. Kendisinden aldığım danışmanlık hizmetinden memnun kaldım.
f.....
Bilengül Hanım çok iyi bir psikolog. Kendisinin beni dinlediğini, anladığını ve faydalı olduğunu düşünüyorum. 2 kere görüşme sağladım. Değişim zaman içerisinde olacak şeyler ama bana iyi geldi. Kendisi konuşmalarıyla rahatlatıyor. Sürecimize devam ediyoruz.
Bilengül Hocam ile henüz iki defa online görüştüm. Vesveselerim ve takıntılarımdan dolayı seans almak istedim. Doktor hanımın zamana riayet etmesi, saat odaklı değil danışan odaklı olması, sadece seansta değil seans sonrası da sürekli ilgilenmesi, gerçekten beni anlaması, anlayışlı olması vs. beni etkileyen şeyler oldu. Doktor hanım işinin ehli diyebilirim.
e....ç
Merhabalar, çift terapisi olarak katılım sağladık. Seans sırasında kendimi çok iyi hissettim ve bolca empatili bı seans oldu. Açık anlaşılır kendime sıkıntı yaptığım herşeyi tek tek yansıttı bilengul hanım. Sorunlarımızı nasıl ne zaman çözebiliriz yön ve taktikler verip aydınlığa kavuşturdu bizi. Zaman dakika gözetmeden çalışıp konuştugu için ayrıca çok rahat hissettim seanta.Psikolog arayisinda olan birileri varsa hiç düşünmeden bilengul hanımla görüşmeli. Kendinize iyi bakın
b....
Kendime zarar veren ve değiştirmekte zorlandığım bazı zararlı davranışlarımı düzenlememde etkili tavsiyeleri oldu. Samimi dinleyişi ve naif üslubuyla verdiği cevaplar bana iyi geldi. Seanslardan sonra hayatıma dair gerçekçi hedefler belirledim ve uygulamaya çalışıyorum.
k.....
Bilengül hanımla üç seanstır görüşüyoruz. Yaşanan olaylara ilgisi, tepkisi, tutumu, açıklamaları, sunduğu çözümler kendi alanında tecrübeli olduğunu gösteriyor bana. Söylenecek çok şey olabilir ama bence en önemlisi anlaşıldığını hissetmek. Onunla karşılaşmış olmak benim için büyük mutluluk.
r.....
Gayet ilgili bir hanımefendi. Ben kendisinden memnun kaldım. 4-5 seans görüşme sağladım aslında devam etmem gerekiyor ama şu anda devam etmiyorum. Söylediği birçok şey işime yaradı, olumlu şeyler hissettim. Hayatımada güzel etkisi oldu.
Bilengül hanım, içinde bulunduğumuz dünya da karşılaşabileceğimiz iyi bir destekçi ve yön verici bir psikolog. Hayata olan bakış açımı değiştiren,kendime olan özşevkatimi artıran ve hayatıma iyi yönde dokunan bir psikolg. Yaşadığım zorlu süreç de bana olan yardımıyla daha iyi hissetmemi sağladı. Hayat iyi ki onunla yolumuzu kesiştirmiş.
Bilengül Şiğra Elmas isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bilengül Şiğra Elmas, Psikoloji. Size Bilengül Şiğra Elmas tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Porteus Labirentleri Testi, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi.
Bilengül Şiğra Elmas adresi nerede?Bilengül Şiğra Elmas şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Altınordu Ordu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bilengül Şiğra Elmas isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bilengül Şiğra Elmas online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Bilengül Şiğra Elmas isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Bilengül Şiğra Elmas, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Bilengül Şiğra Elmas hangi dilleri konuşuyor?Bilengül Şiğra Elmas ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Bilengül Şiğra Elmas isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bilengül Şiğra Elmas bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bilengül Şiğra Elmas ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bilengül Şiğra Elmas hakkında ne düşünüyor?Toplam 44 hasta / danışan, Bilengül Şiğra Elmas hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bilengül Şiğra Elmas hangi sigortaları kabul ediyor?Bilengül Şiğra Elmas tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.