Uzm. Kl. Psk. Bilge Bakkal

Psikoloji · Daha fazla

İstanbul 1 adres

Maltepe Üniversitesi Psikoloji bölümünü (onur derecesi) ile bitirdi. Üniversite eğitimi boyunca çeşitli sosyal sorumluluk projelerine katılım gösterdi. Ardından Üsküdar Üniversitesi'nde Klinik Psikoloji yüksek lisansını (yüksek onur derecesi) tamamlayıp Uzman Klinik Psikolog ünvanına sahip oldu. İstanbul Kartal'da profesyonel olarak <Çocuk & Ergen & Yetişin > alanlarında danışmanlık ve psikoloji hizmeti sunmaktadır.

Yetişkin
Çocuk

Bilmece Psikolojik Danışmanlık

Atalar Mahallesi, Çanakkale Caddesi, Beybaba Apt, No:79 D.4 Kartal, İstanbul 34862

Bilge hanım ile yaklaşık bir yıl önce 5 yaşındaki oğlum için tanıştık. İyiki yollarımız kesişmiş kendisine çok minnettarım. Oyun terapisi ve bizi yönlendirmeleri ile birlikte neredeyse bambaşka bir çocuk oldu. Tesadüfen kendisini buldum, o kadar çok çaresizdimki ne yapacağım ile ilgili ama hayatımızı öyle güzel yön verdi ki iyiki Bilge hanım

• Bilmece Psikolojik Danışmanlık Oyun Terapisi  •

Bilge hanımın iletişim kurması kendimi daha doğru ifade etmede ve seanslar sonrası farkındalık yaratmada ve olayları daha doğru analiz etmemde bana oldukça yardımcı oldu

• Bilmece Psikolojik Danışmanlık Diğer  •

• R

Gerçekçi yaklaşımından memnunum, oğlumun yeme probleminde sayesinde ilerleme kaydettik, kızımın öfke problemleri icin de kendisinden yardim almayı düşünüyorum.

• Bilmece Psikolojik Danışmanlık Çocuk ve Ergen Psikolojisi  •

• G

Keşkem; daha önce neden gelmemiş olmam.
    Zor zamanlarımın üstesinden gelmemde büyük katkısı var Bilge Hanımın

• B

Bilge Hanım anksiyete ve ne istediğimi anlamam konusunda yardımcı oldu

• T

İlk önce başka bir psikoloğa göründüm, Bilge yanıma gidince keşke öncekine gitmeseydim dedim. Panik atağım ile ilgili son derece yol gösterici, kurtarıcı bilgiler edindim. Kendisine burdan da çok teşekkür ederim.

• Bilmece Psikolojik Danışmanlık Yetişkin Terapisi  •

4 yaşındaki oğlumun öfke problemi ve sinirlendiğinde tükürme sorunumuz vardı Bilge hanımdan oyun terapisi almaya başladık 4 seansta bile çok olumlu gelişmeler oldu. Tükürmemeyi ve öfkesini kontrol etmeyi öğrenmeye başladı arkadaş edinmeye ve sosyalleşmeye başladı ileri de daha da iyi olacağına inanıyorum. Bilge hanıma ilgisi için teşekkür ederiz.

• Bilmece Psikolojik Danışmanlık Oyun Terapisi  •

• M

Sayın hocama saygılarımı sunarım. Kendisiyle görüşmelerimizden memnun kaldım. Şahsım adına görüşme sağladım. Yaşım 41, bende panik atak denilen illet başladı. Çalışamıyorum, araç kullanamıyorum korkudan ya o illet başlarsa diye. Bilge hanımı internetten buldum. Deneyelim dedim ne kaybederiz. Gayet işinde yetkin, önerileri yol göstermesi beni memnun etti. Gerçi hocamız mütevazi bir insan kendisi sayesinde değilde benim çabam sayesinde başardığımı düşünüyor, ancak hocamız olmasaydı bilemiyorum halim ne olurdu. Allah razı olsun. İhtiyacım olursa yine görüşeceğim. Teşekkürler

• Bilmece Psikolojik Danışmanlık Yetişkin Terapisi  •

Bilge hanıma daha önceden oğlumuz için gidiyorduk, sağolsun hayata hazırlama konusunda çok fayda gördük kendisinden, oğlumuzun özgüveni yerine geldi çok şükür. Daha sonra ise benim yaşamış olduğum ağır bir depresyon için kendisinden yardım aldım ve çok kısa sürede neredeyse eski halime döndüm. Sonuna kadar detaylı bir şekilde sizi dinlemesi, samimiyeti, sorunun asıl nedenini bulma şekli, kesinlikle ilk seanstan sonra bile kendinizi iyi hissetmenize neden oluyor. Bilge hanıma teşekkür ederim.

• H

Kızım İlkokul 3.sınıfa geçti Fakat ilk iki yıl cok zor geçti.Kızım okula gitmek istemiyor ders çalışmak istemiyor. Üniversite psıklojı son sınıf ögrencisi bir tanıdık kızımda zeka geriliği olabilir deyice şok gecirdim. Psikolog arayısı ıcınde tavsiye üzerine Bilge hanıma gittim .İyiki Bilge hanımı tanımışım.Kizimda ilk üç seansin sonunda olumlu değişimler farkettim.Bilge hanımın yaklaşımı çok güzel.Kizim bir sonraki seansın gününü sormaya başladı.Bilge hanım zekada gerilik olmadığını dikkatinin dağınık olduğunu söyleyince çok rahatladım.Kızım cok olumlu gelişme kaydetti .Bilge hanıma cok ama çok teşekkür ederiz

• Bilmece Psikolojik Danışmanlık Randevu  •