Kemerkaya Mahallesi Kahramanmaraş Caddesi Ziyad Nemli Sanat Sokak Kasımoğlu İş Hanı No:5 Kat:3, Trabzon
Bilge Beşir Kalaycı Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bonding
Diş İmplantı
Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları
Lamina Uygulamaları
Pembe Estetik
Zirkonyum
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dr. Dt. Bilge Beşir Kalaycı adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Bilge Beşir Kalaycı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bilge Beşir Kalaycı, Diş Hekimi, Protetik Diş Tedavisi. Size Bilge Beşir Kalaycı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Zirkonyum, Bonding, Diş İmplantı, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Lamina Uygulamaları, Pembe Estetik, Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları, Randevu.
Bilge Beşir Kalaycı adresi nerede?Bilge Beşir Kalaycı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kemerkaya Mahallesi Kahramanmaraş Caddesi Ziyad Nemli Sanat Sokak Kasımoğlu İş Hanı No:5 Kat:3 Trabzon
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bilge Beşir Kalaycı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bilge Beşir Kalaycı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Bilge Beşir Kalaycı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bilge Beşir Kalaycı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bilge Beşir Kalaycı ile iletişime geçmenizi öneririz.